Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek (galerija) Janša svari pred totalitarno ideologijo
Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17
sporočil: 735
Zakaj ne verjamem Janši? Vse kar je povedal je res. Rdeča mafija
nam je pokradla državo. A problem je v tem, da se je pokazalo, da
on in njegovi niso prav nič boljši. Nepotizem, zaploslovanje
sorodnikov po tekočem traku, Rajko Janša mastno služi in kupuje
nepremičnine v tujini, korupcija na vseh ravneh se nadaljuje, le z
drugimi imeni.
Jasno je samo eno: v Sloveniji sta dve mafijski združbi. Ta rdeča je bila zadnjih 20 let bolj uspešna pri kraji, ta črna pa je tudi poskušala dobiti svoj kos pogače. Zdaj ko zmanjkuje hrane v koritu, pa so se začeli med seboj oboji klati. Oboji nam sadijo rožice o demokraciji, skrbi jih kao narodov blagor itd. A večina ljudi vidi, da so to samo še prazne floskule, s katerimi jih oskrbujejo profesionalne PR hiše, ki obvladajo psihiološko manipulacijo in psihološke sprožilce političnega marketinga. Malo morgen, dosti vas imamo vseh, ta rdečih in ta črnih.
Jasno je samo eno: v Sloveniji sta dve mafijski združbi. Ta rdeča je bila zadnjih 20 let bolj uspešna pri kraji, ta črna pa je tudi poskušala dobiti svoj kos pogače. Zdaj ko zmanjkuje hrane v koritu, pa so se začeli med seboj oboji klati. Oboji nam sadijo rožice o demokraciji, skrbi jih kao narodov blagor itd. A večina ljudi vidi, da so to samo še prazne floskule, s katerimi jih oskrbujejo profesionalne PR hiše, ki obvladajo psihiološko manipulacijo in psihološke sprožilce političnega marketinga. Malo morgen, dosti vas imamo vseh, ta rdečih in ta črnih.
sporočil: 33.238
Zadnja sprememba: najobj 08.02.2013 19:05
[fibonaci]
> [najobj]
>
> ... čuj, ampak moraš pa bit res pravi zombi, če greš ven na mraz noret in poskakovat ob Golici in vriskat, ker si z vsem zadovoljen ... khmm, ker verjetno oni drugi, ki jih toti pravi zombiji zmerjajo z zombiji in so se danes popoldne zbrali zunaj na mrazu, namreč niso zadovoljni in njihovo reakcijo normalen človek lahko povsem razume ...
majster, kaj si ti dopoldne ostal v avtobusu, ali si bil v tistem, ki se je izgubil na poti v Ljubljano?... čuj, meni je še na Trg svobode bilo skoraj malo predaleč, pa sem imel Francaja in njegovega cestnega ropanja po mariborskih ulicah s tistimi jebenimi radarji res pun kurac ...
saj je vseeno, sendvičev je itak zmanjkalo, jih je bilo samo 500 :)
sporočil: 12.861
[e-enfrice]Mataj18, a si to ti? :)
Kdo naroča? Tisti, ki se jim ni zdelo vredno priti na zbor idiotov.
Enfrice.
Enfrice je bil miselno malo višje kot si ti.
sporočil: 4.301
[dorki22]niti ne... dejstvo je, da večina Butalcev smatra, da je nacionalni interes v redu zadeva, levi ali desni, da ne bo pomote... tako kot nas razmišlja nekaj posameznikov na tem forumu je daleč od "kritične mase"... zato sem tudi žalosten, da bo ta vlada padla, ne glede na način in dejstvo, da so daleč od tega kar bi si želel... kot zgleda da tudi Šušteršič, sem se še jaz "sprijaznil" da je to pač naša realnost... bil bi vesel, če bi mu uspelo prodati vsaj Telekom, Petrol in Mercator, o katerih se je celo govorilo v tej smeri... zraven pa speljati še od Štiha na tem forumu obljubljeno deregulacijo cca 200 poklicev/dejavnosti... zdaj pa ne bo nič od tega...
...Precej oprano, a to je njihova pravica. Bolj boli to, da oni potem odločajo, kaj je prav za vse nas - na volitvah. Ideje sploh niso pomembne, ampak le kdo jih izgovori.
