Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Rodetov domnevni sin se je opravičil za razburjenje
Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16
sporočil: 32.775
[Pina47]
> [najobj]
> > [Pina47]
> > > [mataj]
> > > > [petunia]
> > > > Ne, sploh niste paranoični, samo takoj, ko si slišal, da je predstojnik Inštituta predsednik nekega katoliškega društva, si vedel, da bo test nekorektno izpeljan in kolikor sem prebirala komentarje na MMC-ju je takšnih kot ti kar precej. Torej sploh ne gre za to, da bi vam kdo drek polagal na jezik, ampak zato , da vam drek leze iz možganov v usta.
> > >
> > > Ja, zmerjanje je včasih edini način, na katerega je možno pri ljudeh pregnati dvome o določenih stvareh. Recimo o tem, da verniki vedno 100% objektivno analizirajo DNK svojega duhovnega voditelja.
> > >
> > > Ampak jaz na take štose ne padam.
> >
> > Po moje pa si ti eden tistih, ki vedo v čem je štos aktualne zgodbe, ki to ni.
> >
> > Ne upaj več, da bo še kdaj tako kot je bilo. Sporočila, da bo odslej slovenska Cerkev vodena neposredno iz Vatikana, so zdaj jasna že tudi širši javnosti. Verjamem pa, da je za globoko državo, vodeno iz istih centrov vse od revolucionarnega prevzema oblasti, to lahko zelo moteča zadeva. Sprijazni se torej, da je vpliv na to veliko stajo volilnih ovc za vas izgubljen.
> > Čeprav bo za to treba žrtvovati kakšnega cerkvenega dostojanstvenika.
> ... alzo, bo po novem Vatikan župnikom tudi zdravstveno in penzijsko plačeval, ha ? ... evo, jaz sem za ...
Najbolje, da si ogledaš zadnji popis prebivalstva, kjer je bilo vprašanje o verski pripadnosti. Če me spomin ne vara, je katolikov krepko čez polovico.... evo, jaz sem krščen ... čuj, kam ste mene zapisali ? ...
Ta masa bo to svojo prostočasno dejavnost financirala še naprej kot doslej.
Tisti manjši del populacije, zavezan drugi religiji, bo pa še naprej plačeval metelkovce alkaj so že pa une Janeze Janše pa romanja v Lažgoše in kar je še teh verskih udejstvovanj.
P.S.: sploh pa ni bila to moja poanta ...
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 31.08.2012 15:53
[najobj]Po potrebi.
... evo, jaz sem krščen ... čuj, kam ste mene zapisali ? ...
Procent katolikov v katerikoli državi je 80 in 10% istočasno, par % gor ali dol. Katera številka se v dani situaciji uporabi je odvisno od tega, ali se RKC kurči ali žica. Od tega, ali nastopa kot gromoglasni glasnik velike večine, ali zaščitnik ogrožene manjšine.
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 31.08.2012 17:42
[rename]. . . zaradi česar se ga otepajo ko tisti njihov hudič tistega njihovega križa.
Edino pravo merilo bi bil prostovoljni cerkveni davek.
sporočil: 6.934
[kalavnik]
> [yuslocan]
> > [kalavnik]
> > > [mataj18]
> > > > [k24]
> > > > Sedaj pa Rode samo na test DNK, da te vidmo a te je bilo kaj v hlačah oziroma te je še kaj v hlačah. Tole bo pa sila neprijetno za Rodeta in če ne bo privolil v test potem je avtomatsko priznal, da je njegov oče.
> > > [mataj18]
> > > Čuj, na tem forumu mrgoli klerikajzlov, le poglej si minuse.
> > >
> > > Lp, mataj18
> > Še en imbecil, ki antikomuniste enači s kleri.
> > Res si debil.
> [yuslocan]
> Ko debili zgubijo živce začnejo drugače misleče osebno žaliti z debili in imbecili!!!!!
>
> Kaj boš napisal, če se pokaže da je Rode Petrov oče???? A se boš opravičil????
>
[kalavnik]Debil na kvadrat si ti osebno, ker celo sranje si ti začel.
Poslušaj ti juzlo
Očitno ne prebereš kar napišem, ali pa ne razumeš.
Napisal sem, da če si antikomunis, še nisi kler. Tvoja kurja pamet ne seže dlje od črno bele variante, tisto tretje je tvojemu komunajzerskemu bolnemu umu nedojemljivo. Naj ti povem, da me boli kurac za RKC prešiče in njih vernike, z Rodetom in njegovim pedofilskim šefom Racenbergerjem vred.
