Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16

anon-124452 sporočil: 6.934
[#1800192] 30.08.12 09:05 · odgovor na: (#1800139)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: anon-124452 30.08.2012 09:06
[kalavnik]
> [mataj18]
> > [k24]
> > Sedaj pa Rode samo na test DNK, da te vidmo a te je bilo kaj v hlačah oziroma te je še kaj v hlačah. Tole bo pa sila neprijetno za Rodeta in če ne bo privolil v test potem je avtomatsko priznal, da je njegov oče.
>
> Čuj, na tem forumu mrgoli klerikajzlov, le poglej si minuse.
>
> Lp, mataj18

Še en imbecil, ki antikomuniste enači s kleri.
Res si debil.
Ko debili zgubijo živce začnejo drugače misleče osebno žaliti z debili in imbecili!!!!!

Kaj boš napisal, če se pokaže da je Rode Petrov oče???? A se boš opravičil????

Tukaj imaš zadnje novice in se malo zamisli:

»Mama je Petru S. šele pred nekaj meseci priznala, da je Franc Rode njegov oče, a mu je hkrati dejala, da tega nikoli ne bo priznala na sodišču ali javno,« smo neuradno izvedeli.

»Dolga leta niti Petru S. mama ni povedala, da je Rode njegov oče, to mu je nekako priznala šele pred nekaj meseci, pred dopusti. Bolj je on to izvrtal iz nje,« je za MMC dejal vir, ki pozna ozadje primera, a je želel ostati anonimen.

www.rtvslo.si/sloven...etu/290357
mataj18 sporočil: 5.000
[#1800203] 30.08.12 09:08 · odgovor na: anon-124452 (#1800192)
Odgovori   +    1
> Res si debil.

Ko debili zgubijo živce začnejo drugače misleče osebno žaliti z debili in imbecili!!!!!

Kaj boš napisal, če se pokaže da je Rode Petrov oče???? A se boš opravičil????

Tukaj imaš zadnje novice in se malo zamisli:

»Mama je Petru S. šele pred nekaj meseci priznala, da je Franc Rode njegov oče, a mu je hkrati dejala, da tega nikoli ne bo priznala na sodišču ali javno,« smo neuradno izvedeli.

»Dolga leta niti Petru S. mama ni povedala, da je Rode njegov oče, to mu je nekako priznala šele pred nekaj meseci, pred dopusti. Bolj je on to izvrtal iz nje,« je za MMC dejal vir, ki pozna ozadje primera, a je želel ostati anonimen.

www.rtvslo.si/sloven...etu/290357
Take odpravim po kratkem postopku.:)

Lp, mataj18
anon-35163 sporočil: 30.643
[#1800219] 30.08.12 09:17 · odgovor na: (#1800139)
Odgovori   +    6
[kalavnik]
Še en imbecil, ki antikomuniste enači s kleri.
... je rekel eden od tistih, ki vse antiklerikalce enačijo s komunisti.
[#1800228] 30.08.12 09:22 · odgovor na: anon-124452 (#1800192)
Odgovori   +    5
[yuslocan]
Kaj boš napisal, če se pokaže da je Rode Petrov oče????
V takih primerih se ponavadi reče da je omenjeni samo človek, da mu je treba odpustiti in kdor ga ožira je komunist.
najobj sporočil: 32.775
[#1800257] 30.08.12 09:34 · odgovor na: (#1800001)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: najobj 30.08.2012 09:40
[petunia]
Robinzon na rdečem otoku

Prvič sem se z njim srečal na neki zasebni večerji, ko je bil še metropolit in ljubljanski nadškof. Ob kozarcu vina in cigaretah Muratti Ambassador, ki jih je takrat kadil, smo preživeli intelektualno izjemno bogat večer. Kmalu mi je bilo jasno, da so eminenca bržčas najbolj razgledana in izobražena oseba, s katero sem se imel kdaj čast pogovarjati. Njegovo poznavanje svetovne književnosti, filozofije in umetnostne zgodovine me je fasciniralo. Med svojim večletnim bivanjem v Parizu, je razlagal, je imel vsak četrtek prosto popoldne, ki ga je izkoristil tako, da je obiskoval Louvre. Ob takšni referenci sem ostal brez besed.