Lp
lpA
sporočil: 5.152
[macon]To je res, res pa je tudi, da je bil Mataj18 miselno malo visje od e-enfriceja. Kdo bi si mislil, da bom kdaj kaj takega izjavil.
> [e-enfrice]
> Kdo naroča? Tisti, ki se jim ni zdelo vredno priti na zbor idiotov.
>
> Enfrice.
Mataj18, a si to ti? :)
Enfrice je bil miselno malo višje kot si ti.
sporočil: 14.015
[gsavli]Ko je naš največji vojaški in politični strateg vseh časov preštudiral Mikelnovo knjigo Adolfa Hitlerja tretja svetovna vojna in kratki kurz vladanja za začetnike, je sestavil genialni Plan vladanja slovenskim ovcam. Zdaj izgleda, da je pozabil samo na eno malenkost in sicer kaj narediti, če sovražnik onesposobi Velikega vodjo.
Vseeno me zanima, kaj Janša danes misli o vladi, z max 20% podporo (vir: anketa FUDŠa), če mora odstopiti ali ne? Vemo, kaj si je mislil pred dobrim letom, kako je s tem danes?
Tako da imajo zdaj en majhen problemček, vendar je kriv Mikeln, ki tudi ni pomislil na to.
sporočil: 10.224
[bacekjon]Kaj pa ima tujina veze s korupcijo? A je Janša še tam koga podkupil?
Rajko Janša mastno služi in kupuje nepremičnine v tujini, korupcija na vseh ravneh se nadaljuje, le z drugimi imeni.
sporočil: 33.238
Zadnja sprememba: najobj 08.02.2013 19:38
[fibonaci]
> [fabiani]
> >
> Kot je bilo že na forumu zapisano: levakarji so imeli luksuzno življenje prej in ga imajo sedaj. Nikomur nič ne manjka. Je kakšen njihov froc brez službe?
Dopoldanska klika, ko je stala na odrru in pod njim v prvih vrstah je zelo dobro poskrbela zase in svoje otroke, velika večina na nhaš skupni račun in velika večina preko politike in svoje stranke;... pizda, samo počasi bo mene postalo malo strah, ker to pa zdaj ni več zajebancija na nekem hecnem forumu ... khmm, ker tisti, ki so brez služb ali pa delajo za drobiž in so brez prave perspektive in ki pridejo popoldne, so namreč točno tisti, katerih zahteve ali pa vsaj želje je Janša označil z besedami "To, kar nam ponujajo, je čisti levi fašizem" in pred katerimi morata po njegovih besedah slovenska vojska in policija zaščititi slehernega - verjetno onega drugega s službo in s perspektivo - državljana ...
za to jim tudi gre in tresejo se za svoje prigrabljene privilegije, kaj pa drugega;
tisti ki so brez služb ali pa delajo za drobiž in so brez prave perspektive, tisti pridejo popoldne (dobro, vmes bodo tudi kakšni drugačni).
P.S.: upam, da Janša, kot se reče v športnem jeziku, danes ni glih v najboljši dnevni formi in da v resnici ni hotel povedat, kar je povedal ... khmm, ker namreč totih aktualnih 124.258 brezposelnih oseb, ki jih tukaj www.finance.si/83328...ezposelnih omenjajo Finance, zelo verjetno ni med tistimi zadovoljnimi in so skupaj s svojimi družinskimi člani bolj verjetno med tistimi, nad katere bi Janša - če se seveda ni samo malo zajebal in je resnično mislil, kar tukaj zgoraj pišejo Finance - poslal slovensko vojsko in policijo ...
Zadnja sprememba: anon-238577 08.02.2013 19:36
[dob]Jaz si pa s tem sploh ne delam problemov. Narava je razdelila ljudi na pametne in bedake, ki eni drugih nikoli ne bodo čisto razumeli in z njimi imeli kaj dosti skupnega.
Jaz pa menim, da se moramo deliti. S prevaranti in kriminalci ne želim imeti nič skupnega. Sem antikomunist. V Evropi to pomeni biti tudi antinacist in antifašist in tam to ne velja za nekaj slabega.
Stari, take flance kot ti danes, so nekateri začeli prodajat že pred 80 leti, jih potem ravno zaradi tega dobili po pički, ampak spametovalo pa jih tudi menda ni.