Za mene je RKC ravno toliko gnojna, kot tvoja zločinska partija rdečih kmerov v podobi današnje slovenske t.i. leve politike.
In ker si ravno tako velik vernik teh rdečih zločinskih kmerov kot tvoj kaunterpart na RKC strani, se oba slatko jebita.
lp,
kalavnik
In kaj iz mojega stavka navezuješ, da se bom moral opravičiti? Komu? Tebi debil, ker si nepismen in ne znaš razvozlati preprostega stavka?
PS:Če bi Rode ne bil častihlepen in pokvarjen kot večina RKC sodrge, bi po predloženih dokazih, če do njih pride, z veseljem objel svojega "izgubljenega" sina ter se mu opravičil za vso nečloveško ignoranco, ki mu jo je storil, mater njegovega sina pa steral u tri pizde materine, ker mu je tajila lastnega sina. In če bi Rode bil principielen, bi od papeža zahteval, da RKC del njenega - Rodetovega premoženja, kot dedni delež odstopi njegovemu sinu ter Racenbergerju jasno in glasno pove, da so božje sluge vse do sedaj fukale in da bodo to počele tudi v bodoče. Z Racenbergerjem vred.
lp
kalavnik
Debil debilasti, od kod tebi bolana ideja, da mataj18 enači klerikajzlarje s komunajzarji, kot si napisal. To si ti, kratko malo, sam skonstruiral v svoji bolani, kalavnikovi glavi. Mataj18 je pisal in govoril samo o kleru, komuniste si ti privlekel od nikoder.
In zdaj se ti debil debilasti kurčiš na mene, da ne preberem, kaj ti pišeš. Ma ne ha srat!!!!! Tvoje opravičilo, debil debilasti, gre k mataj18, ker si ga po krivici ozmerjal s debilom. To si, kot vidiš, samo ti v tej celi zgodbi.
Namreč, debil, debilasti, mataj18 je pisal o kleru in če je dobil en kup minusov potem je logično sklepal da mu jih popajo klerikajzlarji in ne antikomunajzarji, kot si ti opozoril. Vsak klerikajzlar ni nujno tudi antikomunajzar, a ne de?
Vidiš, sam si začel omenjati neke debile, tam kjer jih ni bilo treba, pa si na koncu ostal največji debil prav ti osebno.
In na koncu, ne serji, če ni potrebe!!!!!!
sporočil: 5.000
[yuslocan]*****
> [kalavnik]
> > [yuslocan]
> > > [kalavnik]
> > > > [mataj18]
> > > > > [k24]
> > > > > Sedaj pa Rode samo na test DNK, da te vidmo a te je bilo kaj v hlačah oziroma te je še kaj v hlačah. Tole bo pa sila neprijetno za Rodeta in če ne bo privolil v test potem je avtomatsko priznal, da je njegov oče.
> > > > [mataj18]
> > > > Čuj, na tem forumu mrgoli klerikajzlov, le poglej si minuse.
> > > >
> > > > Lp, mataj18
> > > Še en imbecil, ki antikomuniste enači s kleri.
> > > Res si debil.
> > [yuslocan]
> > Ko debili zgubijo živce začnejo drugače misleče osebno žaliti z debili in imbecili!!!!!
> >
> > Kaj boš napisal, če se pokaže da je Rode Petrov oče???? A se boš opravičil????
> >
> [kalavnik]
> Poslušaj ti juzlo
> Očitno ne prebereš kar napišem, ali pa ne razumeš.
> Napisal sem, da če si antikomunis, še nisi kler. Tvoja kurja pamet ne seže dlje od črno bele variante, tisto tretje je tvojemu komunajzerskemu bolnemu umu nedojemljivo. Naj ti povem, da me boli kurac za RKC prešiče in njih vernike, z Rodetom in njegovim pedofilskim šefom Racenbergerjem vred.
> Za mene je RKC ravno toliko gnojna, kot tvoja zločinska partija rdečih kmerov v podobi današnje slovenske t.i. leve politike.
> In ker si ravno tako velik vernik teh rdečih zločinskih kmerov kot tvoj kaunterpart na RKC strani, se oba slatko jebita.
