Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: PASJI FRITZL ali je to mogoče ??
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 24

sporočil: 6.114
Nekaj mi pravi, da tudi veterinarska obdukcija ne bo pokazala nič,
ampak to je nepomembno. Požarjevi verniki bodo naprej gonili svojo,
češ da gre za prikrivanje.
Policija je VURS naložila, da morajo preveriti morebitne znake spolne zlorabe!!!
Policija je VURS naložila, da morajo preveriti morebitne znake spolne zlorabe!!!

sporočil: 1.682
Zadnja sprememba: anon-193160 11.02.2010 13:36
OK, sem na hitro zgoooglal kwa je s temi fotografijami. Sodeč po tem, da velekredibilni Požar govori v ednini ko se sklicuje nanjo, je v obtoku samo ena, posneta z nekakšno Nokio. Na njej se vidi golo, obgrizeno truplo. Spodnje hlače in pas so potegnjene do kolen, okoli ležijo kosi strgane obleke. Med koleni je videti nekaj, kar bi s kančkom klerikajzarske domišjlije lahko označili kot dildo, zgleda pa bolj kot konec pasu od hlač z zaponko.Tisto, čemur ti praviš spodnje hlače, je v resnici razcefran dildo, ki se na eni strani drži pasu, na drugi pa prosto binglja. Pa ni pas od hlač, ker potem bi verjetno bil zraven še kakšen del hlač in ne samo prazen pas, pa tudi pas od hlač najbrž ne bi imel gor navešen dildo, ali pač? In okoli ni strganih kosov obleke, v bistvu ni niti enega kosa strgane obleke, so pa celi okosi obleke.
Ti tule ziher na polno provociraš, mi ti pa tlele nasedamo :))
Ker res ni možno, da ti na tej fotki vidiš nekaj drugega kot vsi ostali.

Kaj pa, če je sedaj Požarjevo "napihovanje" zgolj: IMPERIJ ZARES
VRAČA UDAREC?
Politično ozadje: perverzna afera Baričevič najbolj škoduje Katarini Kresal
www.pozareport.si/?
Senica: Gre za napad na Katarino
www.zurnal24.si/slov...aba-159659
www.pozareport.si/?

sporočil: 2.549
Zanimivo se tole zapleta, vsakih par ur spustijo iz oddelka za
resnico drugačno verzijo. Očitno je, da je koordinacija med
državnimi organi v prikrivanju afere dildo preslaba, zato verjetno
lahko pričakujemo JABK, Javno agencijo za bolšo koordinacijo.
Gorškovo izjavo je potrdil tudi direktor uprave kriminalistične policije Aleksander Jevšek, ki je dejal, da je kriminalist veterinarskega inšpektorja že na kraju dogodka opozoril, da so na živalih sledovi zlorabe in da naj bodo pri obdukciji na to pozorni. Na to je še enkrat opozoril tudi patologinjo, ki je opravila obdukcijo, ki ji je tudi sam prisostvoval.
Gorškovo izjavo je potrdil tudi direktor uprave kriminalistične policije Aleksander Jevšek, ki je dejal, da je kriminalist veterinarskega inšpektorja že na kraju dogodka opozoril, da so na živalih sledovi zlorabe in da naj bodo pri obdukciji na to pozorni. Na to je še enkrat opozoril tudi patologinjo, ki je opravila obdukcijo, ki ji je tudi sam prisostvoval.

sporočil: 2.753
[mataj]na oni popolnoma neostri čb fotografiji udbovskega zaslišanja si uspel razbrati skoraj vrsto sladoleda, ki naj bi ga udbovec ponudil janši.
> [NICKNAME]
> > [gogi2]
> > > [mataj]
> >
> > > Dosedaj sem videl eno sliko in na njej ni bilo nobenega dildota.
>
> [gogi2]
>
> > Če so ti jo pokazali UDBAši, potem verjetno sploh ni pristna.
> >
> > Na pravi fotografiji, ne tistih ponarejenih od UDBE se lepo vidi dildo kot tudi muca uglednega zdravnika.
>
> To je sicer že dobil razloženo, pomaga pa nič. 300 K postov je napisal o nekakšnih novinarskih racah in posledični manipulaciji, potem pa sam podlegel največji made by KGB maschinery.
OK, sem na hitro zgoooglal kwa je s temi fotografijami. Sodeč po tem, da velekredibilni Požar govori v ednini ko se sklicuje nanjo, je v obtoku samo ena, posneta z nekakšno Nokio. Na njej se vidi golo, obgrizeno truplo. Spodnje hlače in pas so potegnjene do kolen, okoli ležijo kosi strgane obleke. Med koleni je videti nekaj, kar bi s kančkom klerikajzarske domišjlije lahko označili kot dildo, zgleda pa bolj kot konec pasu od hlač z zaponko.
Nekaj mi pravi, da tudi veterinarska obdukcija ne bo pokazala nič, ampak to je nepomembno. Požarjevi verniki bodo naprej gonili svojo, češ da gre za prikrivanje.
tebi še ostrina vida deluje selektivno.

