Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo
Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 32
Rado lahko objavi vsa imena, posledice bodo enake (jih ne bo). Ne vem počasi zgubljam upanje.
Hvala, Rado!
[bricktop]
> [najobj]
> > [bricktop]
> > > [najobj]
> > > ... Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo ...
>
> > aha, potem se pa vsedeš v avto in odpelješ domov (pa med vožnjo še pokličeš in poveš da prideš), dje?
>
>
> ... evo, saj sem vedel, da boš ti takoj o bistvu ...
>
>
> P.S.: čuj, kaj misliš, koliko jih je imel Rado v riti, ko je to pisal, ha ? ...
Vem da si ti napisal, da ponavadi spiješ dva pira in potem voziš.
članek je o sistemski korupciji, ti pa v dveh pirih in telefoniranju med vožnjo vidiš problem hehe. car si, res si car, car bebcev..prav rad bi te videl kako voziš hehe..sigurno ko en kmet totalen
[shevchenko]Občudujem ovce, ki verjamejo takorekoč vsaki besedi kogarkoli pri koritu sam, da je pravilno politično deklariran. Laži, nacionalne kraje, "strokovne zaposlitve", "prijatelji", sprenevedanje niso problem sam, da je naš. :-)
> Ko bo umolknil Pezdir in njemu podobni, si kupim enosmerno vozovnico za Avstralijo.
njemu podobni? a taki, ki zrihtajo, da se partnerica zaposli pri svojem dolgoletnem prijatelju, ki je ravnokar postal minister?
dejte no, ne bit naivni ljudje. jaz tudi naceloma simpatiziram s pezdirjem, ampak stejejo dejstva, ne pa gobcanje.
Še spisek oseb, ki jih boste prijavili prosim objavite. Razumem, da so to prijave in ne zakonite obtožbe, ki jih je treba še dokazati. Ampak, svaka čast, če to naredite za nas - male ljudi.
"pametni ljudje ponavadi znajo zapret gobec"
In mi pade na pamet, mojo, ki ni pametna, zakaj vi pametni ne znate zapreti gobca. Kaj vaša pamet ni pamet pametnih ljudi. A je to brezpamet in pametna nespamet!?
[mircimi]No ja.... Če bi se tožarili za vsako mišjo dlako med anonimneži na netu, potem bi naša itak hudo neučinkovita sodnija ,,crklna,, od dela :)))).
Kalimba..to, da ne razumete Pezdirja, ki ima univerzitetno izobrazbo, ki , če je pameten, vas lahko toži za žalitev o nekih duševnih inštitucijah.....
dokazujete, da ne razumete dobro, kar ste prebral. Ste siguren, da vi morda nimate neke medicinske diagnoze, ki bi vas lahko skrbela ?
Gospodu Pezdirju svetujem, naj vloži tožbo zaradi vaše razžalitve
Viritualnega sveta se ne sme prenesti v realni svet, zlasti pa ne na zakonskem področju. Oziroma samo v omejenem obsegu.
Občudujem ovce, ki verjamejo takorekoč vsaki besedi kogarkoli pri koritu sam, da je pravilno politično deklariran. Laži, nacionalne kraje, "strokovne zaposlitve", "prijatelji", sprenevedanje niso problem sam, da je naš. :-)Občudujem levičarje, ki se ukvarjajo z iglicami na drevju, ne vidijo pa, da je cel gozd že požrl lubadar.
Jah, klinc, pa daj še kak minus (na ovinek), če te to pomirja.
[RJSlo]********** + ********** +
Zato vam resno priporočam, da jih izsledite in takoj prijavite kriminalistični policiji.
----------------------
Rado, Rado. Si mogoče živel v oblakih? Te zadeve so znane že več kot 30 let. Vsako ministrstvo ima svoj sistem, ki se ga vodi preko VIP in denarja. Teh sistemov nikoli ne vodijo ministri, ampak... Ministri lahko samo ali sodelujejo ali pa so tiho. Ti tega ne boš prekinil. Boš pa ogrozil svoje življenje. Toliko si star, da bi lahko vedel, da naključja ne obstajajo. Vse je prej dogovorjeno. Zakaj nima Slovenija slovenske zakonodaje, ampak večinsko, ex jugoslovansko ???? Ker ta podpira, ščiti, te sisteme. Nov politični sistem jih je samo okrepil oziroma, po tvoje, resetiral. Na žalost.
Nad izjemno!
[bobanduras]Jah pol bi moral povedat tudi ime svoje partnerice. :-)
Imena, Rado, IMENA!!!
Evo, to morajo biti ideološko obarvani minus, razumski zagotovo niso. Jebiga, levičarji pač, če se ustavijo le pri minusih, je tako še v redu.
[vrac]Ja, ker je dovolil da ga podkupijo z zaposlitvijo njegove žene na MF (prej je pa na študentskem servisu delalal). Jaki heroj, pizdirček.
