Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo
Strani: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 32
[FIN-326258]Prasci pri koritu vedno isto smrdijo. Sploh ni važno iz katerega svinjaka pridejo, levega ali desnega. Ti si žal še vedno politična ovca... :-)
zgledal si mi kot fighter za ljudi, zdej pa zgleda, da si infiltriranec (vrinjenec v sovražnikove vrste).
Prasca se prepozna tudi po tem da skoz jamra čez druge prasce, ki ga hočejo podkupit medtem, ko se mu je lastna p*****a pravkar zaposlila na ministrstvu za talanje davkoplačevalskega denarja. :-)
Ne me silit bit še bolj nazoren. :-)
Toreje Rado se enkrat - se opravicujem in obljubljam da bom sel v Avsrijo, kjer je NORMALNO Poslovno okolje. Bom pac Avstriji prinesel dodano vrednost iz tujine.
[dalex]Se strinjam. Veliko energije bo rabil, da vse tole preživi, če bo hotel nadaljevat. Upam, da se mu bo še kdo drug pridružil. Kredibilnost bo pa imel pri nas. To je pomembno.
Zdaj je tako, Pezdir je odprl hudo veliko in pomembno reč, čeprav neobstoječo v Sloveniji, tako zagotavlja Zoran Janković, skoraj premier Slovenije. Rado bo moral nadaljevati, kredibilnost bo izgubil v vsakem primeru, že zaradi levičarskih NEkoruptivnih povezav in levičarske medijske lojalnosti.
[febo69]Členek je o sistemski korupciji in ne o štirih pirih za šankom, res je. Povej to predhodniku v verigi.
> [bricktop]
> > [najobj]
> > > [bricktop]
> > > > [najobj]
> > > > ... Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo ...
> >
> > > aha, potem se pa vsedeš v avto in odpelješ domov (pa med vožnjo še pokličeš in poveš da prideš), dje?
> >
> >
> > ... evo, saj sem vedel, da boš ti takoj o bistvu ...
> >
> >
> > P.S.: čuj, kaj misliš, koliko jih je imel Rado v riti, ko je to pisal, ha ? ...
>
> Vem da si ti napisal, da ponavadi spiješ dva pira in potem voziš.
članek je o sistemski korupciji, ti pa v dveh pirih in telefoniranju med vožnjo vidiš problem hehe. car si, res si car, car bebcev..prav rad bi te videl kako voziš hehe..sigurno ko en kmet totalen
PS: V nicku si se zmotil, prva črka ti ne štima, hehe...
PPS: Kmet tebi pridela hrano. Ti pa iz nje delaš zgolj drek.
[bara1]Baraba, da ni take! Pa Ruplova metla, pa Mariničev izpit, pa Janšev prepisan govor ... Pahorjev puf bomo že nekao, po teh udarcih, ki jih prizadejajo te barabe, se pa
Res načelen, samo svojo ženo je zaposlil! Pri vseh drugih možnostih pa "glih" pri svojem prijatelju ministru! Pošteno!
Slovenija se res ne bo več pobrala. ☺ ☺ ☺
[rafik]********** + ********** +
Zelo donkihotska, a castivredna pozicija, Rado. Moje globoko spostovanje.
Ampak paraziti so tista vrsta ki vedno prezivi, menjajo se le gostitelji.
S to kolumno si jim le sporocil, da morajo najti druge gostitelje, kar bodo tudi storili. In jih tudi nasli, zagotovo. Med paraziti in gostitelji namrec v naravi nemalokrat vlada prava simbioza, celo sinergija.
Zal je tako, ko inteligenten in posten clovek zaide v politiko, mu slej ko prej obrne peristaltiko v kontra smer in od bolecine mu spusca temo na oci.
Zal mi je zate, a sem 100% na tvoji strani. Morda bos pa uspel zjebati strukturo v njenem fundamentalnem jedru. Kot Neo v Matrici...
Ta z peristaltiko je močna!
[OccupyWallStreet]popravljam zgleda, da si infiltriranec (vrinjenec v sovražnikove vrste) ali pa ti je sovraštvo že um zameglilo.
> [FIN-326258]
> zgledal si mi kot fighter za ljudi, zdej pa zgleda, da si infiltriranec (vrinjenec v sovražnikove vrste).
Prasci pri koritu vedno isto smrdijo. Sploh ni važno iz katerega svinjaka pridejo, levega ali desnega. Ti si žal še vedno politična ovca... :-)
Prasca se prepozna tudi po tem da skoz jamra čez druge prasce, ki ga hočejo podkupit medtem, ko se mu je lastna p*****a pravkar zaposlila na ministrstvu za talanje davkoplačevalskega denarja. :-)
Ne me silit bit še bolj nazoren. :-)
politike sem se vedno na daleč izogibal.
pol pa daj kučanovega sina zaposli da bo talal denar. nekdo ga mora. ta keremu zaupaš.
rezultati pa bodo kmalu vidni....in pol ti bom dal prav, če pravilno sklepaš.
ta rudeči so zajebal...skoraj vse kar je možno, sicer pa so desni tudi sodelovali....
[rx170]Pezdir je ravnal čisto prav. Javno je izpostavil problem, imena bo pa mogoče povedal Klemenčiču. Se pa bojim, da se dosti ne bo zgodilo. Brez dokaza (npr. posnetka) je njegova beseda proti besedi človeka s kovčkom denarja. Tako da sankcij ni pričakovati, je pa veliko doseženo s tem, da se prekine črpanje proračuna s svetovalnimi pogodbami.