sporočil: 897
[mataj]
OK, sem na hitro zgoooglal kwa je s temi fotografijami. Sodeč po tem, da velekredibilni Požar govori v ednini ko se sklicuje nanjo, je v obtoku samo ena, posneta z nekakšno Nokio. Na njej se vidi golo, obgrizeno truplo. Spodnje hlače in pas so potegnjene do kolen, okoli ležijo kosi strgane obleke. Med koleni je videti nekaj, kar bi s kančkom klerikajzarske domišjlije lahko označili kot dildo, zgleda pa bolj kot konec pasu od hlač z zaponko.
Nekaj mi pravi, da tudi veterinarska obdukcija ne bo pokazala nič, ampak to je nepomembno. Požarjevi verniki bodo naprej gonili svojo, češ da gre za prikrivanje.
Žurnal pravi, da je klerikajzlarski DNEVNIK omenjal spremembe na anusih psov. Ja, so pa res od hudiča ti klerikajzli pri Dnevniku, da tako nasedajo Požarju.
Na veterinarski upravi neuradnih informacij - prvi izvidi patoanatomske preiskave, opravljene na veterinarskem inštitutu, naj bi po pisanju Dnevnika neuradno res kazali na spremembe na anusih vseh treh bulmastifov, pri Atosu naj bi bil zadnjik celo odprt - niso hoteli ne potrditi ne zanikati.
--------
Matajče moj, ubogi pohabljeni, še dan, dva, pa boš ti edina sirota v Sloveniji, ki bo še verjela, da fukanja psov ni bilo.

sporočil: 17.846
[schcuka]Ne priti družinskem prijatelju na pogreb pa je dokaz zavrženo. Saj je vendar Miro osebno (kot je bilo slišati iz TV posnetka s kraja dogodka) klical sestro pokojnega. Naj se spin vrti še tako močno, ta zadeva zanesljivo ne more škodovati nikomur, če se razkrije, da je bilo mogoče storjeno kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti. Obratno, škoduje pa pravni državi, če se morebitnih sumov v tej smeri ne ovrže.
Kaj pa, če je sedaj Požarjevo "napihovanje" zgolj: IMPERIJ ZARES VRAČA UDAREC?
www.pozareport.si/?

sporočil: 21.898
Matajče moj, ubogi pohabljeni, še dan, dva, pa boš ti edina sirota v Sloveniji, ki bo še verjela, da fukanja psov ni bilo.ker če je bilo, potem sledi kaj? ne razumem...

sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 11.02.2010 14:02
[mikica2]Zapisal sem pač kar sem videl na svoje stare nestrokovne oči. Priznam, da o dildotih vem samo to, da so to ena take podolgovate zadeve in čisto možno je, da sem kakega spregledal. Nadaljno debato o tem, kaj je na sliki, bi zato prepustil strokovnjakom s področja dildologije.
> OK, sem na hitro zgoooglal kwa je s temi fotografijami. Sodeč po tem, da velekredibilni Požar govori v ednini ko se sklicuje nanjo, je v obtoku samo ena, posneta z nekakšno Nokio. Na njej se vidi golo, obgrizeno truplo. Spodnje hlače in pas so potegnjene do kolen, okoli ležijo kosi strgane obleke. Med koleni je videti nekaj, kar bi s kančkom klerikajzarske domišjlije lahko označili kot dildo, zgleda pa bolj kot konec pasu od hlač z zaponko.
Tisto, čemur ti praviš spodnje hlače, je v resnici razcefran dildo, ki se na eni strani drži pasu, na drugi pa prosto binglja. Pa ni pas od hlač, ker potem bi verjetno bil zraven še kakšen del hlač in ne samo prazen pas, pa tudi pas od hlač najbrž ne bi imel gor navešen dildo, ali pač? In okoli ni strganih kosov obleke, v bistvu ni niti enega kosa strgane obleke, so pa celi okosi obleke.
Ti tule ziher na polno provociraš, mi ti pa tlele nasedamo :))
Ker res ni možno, da ti na tej fotki vidiš nekaj drugega kot vsi ostali.