[najobj]eh, človek je rahlo v stiski, tla se mu majejo in počasi se poslavlja od vernikov, ni zdaj vsega treba čisto resno jemat; če je pozival in se zahvaljeval vojski in policiji pomeni, da ni glih siguren na čigavo stran bodo stopili ko bo šlo zares!?
P.S.: upam, da Janša, kot se reče v športnem jeziku, danes ni glih v najboljši dnevni formi in da v resnici ni hotel povedat, kar je povedal ... khmm, ker namreč totih aktualnih 124.258 brezposelnih oseb, ki jih tukaj www.finance.si/83328...ezposelnih omenjajo Finance, zelo verjetno ni med tistimi zadovoljnimi in so skupaj s svojimi družinskimi člani bolj verjetno med tistimi, nad katere bi Janša - če se ni zajebal in je res mislil, kar tukaj zgoraj pišejo Finance - poslal slovensko vojsko in policijo ...
je pa res nerodno da imajo on in bedaki okrog njega malo preveč oblasti v rokah...
[yuslocan]Ja, Janša je poklical na NLB naj dajo kredite Šrotu, Kordežu, Pavčku, Bavčarju, Hildi, Černigoju, samim uglednim F21 komunajzarjem. Že ptički čivkajo o tem.
Ivan po intzernetu:
Dragi moji, hvala da ste prišli, nismo organizirali tega shoda ampak hvala vseeno.
Laž in prevara....... komu je značilna Ivan?
Kdo je povzročil prevaro, kdo je ukradel državo za vsako ceno, kdo je delil kredite gospodarskim konglomeratom, kdo je dal denar cerkvenemu holdingu?????
Milijardno luknjo si prepoznavno ti naredil v svojem kabinetu z Bavčarjem in Šrotom.
Epske razsežnosti so v tvojih lažeh.Dober podpis, gnida lažniva.
S kockami si ti prvi napadel DZ skupaj s Katjo Šoba in jo še nagradil za to.
Ti plačuješ medije z nakradenim kapitalom.
Prelival si ti, in ti si nižal plače. Investicije si ti ukinil.
In ti govoriš o odgovornosti, ti ki jo nimaš ne do nas ne do svoje stranke.
Rušiti je lahko praviš iz lastnih izkušenj, ko si rušil Pahorja, a nosiš posledice za to.
Kot ponavadi Ivan lažeš, podtikaš, se delaš poštenega.
Pa nisi Ivan, nisi.
Zato potrebuješ mitinge resnice in podporo ljudi s ceste.
Tik, tak, tik, tak ........... ura ti neusmiljeno teče
Boga Slovenija.
To so prazni izgovori, saj imaš menda svojo glavo in svojo pamet in
voljo pa si lahko misliš o vsakem kar hočeš, ne rabiš zato
parlamenta, da bi mislil namesto tebe.
sporočil: 1.856
"Za luknjo v ladji je dovolj en pijan mornar, za izgradnjo ladje so
potrebne stotine pridnih rok,"
Je ta preluknjana ladja Janez Janša?
sporočil: 325
hahaha, helikopter s kamero POP TV-ja je pa dejansko dokazal kako
velike oči so imeli SDS-ovci pri preštevanju svojih na Kongresnem
trgu, ki so jih mimogrede navozili iz cele Slovenije. In to naj bi
bilo 12000 ljudi.......hahaha, to jih je toliko da bi jih spravili
vse skupaj v dve malo večji vaški gostilni........kako bedno in
zlagano, kot vse skupaj v zvezi z "velikim vodjo"
sporočil: 6.934
Zadnja sprememba: anon-124452 08.02.2013 20:03
[pomurski]Ne, ni, on je "pijan mornar"!!!!!!!
"Za luknjo v ladji je dovolj en pijan mornar, za izgradnjo ladje so potrebne stotine pridnih rok,"
Luknje vrta že 20 let.
Zato se potapljamo!
Boga Slovenija!
sporočil: 1.856
"To, kar nam ponujajo, čisti levi fašizem".
In pozabil dodati, da je njegova alternativa desni komunizem.
In pozabil dodati, da je njegova alternativa desni komunizem.
[e-enfrice]Komuklošarji, Amerika bo ponovila vajo iz Srbije, če ji boste splezali na vrh kurca. To si zapomnite in živite v skladu s tem.
Jaz pa mislim, da se bo ameriška politika Mussomeliju "zahvalila" za njegovo sodelovanje in ga za kazen pustila brez penzije.