>
> lp,
> kalavnik
> In kaj iz mojega stavka navezuješ, da se bom moral opravičiti? Komu? Tebi debil, ker si nepismen in ne znaš razvozlati preprostega stavka?
>
> PS:Če bi Rode ne bil častihlepen in pokvarjen kot večina RKC sodrge, bi po predloženih dokazih, če do njih pride, z veseljem objel svojega "izgubljenega" sina ter se mu opravičil za vso nečloveško ignoranco, ki mu jo je storil, mater njegovega sina pa steral u tri pizde materine, ker mu je tajila lastnega sina. In če bi Rode bil principielen, bi od papeža zahteval, da RKC del njenega - Rodetovega premoženja, kot dedni delež odstopi njegovemu sinu ter Racenbergerju jasno in glasno pove, da so božje sluge vse do sedaj fukale in da bodo to počele tudi v bodoče. Z Racenbergerjem vred.
>
> lp
> kalavnik
Debil na kvadrat si ti osebno, ker celo sranje si ti začel.
Debil debilasti, od kod tebi bolana ideja, da mataj18 enači klerikajzlarje s komunajzarji, kot si napisal. To si ti, kratko malo, sam skonstruiral v svoji bolani, kalavnikovi glavi. Mataj18 je pisal in govoril samo o kleru, komuniste si ti privlekel od nikoder.
In zdaj se ti debil debilasti kurčiš na mene, da ne preberem, kaj ti pišeš. Ma ne ha srat!!!!! Tvoje opravičilo, debil debilasti, gre k mataj18, ker si ga po krivici ozmerjal s debilom. To si, kot vidiš, samo ti v tej celi zgodbi.
Namreč, debil, debilasti, mataj18 je pisal o kleru in če je dobil en kup minusov potem je logično sklepal da mu jih popajo klerikajzlarji in ne antikomunajzarji, kot si ti opozoril. Vsak klerikajzlar ni nujno tudi antikomunajzar, a ne de?
Vidiš, sam si začel omenjati neke debile, tam kjer jih ni bilo treba, pa si na koncu ostal največji debil prav ti osebno.
In na koncu, ne serji, če ni potrebe!!!!!!
Lp, mataj18
sporočil: 14.015
[Pina47]na kratko: to so samo stare mokre sanje vseh pravih klerikalcev, kako bodo iz Vatikana vodili slovensko državo, ki bo financirala njihov cirkus...
> [najobj]
> > [Pina47]
> > > [najobj]
> > > > [Pina47]
> > > > > [mataj]
> > > > > > [petunia]
> > > > > > Ne, sploh niste paranoični, samo takoj, ko si slišal, da je predstojnik Inštituta predsednik nekega katoliškega društva, si vedel, da bo test nekorektno izpeljan in kolikor sem prebirala komentarje na MMC-ju je takšnih kot ti kar precej. Torej sploh ne gre za to, da bi vam kdo drek polagal na jezik, ampak zato , da vam drek leze iz možganov v usta.
> > > > >
> > > > > Ja, zmerjanje je včasih edini način, na katerega je možno pri ljudeh pregnati dvome o določenih stvareh. Recimo o tem, da verniki vedno 100% objektivno analizirajo DNK svojega duhovnega voditelja.
> > > > >
> > > > > Ampak jaz na take štose ne padam.
> > > >
> > > > Po moje pa si ti eden tistih, ki vedo v čem je štos aktualne zgodbe, ki to ni.
> > > >
> > > > Ne upaj več, da bo še kdaj tako kot je bilo. Sporočila, da bo odslej slovenska Cerkev vodena neposredno iz Vatikana, so zdaj jasna že tudi širši javnosti. Verjamem pa, da je za globoko državo, vodeno iz istih centrov vse od revolucionarnega prevzema oblasti, to lahko zelo moteča zadeva. Sprijazni se torej, da je vpliv na to veliko stajo volilnih ovc za vas izgubljen.
> > > > Čeprav bo za to treba žrtvovati kakšnega cerkvenega dostojanstvenika.
>
> > > ... alzo, bo po novem Vatikan župnikom tudi zdravstveno in penzijsko plačeval, ha ? ... evo, jaz sem za ...
>
> > Najbolje, da si ogledaš zadnji popis prebivalstva, kjer je bilo vprašanje o verski pripadnosti. Če me spomin ne vara, je katolikov krepko čez polovico.