[gogi2]Naj bi, sinko. Naj bi. Ta "naj bi" pomeni, da je novinar samo produciral vtise in polnil prazni prostor. In nadalje: "Neuradnih informacij niso hoteli ne potrditi ne zanikati". Vse skupaj je eno samo namigovanje.
> [mataj]
> OK, sem na hitro zgoooglal kwa je s temi fotografijami. Sodeč po tem, da velekredibilni Požar govori v ednini ko se sklicuje nanjo, je v obtoku samo ena, posneta z nekakšno Nokio. Na njej se vidi golo, obgrizeno truplo. Spodnje hlače in pas so potegnjene do kolen, okoli ležijo kosi strgane obleke. Med koleni je videti nekaj, kar bi s kančkom klerikajzarske domišjlije lahko označili kot dildo, zgleda pa bolj kot konec pasu od hlač z zaponko.
>
> Nekaj mi pravi, da tudi veterinarska obdukcija ne bo pokazala nič, ampak to je nepomembno. Požarjevi verniki bodo naprej gonili svojo, češ da gre za prikrivanje.
Žurnal pravi, da je klerikajzlarski DNEVNIK omenjal spremembe na anusih psov. Ja, so pa res od hudiča ti klerikajzli pri Dnevniku, da tako nasedajo Požarju.
Na veterinarski upravi neuradnih informacij - prvi izvidi patoanatomske preiskave, opravljene na veterinarskem inštitutu, NAJ BI po pisanju Dnevnika neuradno res kazali na spremembe na anusih vseh treh bulmastifov, pri Atosu naj bi bil zadnjik celo odprt - niso hoteli ne potrditi ne zanikati.
[gogi2]Čisto možno. Takim štorijam je dosti laže verjeti kot dvomiti vanje.
--------
Matajče moj, ubogi pohabljeni, še dan, dva, pa boš ti edina sirota v Sloveniji, ki bo še verjela, da fukanja psov ni bilo.

Čisto možno. Takim štorijam je dosti laže verjeti kot dvomiti vanje.neverjetno je, kako zelo zanimivo je to širnim ljudskim množicam, če je v zgodbi nekje nekrofilija, sodomija, pedofilija, svingerstvo, homoseksualnost ali kaka druga čudna spolna praksa. to samo kaže na bedo večine ljudi, ki jih drugo kot izprijene spolne prakse sploh ne zanima. beda od bede.

sporočil: 897
[shevchenko]Shevchenko, opažam, da ti dosti stvari ne razumeš ;-)
> Matajče moj, ubogi pohabljeni, še dan, dva, pa boš ti edina sirota v Sloveniji, ki bo še verjela, da fukanja psov ni bilo.
ker če je bilo, potem sledi kaj? ne razumem...

[s8t]a res? kaj če se recimo razširijo namigovanja, da si ti pedofil?
Ko nekoga raztrgajo psi, verjetno ne pomisliš takoj na spolno zlorabo teh psov, se ti ne zdi? Že dejstvo, da so se pojavila namigovaja, kaže, da je za zadevo nekaj resnih dejstev.

sporočil: 5.290
[mataj]
Se ti ne zdi rahlo butasto da debatiraš o stvareh, ki jih nočeš niti pogledati?
> [Pia]Se ti ne zdi čudno, da zagovarjaš stvari, ki jih nisi nikoli videl?
> Če bom videla, da ima Senica obvito roko, bom vedela zakaj!
Verjela, ne vedela.
Že celo življenje me vodilna klika futra s stvarmi, ki jih moram verjeti, pa čeprav vem, da niso resnične ne prave.
Če ti verjameš tisto, kar hočeš verjeti, je to tvoja stvar. Meni pa pusti, da se sama odločam, kaj bom verjela in kaj ne. In verjamem vedno samo tisto, kar vem, o ostalih stvareh dvomim, dokler se ne prepričam o zadevi.
Brez slike uboge iznakažene ženske, ki je hotela biti moški, vem, da to, kar se je dogajalo ni moralno. In da v tem ni nobene morale niti zdaj, ko skušajo zadevo na vsak način utišati. Bolj, ko se trudijo, da bi nekaj prikrili, več napak delajo in bolj in bolj odkrivajo zadevo.