Večerjo smo raztegnili v triurni pogovor, v katerem se nismo niti dotaknili naše politike in družbenih vprašanj. Dobil sem občutek, da nadškof Rode nekako prezira svoje sonarodnjake, med katerimi je opažal preveč negativnih lastnosti, manko intelektualnih sposobnosti, razgledanosti in kultiviranosti.

Z marsičim bi se lahko strinjal. Seveda pa je vprašanje, koliko je družbeno ali politično oportuno, če se javna osebnost in cerkvena avtoriteta tako neposredno in včasih celo zaničevalno izraža o svojih sonarodnjakih, njihovi mentaliteti, kulturi in ne nazadnje tudi o veri oziroma neveri.

Kardinalu lahko marsikaj očitajo. Tudi življenjski slog. Zelo težko pa bi mu kdo odrekal izjemno lucidnost, uglajenost, šarm, iskrenost, resnicoljubnost in načelnost.

vir: Dejan Steinbuch, siol.net

Jaz Rodeta osebno ne poznam, preko medijev, pa sem si o njem ustvarila zelo pozitivno sliko, zdi se mi fascinantna osebnost.

Ti in ostali minusarji ste se pa očitno prepoznali v oznaki kmetavzarja.

... čuj, pa zakaj tega nisi takoj povedala ? ... evo, če bi jaz vedel, da tota Rodetova eminenca na neki zasebni večerji s Štajnbuhom pijejo vino in kadijo cigarete Muratti Ambassador, pa da so oni med svojim večletnim bivanjem v Parizu, imeli vsak četrtek prosto popoldne, ki so ga izkoristili tako, da so obiskovali Louvre, bi ob takšni referenci tudi jaz ostal brez besed in bi - brez besed sicer nekoliko težje - rekel čisto isto kot ti, in sicer da so tota njegova eminenca Rode predvsem svetovljan in Gospod, pa ga zato večina slovenčkov, predvsem pa komunajzlov, ne mara, saj v primerjavi z njim zgledajo še večji kmetavzarji ... khmm, pa potem pravzaprav sploh ni tako tako pomembno, da njegova eminenca Rode berejo Le Monde, ki ga sicer berejo tudi klošarji v Parizu, preden se z njim - z Le Mondom in ne z Rodetom - pokrijejo ali pa si ga dajo pod glavo, ko pod milim nebom ležejo k počitku ...

P.S.: vidim, da imava midva različna merila ne samo pri tem, kdo je in predvsem zakaj je nekdo svetovljan, ampak tudi pri tem, kdo je in predvsem zakaj je nekdo bister ... khmm, ker si se namreč zadnjič pohvalila, da si ti bistra in naj te zato ne pocenjujem ...
[#1800276] 30.08.12 09:48
Odgovori   +    1
Rodetova slika se kaže že bolj jasno. O ''mehkem'' posilstvu pa še ni zadnje besede!
www.delo.si/novice/s...nstva.html

Lp, mataj18
anon-293435 sporočil: 336
[#1800279] 30.08.12 09:53 · odgovor na: mataj18 (#1800276)
Odgovori   +    2
[mataj18]
Rodetova slika se kaže že bolj jasno. O ''mehkem'' posilstvu pa še ni zadnje besede!
www.delo.si/novice/s...nstva.html

Lp, mataj18

opa, tale pesem ptic trnovk se pa razvija v en drug žanr
[#1800284] 30.08.12 09:54 · odgovor na: anon-293435 (#1800279)
Odgovori   +    1
[Feboslav]
> [mataj18]
> Rodetova slika se kaže že bolj jasno. O ''mehkem'' posilstvu pa še ni zadnje besede!
> www.delo.si/novice/s...nstva.html
>
> Lp, mataj18

opa, tale pesem ptic trnovk se pa razvija v en drug žanr
Si že nabavil kokice?