Enfrice.
sporočil: 1.622
Kar se vrha kurca tiče, je Amerika Sloveniji splezala na vrh že
zdavnaj. V zadnjih 100 letih je ameriška politika Slovenijo okradla
za 1/3 njenega nacionalnega ozemlja in na tej osnovi Slovnecem
naredila škodo v višini 500 milijard evrov. Zato bi bilo dobro, da
Amerika tega kretena, ki jo sedaj tukaj predstavlja, odpokliče in
poššlje takega, ki se bo s Slovenci znal pogovarjati predvsem o
tem, kako bo Amerika svoj dolg Sloveniji vrnila.
Enfrice.
Enfrice.
sporočil: 415
Totalitarni ideolog je on - JJ, ki izključuje lastne ljudi, ki ne
mislijo kot on ( npr. bivši poslanec Hvalica, Brejc......)
sporočil: 1.413
[slovenecnb1]OK, naredi še analizo za druge stranke, potem se bomo lažje odločili na predčasnih volitvah.
Janša- osumljen korupcije
Janšev brat- črnograditelj
Alenka Gomboc- 2x ponarejevalka in lažnivka
Marinič pravnomočno obsojen goljuf
Časar- pravnomočno obsojen
Hrvatin- pravnomočno obsojen
Rupar- pravnomočno obsojen
Sami zavedni in pošteni Slovenci. SDS-OVCI.
Kaj nam torej sporočajo sds-ovce?
Živela korupcija, kraje, laži, ponarejanje, goljufanja, laganje.....
Hočemo Slovenijo, kjer se osumljenih za korupcijo ne bo preganjalo, hočemo da se Janšo in Jankoviča oprosti vseh nečednosti, hočemo Slovenijo kjer bodo diplome stale 20 evrov ne pa 200, kočemo poslance z osnovnošolsko izobrazbo in brez znanj tujih jezikov, hočemo ukinitev računskega sodišča, KPK-ja, informacijske pooblaščenke in varuhinje za zaščito človekovih pravic, hočemo državo brez javnega sektorja (za policijo in vojsko bomo skrbeli sds-ovci sami), hočemo državo brez kulture in umetnosti, hočemo državo brez intelektualcev in izobražencev, hočemo S(D)S DRŽAVO!!!!!
Ein volk -ein fuhrer!
Začneš lahko z Vogrinom, pa Pepelnikovo, potem pride na vrsto Janković, pa Meršol ali sam izberi vrstni red.
sporočil: 8.690
[fibonaci]Hja, tule so pa moji radarji zasledili catch. Ob tvoji (sicer upravičeni) degradaciji parlamenta, pa z dedukcijo lahko sklepamo, da je horda iz tega "parlamenta" s tem, da komunizma noče uvrstiti med ekstremizme, lahko samo zamaskirana teroristična banda, ki glumi "parlamentarce".
To so prazni izgovori, saj imaš menda svojo glavo in svojo pamet in voljo pa si lahko misliš o vsakem kar hočeš, ne rabiš zato parlamenta, da bi mislil namesto tebe.
Prosim, da me ne bi kdo zašpecal kakim "organom". Tale post je samo neke vrste disjunktivni silogizem.
[mataj]Kaj je, Mataj, kako je zdaj z bombami, incidenti in podobnim na dopoldanskem zborovanju, seveda sproženim kar od Janševih, kar si napovedoval še včeraj? A bi malo utihnil, ker si res patetičen in pomilovanja vreden? Z vsakim zapisom se samo smešiš ampak to tebe res ne ustavi, a ne?
Xexe, mesija si ne upa več na cesto in se vernikom kaže samo še po televiziji.
No ja, ampak vsaj toliko še ni pokvarjen, da bi tokrat poslal na cesto svoje kapucarje z granitnimi kockami. Ali pa so kapucarji presodili, da ni več heca in zahtevali previsoko plačilo. Ali pa (napol) štrajkajoči policaji nočejo upoštevali gorenakovega ukaza, da kapucarje pustijo pri miru.
> Na Kongresnem trgu je bilo po ocenah Pop TV med štiri in pet tisoč ljudi, po ocenah policije okoli devet tisoč, po ocenah organizatorjev pa 12 tisoč.