sporočil: 5.777
[mataj]Hehe, mataj ne ve kaj je kaj, če je muško,je mamin sinček, če je ženska, je ženska,ki ga še ni not imela in niti ne ve, kako izgleda. mataj provokator. Brez tebe bi forum bil v dildotu.
> [mikica2]
> > OK, sem na hitro zgoooglal kwa je s temi fotografijami. Sodeč po tem, da velekredibilni Požar govori v ednini ko se sklicuje nanjo, je v obtoku samo ena, posneta z nekakšno Nokio. Na njej se vidi golo, obgrizeno truplo. Spodnje hlače in pas so potegnjene do kolen, okoli ležijo kosi strgane obleke. Med koleni je videti nekaj, kar bi s kančkom klerikajzarske domišjlije lahko označili kot dildo, zgleda pa bolj kot konec pasu od hlač z zaponko.
>
> Tisto, čemur ti praviš spodnje hlače, je v resnici razcefran dildo, ki se na eni strani drži pasu, na drugi pa prosto binglja. Pa ni pas od hlač, ker potem bi verjetno bil zraven še kakšen del hlač in ne samo prazen pas, pa tudi pas od hlač najbrž ne bi imel gor navešen dildo, ali pač? In okoli ni strganih kosov obleke, v bistvu ni niti enega kosa strgane obleke, so pa celi okosi obleke.
>
> Ti tule ziher na polno provociraš, mi ti pa tlele nasedamo :))
> Ker res ni možno, da ti na tej fotki vidiš nekaj drugega kot vsi ostali.
Zapisal sem pač kar sem videl na svoje stare nestrokovne oči. Priznam, da o dildotih vem samo to, da so to ena take podolgovate zadeve in čisto možno je, da sem kakega spregledal. Nadaljno debato o tem, kaj je na sliki, bi zato prepustil strokovnjakom s področja dildologije.

sporočil: 6.715
Ne, ne, ne. Perverzen je tisti ki vsem temu (še) ne verjame, saj
meni da ni dovolj dokazov. Za ostale je odsotnost dokazov pač
dokaza da je vse skupaj res.

Shevchenko, opažam, da ti dosti stvari ne razumeš ;-)zanalašč sem ti ponudil iztočnico, me je zanimalo, če se boš izvedel ta beden poskus humorja. kot ponavadi me nisi razočaral, ampak si skočil kot kak zlorabljen bulmastif.

[s8t]"Kjer je dim, je tudi ogenj" že dolgo ni več res. Po novem velja: "Kjer je dim, nekdo spušča umetno meglo."
Ko nekoga raztrgajo psi, verjetno ne pomisliš takoj na spolno zlorabo teh psov, se ti ne zdi? Že dejstvo, da so se pojavila namigovaja, kaže, da je za zadevo nekaj resnih dejstev.

sporočil: 5.290
Zadnja sprememba: anon-166829 11.02.2010 14:18
[0219K21]Od kdaj pa državo zares skrbi, če ji kaj škoduje?
> [schcuka]
> Kaj pa, če je sedaj Požarjevo "napihovanje" zgolj: IMPERIJ ZARES VRAČA UDAREC?
>
> Politično ozadje: perverzna afera Baričevič najbolj škoduje Katarini Kresal
> www.pozareport.si/?
>
> Senica: Gre za napad na Katarino
> www.zurnal24.si/slov...aba-159659
Ne priti družinskem prijatelju na pogreb pa je dokaz zavrženo. Saj je vendar Miro osebno (kot je bilo slišati iz TV posnetka s kraja dogodka) klical sestro pokojnega. Naj se spin vrti še tako močno, ta zadeva zanesljivo ne more škodovati nikomur, če se razkrije, da je bilo mogoče storjeno kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti. Obratno, škoduje pa pravni državi, če se morebitnih sumov v tej smeri ne ovrže.
Pravne države pa nimamo in s takim delom odgovornih, je tudi še dolgo ne bomo imeli.