Če je res, kar avtor piše, zakaj potem imena teh parazitov prikriva?
[najobj]Bistvo je, da ko nisi trezen, niti o vožnji trezno ne razmišljaš.
> [bricktop]
> > [najobj]
> > > [bricktop]
> > > > [najobj]
> > > > ... Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo ...
> > > >
> > > > ... evo, najprej senzacija v naslovu, potem pa berem in berem in nikjer nobenega imena ... pizda, če bi bil jaz tako pomemben in bi mene bilo vsaj pol toliko v hlačah, kot je totega Pezdirja, bi vsaj en e-mail z "Indecent Proposal" razkril ... khmm, ono tečno pooblaščenko bi že nekako porihtal, češ da svojo osebno pošto lahko objavljam, kjer hočem ... alzo, jaz bom hvalil, ko bom videl imena, do takrat pa je to bolj ali manj podobno nakladanje, ki se ga grem jaz s svojimi kameradi za šankom ... ja, pa še to šele potem, ko imam vsaj štiri pire v riti ...
> >
> > > aha, potem se pa vsedeš v avto in odpelješ domov (pa med vožnjo še pokličeš in poveš da prideš), dje?
> > ... evo, saj sem vedel, da boš ti takoj o bistvu ...
> >
> >
> > P.S.: čuj, kaj misliš, koliko jih je imel Rado v riti, ko je to pisal, ha ? ...
> Vem da si ti napisal, da ponavadi spiješ dva pira in potem voziš.
... ja, vem, da ti veš, da sem jaz napisal, da ponavadi poleti po tenisu spijem dva pira in potem vozim ... khmm, kar po tvojem seveda pomeni, da vozim tudi, ko jih spijem pet, a ne ? ...
P.S.: bistvo mojega pisanja takrat forum.finance.si/?m=...684&single o tistih dveh pirih je bilo, da sem pri dveh pirih glih na meji, da lahko napiham, nisem pa niti pod razno pijan, da ne bi bil zmožen vozit ... evo, in bi si z alkotesterjem lahko sam izmeril, če sem preko ali pa še v okvirih dovoljenega in bi se potem seveda temu primerno obnašal, kar pomeni, da bi počakal kakšno uro brez pira ... aja, bistvo teh štirih pirov, ob katere si se obregnil, pa je, da takšnih neumnosti jaz trezen običajno ne govorim, zato pa sem te vprašal, koliko pirov ti misliš, da je imel Rado v riti, ko je ta članek napisal ... pizda, tebi pa je treba res vse narisati ...
Ja, res sem zlopamtilo.
[tasilo]Kdaj bo 'kritična masa' takih, na vplivnih položajih?
Ni kaj - načelen mož.
"I'll make him an offer he can't refuse."
The studio head later wakes to find the severed head of his expensive racehorse in his bed. Unsurprisingly, Fontane is subsequently given the part.
Godfather IV - slovenian edition
[robert07]
A bejž bejž... Kam pa je potem misteriozno poniknilo 8 miljardic? Gre za te iste strice in njihove potomce, ki bašejo naš denar od konca druge svetovne vojne dalje. Kadar so na oblasti je vse lepo in demokratično, ko niso, razdelijo forumu 571 kakšno 15. plačo da narodu mal možgane perejo. Seveda raznim že prej "okuženim" sodnikom ni potrebno ekstra plačevat, ker sta dovolj le dve besedi "skrita kamera", nove je pa še potrebno inficirat...
[mi2002ro]ali kot bi rekli naši evrobratje bolgari: "batko, ako imaš problem i ne mož ga rešiš so pari, ti ga reši so mnogu pari."
hmm, se bojim, da na koncu bo kaj tazga:
"I'll make him an offer he can't refuse."
The studio head later wakes to find the severed head of his expensive racehorse in his bed. Unsurprisingly, Fontane is subsequently given the part.
Godfather IV - slovenian edition
novica
[FIN-326258]Svinja je svinja ovca neumna! Lahko je črne ali rdeče barve pa je še vedno svinja! :-)
ta rudeči so zajebal...skoraj vse kar je možno, sicer pa so desni tudi sodelovali....
[zlatiprinasalec]Žal tole ni daleč od resnice... Ko mu pokažejo denar bi še mater prodal; marsikdo...
Tudi poštenega človeka lahko podkupiš, samo pošteno ga moraš plačati.
Bravo Pezdir. To je herojsko dejanje !
[xgore22]haha, carsko!
> [Blbec]
> Kakšen bombastičen naslov! Potem pa - tole...
>
> Rado Pezdir je nekaj slišal, da se njegovo ime nekaj omenja, da lahko zrihta,... In potem se fant na vse grlo dere in zganja histerijo. Opozarja, da naj se nihče na to zanaša, skoraj že moleduje (?) :-) In to še predno se je karkoli zgodilo. Zdaj ali ga skrbi za blagor podkupovalcev, katerim sporoča, da od zlorabe njegovega imena ne bodo nič imeli (kako plemenito) ali pa čisto preveč naglas hvali s svojo poštenostjo (verjetno je edini tak pokončen, hudokurčen poštenjak na Balkanu a i šire).
>
> Skratka, veliko hrupa za nič. Da korupcija obstaja je menda vsem jasno.
Kolikor vem vašemu Zokatu ni. On pravi, da korupcije ni. Le zakaj?