To je vse, kar so v parih mesecih uspeli napraskati po celi Sloveniji, z zastonj avtobusi, pritistki, grožnjami in ne vem kaj še vse? Beda!
Eni ste res brez sramu in morale.
sporočil: 2.304
Za psihota @mataja je edino zdravilo ignore. Vsaka replika na
njegov post je zanj zmaga. Tip samo provocira, vsake toliko kaj
kopira s spleta, stalno ima pred očmi teorije zarote velikega brata
ZDA. Tip je bolnik!
lp
Robert
lp
Robert
sporočil: 680
[prec]Hehehe, so vam mal zaprli gobec, kaj?
kaj pa si mislil, da jih bo dosti? sej ni delovni dan ejga. temu je treba pristet se grenko spoznanje, da je treba hodit, torej se nekako premikat, ne samo posedat. to je pa ze pretezka zaposlitev za parazite. in zastonj piva ni.
[oQI23IDCN0948R]Točno. Gledam ta trop idiotov in ti naj bi... vladali? Virantu ne bom odrekal inteligence, ker jo ima, odrekam pa mu vsako moralno konsistenco, ker je pač nima.
> [franckas]
> Ko slisim: po zakonu, se mi zdi, da me nekdo, ki mi ne seze do gleznjev(pa se nocem precenjevati) globoko, globoko, pregloboko podcenjuje.
Ob vsej skromnosti kar je premorem, imam jaz prav enak obcutek. Ena sivilja, pogrebnica javnih financ, nek norec, ki grozi z se ostrejsim zasukom v levo, polpismen srbski kriminalec, en peder "cistih rok", ves ta cvet primitivizma, nestrpnosti in nekompetentnosti kroji MOJE zivljenje? Res je, prijateljica, ta drhal nam normalnim ljudem ne seze do gleznja.
sporočil: 13.178
[macon]Ja samo tvoj bog jajo premore moralno konsistenco ane:)
> [oQI23IDCN0948R]
> > [franckas]
> > Ko slisim: po zakonu, se mi zdi, da me nekdo, ki mi ne seze do gleznjev(pa se nocem precenjevati) globoko, globoko, pregloboko podcenjuje.
>
> Ob vsej skromnosti kar je premorem, imam jaz prav enak obcutek. Ena sivilja, pogrebnica javnih financ, nek norec, ki grozi z se ostrejsim zasukom v levo, polpismen srbski kriminalec, en peder "cistih rok", ves ta cvet primitivizma, nestrpnosti in nekompetentnosti kroji MOJE zivljenje? Res je, prijateljica, ta drhal nam normalnim ljudem ne seze do gleznja.
Točno. Gledam ta trop idiotov in ti naj bi... vladali? Virantu ne bom odrekal inteligence, ker jo ima, odrekam pa mu vsako moralno konsistenco, ker je pač nima.
sporočil: 49
[pudeljodvasleta]Fašistične metode se nikoli ne spremenijo.
> [mujahedin]
> > [kvatebriga]
> > nesposobneži in bleferji, prav nič boljši niste od vaših predhodnikov, gre vam samo za denar, oblast in lastne privilegije. koliko vam je mar za rajo kažejo vaši rezultati v obliki števila brezposelnih in višini javnega dolga.
>
> Jebi rajo, dokler imajo "gospodje in gospe" dostop do korita.
> Je pa lepo videti proračunske sesalce na enem mestu.
Poslikaš prisotne na prorežimskem protestu in dobiš kvaliteten seznam preverjeno nesposobnih in nepotrebnih v javnem sektorju in državnih podjetjih, ter morebitnih "poslovnežev", ki znajo poslovati samo z državo. In potem lahko nova vlada v miru izvede lustracijo.
[1357]Res je. Skladovnice človeških shujšanih drv iz Auschwitza in drugod pa so se vzele iz grde pravljice. Tako kot izginotje židovskih skupnosti po celi srednji Evropi.
> [reflekt]
> Tale današnji rek velikega vojskovodje Janše je vreden njegovega inteligentne dometa
> Janša "Holokavst se je začel z grožnjami pred stanovanji znanih državljanov - Slovenija ima veliko podobnosti"
Laž številka 1: Holokavst nikoli sploh ni obstajal, judovska izmišljotina in laž, ki jo ortodoksni judi ponavljajo že 70 let in s tem probavajo izkrivljati zgodovinska dejstva.