> > Ta masa bo to svojo prostočasno dejavnost financirala še naprej kot doslej.
> >
> > Tisti manjši del populacije, zavezan drugi religiji, bo pa še naprej plačeval metelkovce alkaj so že pa une Janeze Janše pa romanja v Lažgoše in kar je še teh verskih udejstvovanj.
>
> ... evo, jaz sem krščen ... čuj, kam ste mene zapisali ? ...
To imaš pa problem zdaj. Očitno so te tisti, ki so te dali krstiti, včlanili v Cerkev brez tvojega soglasja.
> P.S.: sploh pa ni bila to moja poanta ...
Ja, si pač tisti davkoplačevalec, ki financira vatikansko oblast.
Jaz tudi, samo sekiram se zaradi tega nič ne. Bi bilo pa zame nevzdržno, če bi karkoli prispevala oni drugi religiji.
Déjà vu, ampak ne bo šlo...
[RJSlo]Kaj je tam kaj drugače?
jurica daj povezavo z MMC-ja.
www.rtvslo.si/sloven...tem/290818
Lp, mataj18
sporočil: 5.181
[sivi pinot barique]a bejž no.. a to vam je župnik pri maši povedal?
Anglikanska cerkev,kjer celibata ni,vseeno veselo propada...cele župnije so prestopile v rimokatoliško Cerkev,v posebni ordinariat za anglikance..
sporočil: 10.981
Če si že vrgel pasjo bombico, potem svoje trditve malce dokaži..
tega sem od tebe namreč vajen... ;)
sporočil: 10.981
prebral, prečohal....
No ja kakorkoli.. Če ne bo faksimil rezultatov na netu, je open to discussion. imaš pol teorije zarote, pa spet se bo olsegg javil z udbomafijo, pa peskovnik as usual...
Spremljal sem zadevo, ker mi je zanimiva z vidika sprejemanja spolnosti s strani katoliške cerkve. In Delo ni nikol reklo de-facto, da je Franc Petrov oče. Da pa obstaja možnost. Je ali ni. Menim, da resnice ne bomo vedeli nikoli. Če v resnici je, bo deal. Kardinal je le previsoka figura znotraj ustroja RKC, da bi mel Ratzinger še to na grbi. Če pa v resnici ni, pa bo to seveda javno znano. Pravzaprav bo javno znano, da ni, pa tudi če je.
All in all, pa je Karbino čohanje odprlo eno zelo perečo reč za Cerkev kot institucijo. Odnos do spolnosti, otrok, partnerjev. Navsezadnje so samo ljudje. Z vsemi svojimi povsem živalskimi potrebami/željami. Tega v resnici ne more ubit noben nauk, nobena vera nobeno pravilo. Zakaj jim to njihova institucija jemlje? Če prav razumem, Cerkev prepoveduje spolne stike z ženskami duhovnikom, obenem pa pridiga o tem, kako naj v krščanskem nauku starši vzgajajo svoje otroke? kako za vraga mi lahko o vzgoji otrok predava nekdo ki do njih po vsebini svoje funkcije ni niti upravičen? In jih vsaj deklarirano nima? Kako lahko nekdo "pametuje" o spolnosti, svoji ožji skupnosti pa jo prepoveduje? Kaj mi lahko lokalni župnik pove o tem, kar sam ne bi vedel?
To bi zdaj morala bit glavna tema. Ne ali je Franc Petrov oče. Seveda si kot človek želim, da bi Peter našel očeta. Kdorkoli je. In če je to Franc, ima Franc moralno dolžnost do sina. A to je njuna zadeva. Bolj pomembno je, da se začne vrhovni kler zavedat, da je tale jebica bistveno bolj razširjena, kot si morda misli. Da je "zatajenih" otrok več. Da so duhovniki, župniki, pa tudi nune in menihi... le ljudje. In Vera v Boga jim njihovih hormonov in spolnih organov pač ni kar zradirala. Morda je čas da se dogme v 21 stoletju lamce spremenijo.
No ja kakorkoli.. Če ne bo faksimil rezultatov na netu, je open to discussion. imaš pol teorije zarote, pa spet se bo olsegg javil z udbomafijo, pa peskovnik as usual...