Beri počasi: na kraju dogodba so našli uporabljeni dildo.uporabljeni? kdo pravi, da je bil uporabljeni?
ampak ok, dajmo predpostavit, da je do zlorabe psov res prišlo. kaj sledi iz tega? kakšne politične posledice naj bi to dejstvo imelo? ha?

sporočil: 2.753
[mataj]...in je sigurno klerikajzar... pol ga je pa prjeu on za eno roko pa jst za eno roko in sva ga pridržala do prihoda policistou.
> [s8t]
> Ko nekoga raztrgajo psi, verjetno ne pomisliš takoj na spolno zlorabo teh psov, se ti ne zdi? Že dejstvo, da so se pojavila namigovaja, kaže, da je za zadevo nekaj resnih dejstev.
"Kjer je dim, je tudi ogenj" že dolgo ni več res. Po novem velja: "Kjer je dim, nekdo spušča umetno meglo."

[Pia]Ne mislit, da je država fikcija. Ravno toliko je realna kot katerakoli druga pravna oseba in ravnotako je sposobna življenja, celo učinkovitega življenja kot to od nje pričakujejo najprej državljani sami, potem pa državni organi. Če s strani državljanov ni zainteresiranosti, ali še huje, če državljani tonejo v morju cinizma (kar marsikom, ki želi "loviti v mutnem" tudi ustreza) je državnim organom, ki nastopajo navsezadnje v imenu države težje, a za državljane je vse skupaj toliko manj nesmiselno.
> [0219K21]
> > [schcuka]
> > Kaj pa, če je sedaj Požarjevo "napihovanje" zgolj: IMPERIJ ZARES VRAČA UDAREC?
> >
> > Politično ozadje: perverzna afera Baričevič najbolj škoduje Katarini Kresal
> > www.pozareport.si/?
> >
> > Senica: Gre za napad na Katarino
> > www.zurnal24.si/slov...aba-159659
>
> Ne priti družinskem prijatelju na pogreb pa je dokaz zavrženo. Saj je vendar Miro osebno (kot je bilo slišati iz TV posnetka s kraja dogodka) klical sestro pokojnega. Naj se spin vrti še tako močno, ta zadeva zanesljivo ne more škodovati nikomur, če se razkrije, da je bilo mogoče storjeno kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti. Obratno, škoduje pa pravni državi, če se morebitnih sumov v tej smeri ne ovrže.
Od kdaj pa državo zares skrbi, če ji kaj škoduje.
Pravne države pa nimamo in z takim delom odgovornih je tudi še dolgo ne bomo imeli.
Če povzamem. Ni dovolj državo le "osamosvojiti" (ta država je nastala itak že leta 1974, ne pa leta 1991, kot marsikdo zmotno misli), potrebno jo je želeti, imeti rad in je negovati v vseh pogledih. Kadar nanese na pravno državo tedaj s(m)o pogosto tako v vlogi nekoga, ki je zainteresiran, da je pravna država učinkovita, pogosto pa smo na nasprotnem bregu. Dejansko pa gre za to, da si je treba naliti čistega vina in se vprašati kaj je za celo skupnost vendarle bolje. Da imamo zakone, ki se izvajajo, ali da nam zakoni služijo le zato, da pač pred svetom rečemo, da smo pravna država?

kar danes piše na požareportu, je že včeraj pisalo v slovenskih
novicah. že predvčerajšnjim pa s(m)o slišali novinarji vsaj treh
medijev in celo mi si nismo predstavljali, da je lahko kdo tak
gnoj, da to objavi. ker info o njegovih spolnih praksah ne služi
nobenemu namenu razen izživljanja ne nekom, ki se ne more branit.
novicawww.vest.si/2010/02/...zis-placo/

sporočil: 1.682
[philips]Okoli trupla je pripet pas z dildotom, na koncu dildota visi kondom. A temu se reče odsotnost dokazov?
Ne, ne, ne. Perverzen je tisti ki vsem temu (še) ne verjame, saj meni da ni dovolj dokazov. Za ostale je odsotnost dokazov pač dokaza da je vse skupaj res.

sporočil: 6.715
Videl sem eno sliko, kjer nisem videl nobenega dildota, še manj
kondom. Lahko pa da je vse skupaj vidno na kakšni drugi
sliki.
Morda pa se skupaj ni dildo temveč proteza, saj nekaj je pa moral nositi v hlačah.
Morda pa se skupaj ni dildo temveč proteza, saj nekaj je pa moral nositi v hlačah.