Bravo Pezdir!! To, to, to!!! Svinje pokvarjene, skorumpirane, zajedalske; identificirat in v arest! So še poštenjaki na tem svetu, jaz se mislil, da so vsi odmaglili!!!! Pezdir, za mene, za moje pojme si heroj!
[felix05]če je to res...če veš, prosim mej jajca, daj anonimko, daj vsem medijem,...KAJ ČAKAŠ????
> [RJSlo]
> Zato vam resno priporočam, da jih izsledite in takoj prijavite kriminalistični policiji.
> ----------------------
> Rado, Rado. Si mogoče živel v oblakih? Te zadeve so znane že več kot 30 let. Vsako ministrstvo ima svoj sistem, ki se ga vodi preko VIP in denarja. Teh sistemov nikoli ne vodijo ministri, ampak... Ministri lahko samo ali sodelujejo ali pa so tiho. Ti tega ne boš prekinil. Boš pa ogrozil svoje življenje. Toliko si star, da bi lahko vedel, da naključja ne obstajajo. Vse je prej dogovorjeno. Zakaj nima Slovenija slovenske zakonodaje, ampak večinsko, ex jugoslovansko ???? Ker ta podpira, ščiti, te sisteme. Nov politični sistem jih je samo okrepil oziroma, po tvoje, resetiral. Na žalost.
od danes naprej ste moj junak. Hvala,da ste si upali to objaviti. Sedaj se bo pokazalo, kdo so prav tako nepodkupljivi kolegi. Držite se.
Če ne bodo takih zadev prijavljali posamezniki na položajih, ki take pobude dobivajo, kdo pa jih potem bo? Vsem je jasno, da je podkupovanje zelo težko dosegljivo (obstaja pa način in postopki - prikrita preiskovalna sredstva), pa še takrat ko je zato priložnost se raje izbre publiciteto.. Zanimivo.
Rado Pezdir je nekaj slišal, da se njegovo ime nekaj omenja, da lahko zrihta,... In potem se fant na vse grlo dere in zganja histerijo. Opozarja, da naj se nihče na to zanaša, skoraj že moleduje (?) :-) In to še predno se je karkoli zgodilo. Zdaj ali ga skrbi za blagor podkupovalcev, katerim sporoča, da od zlorabe njegovega imena ne bodo nič imeli (kako plemenito) ali pa čisto preveč naglas hvali s svojo poštenostjo (verjetno je edini tak pokončen, hudokurčen poštenjak na Balkanu a i šire).
Skratka, veliko hrupa za nič. Da korupcija obstaja je menda vsem jasno.
teorijo udejaniti v prakso
kot vidiš ni lahko,
ampak enkrat tudi to še bo,
če ne prej,
ko nama bo iz riti
rastla trava ;)
[bricktop]
> [najobj]
> > [bricktop]
> > > [najobj]
> > > ... Kako so me hoteli podkupiti in kako se jim bo to krvavo maščevalo ...
> > >
> > > ... evo, najprej senzacija v naslovu, potem pa berem in berem in nikjer nobenega imena ... pizda, če bi bil jaz tako pomemben in bi mene bilo vsaj pol toliko v hlačah, kot je totega Pezdirja, bi vsaj en e-mail z "Indecent Proposal" razkril ... khmm, ono tečno pooblaščenko bi že nekako porihtal, češ da svojo osebno pošto lahko objavljam, kjer hočem ... alzo, jaz bom hvalil, ko bom videl imena, do takrat pa je to bolj ali manj podobno nakladanje, ki se ga grem jaz s svojimi kameradi za šankom ... ja, pa še to šele potem, ko imam vsaj štiri pire v riti ...
>
> > aha, potem se pa vsedeš v avto in odpelješ domov (pa med vožnjo še pokličeš in poveš da prideš), dje?
> ... evo, saj sem vedel, da boš ti takoj o bistvu ...
>
>
> P.S.: čuj, kaj misliš, koliko jih je imel Rado v riti, ko je to pisal, ha ? ...
Vem da si ti napisal, da ponavadi spiješ dva pira in potem voziš.
... ja, vem, da ti veš, da sem jaz napisal, da ponavadi poleti po tenisu spijem dva pira in potem vozim ... khmm, kar po tvojem seveda pomeni, da vozim tudi, ko jih spijem pet, a ne ? ...
P.S.: bistvo mojega pisanja takrat forum.finance.si/?m=...684&single o tistih dveh pirih je bilo, da sem pri dveh pirih glih na meji, da lahko napiham, nisem pa niti pod razno pijan, da ne bi bil zmožen vozit ... evo, in bi si z alkotesterjem lahko sam izmeril, če sem preko ali pa še v okvirih dovoljenega in bi se potem seveda temu primerno obnašal, kar pomeni, da bi počakal kakšno uro brez pira ... aja, bistvo teh štirih pirov, ob katere si se obregnil, pa je, da takšnih neumnosti jaz trezen običajno ne govorim, zato pa sem te vprašal, koliko pirov ti misliš, da je imel Rado v riti, ko je ta članek napisal ... pizda, tebi pa je treba res vse narisati ...