Spremljal sem zadevo, ker mi je zanimiva z vidika sprejemanja spolnosti s strani katoliške cerkve. In Delo ni nikol reklo de-facto, da je Franc Petrov oče. Da pa obstaja možnost. Je ali ni. Menim, da resnice ne bomo vedeli nikoli. Če v resnici je, bo deal. Kardinal je le previsoka figura znotraj ustroja RKC, da bi mel Ratzinger še to na grbi. Če pa v resnici ni, pa bo to seveda javno znano. Pravzaprav bo javno znano, da ni, pa tudi če je.
All in all, pa je Karbino čohanje odprlo eno zelo perečo reč za Cerkev kot institucijo. Odnos do spolnosti, otrok, partnerjev. Navsezadnje so samo ljudje. Z vsemi svojimi povsem živalskimi potrebami/željami. Tega v resnici ne more ubit noben nauk, nobena vera nobeno pravilo. Zakaj jim to njihova institucija jemlje? Če prav razumem, Cerkev prepoveduje spolne stike z ženskami duhovnikom, obenem pa pridiga o tem, kako naj v krščanskem nauku starši vzgajajo svoje otroke? kako za vraga mi lahko o vzgoji otrok predava nekdo ki do njih po vsebini svoje funkcije ni niti upravičen? In jih vsaj deklarirano nima? Kako lahko nekdo "pametuje" o spolnosti, svoji ožji skupnosti pa jo prepoveduje? Kaj mi lahko lokalni župnik pove o tem, kar sam ne bi vedel?
To bi zdaj morala bit glavna tema. Ne ali je Franc Petrov oče. Seveda si kot človek želim, da bi Peter našel očeta. Kdorkoli je. In če je to Franc, ima Franc moralno dolžnost do sina. A to je njuna zadeva. Bolj pomembno je, da se začne vrhovni kler zavedat, da je tale jebica bistveno bolj razširjena, kot si morda misli. Da je "zatajenih" otrok več. Da so duhovniki, župniki, pa tudi nune in menihi... le ljudje. In Vera v Boga jim njihovih hormonov in spolnih organov pač ni kar zradirala. Morda je čas da se dogme v 21 stoletju lamce spremenijo.
[Endimion]Vira ne poznam, se pa po koluarjih govori, da sta se oba odvetnika dogovorila za neko vsoto denarja, katera bo izplačana Petru Stelzerju za molk (posredno njegovi materi). Bodo pa uradno objavili, da je test negativen.
prebral, prečohal....
Zdaj si pa lahko ljudstvo samo misli svoje. Edino pametni bodo spoznali nateg, verniki pa bodo potešeni.
Lp, mataj18
sporočil: 336
[petunia]
> [mataj18]
> > [Endimion]
> >> Vira ne poznam, se pa po koluarjih govori, da sta se oba odvetnika dogovorila za neko vsoto denarja, katera bo izplačana Petru Stelzerju za molk (posredno njegovi materi). Bodo pa uradno objavili, da je test negativen.
> Zdaj si pa lahko ljudstvo samo misli svoje. Edino pametni bodo spoznali nateg, verniki pa bodo potešeni.
>
> Lp, mataj18
Ha,ha,ha. Skratka, po domače povedano, komunajzerji že iščejo exit strategy za svojo blamažo, če bo DNK test res negativen. Jaz pa vseeno upam, da se ne bodo pogodili in da jih Rode The Avenger iztoži in sleče do spodnjih gat.
zanimivo rožica, da si ti kot ženska na strani jebača skrivača...
sporočil: 1.991
[Feboslav]Se je prekrižal, ko ga je vtaknil?
> [petunia]
> > [mataj18]
> > > [Endimion]
> > >> Vira ne poznam, se pa po koluarjih govori, da sta se oba odvetnika dogovorila za neko vsoto denarja, katera bo izplačana Petru Stelzerju za molk (posredno njegovi materi). Bodo pa uradno objavili, da je test negativen.
> > Zdaj si pa lahko ljudstvo samo misli svoje. Edino pametni bodo spoznali nateg, verniki pa bodo potešeni.
> >
> > Lp, mataj18
>
>
> Ha,ha,ha. Skratka, po domače povedano, komunajzerji že iščejo exit strategy za svojo blamažo, če bo DNK test res negativen. Jaz pa vseeno upam, da se ne bodo pogodili in da jih Rode The Avenger iztoži in sleče do spodnjih gat.
zanimivo rožica, da si ti kot ženska na strani jebača skrivača...
Je molil, ko ga je ven pa not dajal?
Se ja zahvalil bogu za učinkovit seks?