[s8t]Če mene kdo vpraša (pa me ne) so nenavadne spolne prakse sicer za javnost zanimive in žgečkljive, a v konkretnem primeru, kjer bi za morebitno kaznivo dejanje mučenja živali lahko verjetno obtožili le pokojnega, povsem brezpredmetno. In odvrača pozornost od morebitnih kaznivih dejanj, ki so jih storili še živeči posamezniki.
> [mataj]
> > [s8t]
> > Ko nekoga raztrgajo psi, verjetno ne pomisliš takoj na spolno zlorabo teh psov, se ti ne zdi? Že dejstvo, da so se pojavila namigovaja, kaže, da je za zadevo nekaj resnih dejstev.
>
> "Kjer je dim, je tudi ogenj" že dolgo ni več res. Po novem velja: "Kjer je dim, nekdo spušča umetno meglo."
Ja, z dildom, katerega najdbo ni zanikal prav nihče, in brez obleke, česar tudi ni zanikal nihče (raztrganih oblek niso našli), je zabijal žeblje v garaži in pri tem so ga napadli lastni psi.
Kakorkoli se sliši trapasto je usmerjanje pozornosti na "dildo" (ki je lahko, to si osebno celo lahko predstavljam, zgolj proteza osebi, ki je rojena kot ženska, ki je dosegla uradno spremembo spola in ji je "ta stvar" lahko pač predstavljala del nje, tako kot umetna roka ali noga amputirancu, tako kot umetno oko človeku brez očesa, itn) dejansko ta hip kontraproduktivno.
Preiskava, ki poteka in če poteka naj bo usmerjena v morebitna kazniva dejanja, ki se preganjajo po uradni dolžnosti. Glede na to, da je en človek mrtev je potrebno preveriti, če obstajajo razlogi za sum povzročitve smrti iz malomarnosti. Naprej za zlorabo uradnih pravic. Naprej za napeljevanje k tem kaznivim dejanjem.
Vrniti krvoločne pse v popolnem nasprotju s izdano sodbo, oz. kljub dejanski sodni prepovedi je za moje pojme absolutno nedopustno in je tisto kar se mora raziskati, pa če padejo še tako slavne in kronane glave.

Čemu je služil kondom na njem?pojma nimam. vsekakor kondom ničesar ne dokazuje.
forum.finance.si/?m=...570&single
ah, ja dobro, jaz verjamem ja, da je bil baričevič zelo vplivna oseba. in kaj zdaj? dokazali smo, da obstajajo neformalne povezave, pristranost medijev in da je doktor VIP izkoristil? ja sori, vse to smo vedeli že dosti pred primerom baričevič. zdej riskiramo to, da bomo dva meseca imeli vso pozornost na nesrečniku baričeviču, vmes pa se bodo dogajale veliko bolj usodne reči.

sporočil: 6.084
[mataj]Verjetno imaš v mislih Patrio, ane ?
> [s8t]
> Ko nekoga raztrgajo psi, verjetno ne pomisliš takoj na spolno zlorabo teh psov, se ti ne zdi? Že dejstvo, da so se pojavila namigovaja, kaže, da je za zadevo nekaj resnih dejstev.
"Kjer je dim, je tudi ogenj" že dolgo ni več res. Po novem velja: "Kjer je dim, nekdo spušča umetno meglo."
lp

[philips]Ravno o tem sem pisal. Ženska Saša Baričevič pač penisa ni imela. Lahko pa bi moški Sašo Baričevič imel primerno protezo. Nedopustno se mi zdi to problematizirati. V tem primeru ne gre za "dildo" temveč za del telesa, saj proteza pripada telesu kot katerakoli umetna roka ali noga.
Videl sem eno sliko, kjer nisem videl nobenega dildota, še manj kondom. Lahko pa da je vse skupaj vidno na kakšni drugi sliki.