Je med mašo posvetil svoje misli – o Bog daj da se bo to ponovilo!
Je kriv, ker je prekršil celibat ali odtehta to, da je spoštoval cerkveno zapoved in ni uporabil kontracepcije?
Vprašanj kar jih češ – samo za ene je bil kriv tisti trenutek, ko ga ja karba vtaknil v medije.
Kriv ali ne - on je zadovoljl svoje mesno razpoloženje - ali tudi ne(kar me prav malo briga), moje mesno poželenje - se pa je podražilo za 25 %.
A zdaj vsaj malo kopčate pravičniki ki se oglašate, zakaj me tudi malo ne zanima, kaj je Rode počel ali ni počel pred 40 leti.
ma ne to da je fukal, ampak to da za otroka ni poskrbel...jaojao
karba vam je vso pamet pojedel
[Feboslav]Počakaj na uradni rezultat, potem pametuj s tistim, čemur ti praviš pamet. Samo potrdil si mojo trditev, da kriv tisti trenutek, ko ga ja karba vtaknil v medije. Vsak drugačen izid nekaterim (očitno tudi tebi) ne pride v poštev.
ma ne to da je fukal, ampak to da za otroka ni poskrbel...jaojao karba vam je vso pamet pojedel
[nbrane]
> [Feboslav]
> ma ne to da je fukal, ampak to da za otroka ni poskrbel...jaojao karba vam je vso pamet pojedel
Počakaj na uradni rezultat, potem pametuj s tistim, čemur ti praviš pamet. Samo potrdil si mojo trditev, da kriv tisti trenutek, ko ga ja karba vtaknil v medije. Vsak drugačen izid nekaterim (očitno tudi tebi) ne pride v poštev.
potem kar so povedale priče, ne rabim dnk testa
[Feboslav]Jaz ga tudi ne rabim, ker mi fotografija vse pove. Izjavljam pa javno tukaj, da mi slepote še niso odkrili!
> [nbrane]
> > [Feboslav]
> > ma ne to da je fukal, ampak to da za otroka ni poskrbel...jaojao karba vam je vso pamet pojedel
>
> Počakaj na uradni rezultat, potem pametuj s tistim, čemur ti praviš pamet. Samo potrdil si mojo trditev, da kriv tisti trenutek, ko ga ja karba vtaknil v medije. Vsak drugačen izid nekaterim (očitno tudi tebi) ne pride v poštev.
Lp, mataj18
[Feboslav]Zakaj Rode ni takoj povedal, da je šlo za skupinski seks, takrat so priče najbolj verodostojne, tukaj se pa moram strinjati s tabo. ☺ ☺ ☺
> [nbrane]
> > [Feboslav]
> > ma ne to da je fukal, ampak to da za otroka ni poskrbel...jaojao karba vam je vso pamet pojedel
>
> Počakaj na uradni rezultat, potem pametuj s tistim, čemur ti praviš pamet. Samo potrdil si mojo trditev, da kriv tisti trenutek, ko ga ja karba vtaknil v medije. Vsak drugačen izid nekaterim (očitno tudi tebi) ne pride v poštev.
Če vas ni zapustil spomin! Do pred nekaj dnevi so desna trobila in
debela deklica Nina kričali, da se Stelzer izogiba testa. Zdaj ste
izvedeli, kar sem vam sporočil že zdavnaj. Oba sta oddala vzorce
pred tremi tedni. Peter se ni želel srečati z Rodetom, ker ga bo
sodno preganjal za posilstvo matere. Test je pozitiven! Franc Rode
je oče Petra Stelzerja. Stelzer ni Slovenec. Z našo državo ga ne
veže nič. Našega jezika ne pozna. Zanj smo kot čečeni ali
tadžikistanci. Prve korake je naredil v sirotišnici v Nemčiji.
Nemščina je njegov materin jezik. Svojo mater je našel pred
kratkim. Za očeta zdaj veste. Stelzer nima nobenih interesov, da bi
kontaktiral z slovenskimi mediji. Desna trobila že servirajo laži o
"neuradno negativnem" testu. Karkoli bodo v prihodnje servirali
desni lažnivci, bodite pozorni! Test je pozitiven! V naslednjih
dneh vam bom predstavil drugega sina Franca Rodeta.
Vir: mikstone blog
Lp, mataj18
Vir: mikstone blog
Lp, mataj18