Lp, mataj18
[#1800290] 30.08.12 10:00 · odgovor na: mataj18 (#1800284)
Odgovori   +    3
[mataj18]
> [Feboslav]
> > [mataj18]
> > Rodetova slika se kaže že bolj jasno. O ''mehkem'' posilstvu pa še ni zadnje besede!
> > www.delo.si/novice/s...nstva.html
> >
> > Lp, mataj18
>
>
> opa, tale pesem ptic trnovk se pa razvija v en drug žanr
Si že nabavil kokice?

Lp, mataj18
... čuj, tamau, kaj zdaj boš ti rekel, da se z mehkim da koga posilit ? ... ma, daj ga srat, no ...
[#1800291] 30.08.12 10:02 · odgovor na: najobj (#1800290)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [mataj18]
> > [Feboslav]
> > > [mataj18]
> > > Rodetova slika se kaže že bolj jasno. O ''mehkem'' posilstvu pa še ni zadnje besede!
> > > www.delo.si/novice/s...nstva.html
> > >
> > > Lp, mataj18
> >
> >
> > opa, tale pesem ptic trnovk se pa razvija v en drug žanr

> Si že nabavil kokice?
>
> Lp, mataj18

... čuj, tamau, kaj zdaj boš ti rekel, da se z mehkim da koga posilit ? ... ma, daj ga srat, no ...
A si opazil narekovaja, saj nisem otročiček!

Lp, mataj18
[#1800297] 30.08.12 10:07 · odgovor na: mataj18 (#1800291)
Odgovori   +    1
[mataj18]
> [najobj]
> > [mataj18]
> > > [Feboslav]
> > > > [mataj18]
> > > > Rodetova slika se kaže že bolj jasno. O ''mehkem'' posilstvu pa še ni zadnje besede!
> > > > www.delo.si/novice/s...nstva.html
> > > >
> > > > Lp, mataj18
> > > opa, tale pesem ptic trnovk se pa razvija v en drug žanr
>
> > Si že nabavil kokice?
> >
> > Lp, mataj18
>
> ... čuj, tamau, kaj zdaj boš ti rekel, da se z mehkim da koga posilit ? ... ma, daj ga srat, no ...
A si opazil narekovaja, saj nisem otročiček!

Lp, mataj18
... aha, torej jo je s trdim posilil "mehko" ... evo, zdaj pa razumem ...
[#1800304] 30.08.12 10:10 · odgovor na: najobj (#1800297)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [mataj18]
> > [najobj]
> > > [mataj18]
> > > > [Feboslav]
> > > > > [mataj18]
> > > > > Rodetova slika se kaže že bolj jasno. O ''mehkem'' posilstvu pa še ni zadnje besede!
> > > > > www.delo.si/novice/s...nstva.html
> > > > >
> > > > > Lp, mataj18

> > > > opa, tale pesem ptic trnovk se pa razvija v en drug žanr
> >
> > > Si že nabavil kokice?
> > >
> > > Lp, mataj18
> >
> > ... čuj, tamau, kaj zdaj boš ti rekel, da se z mehkim da koga posilit ? ... ma, daj ga srat, no ...

> A si opazil narekovaja, saj nisem otročiček!
>
> Lp, mataj18

... aha, torej jo je s trdim posilil "mehko" ... evo, zdaj pa razumem ...
Dobro, ker si ti, ti pojasnim. Mišljeno je bilo brez ''bolečin''.
Verstanden?

Lp, mataj18
Endimion sporočil: 10.981
[#1800311] 30.08.12 10:19
Odgovori   +    9
Za mal nasmejat se:

Vpraša novinar Kardinala: "Kaj boste storili, če se vam očetovstvo preko testa DNK dokaže?"

Rode: "Zaprosil bom za otroški dodatek...."
anon-97761 sporočil: 5.181
[#1800340] 30.08.12 10:48 · odgovor na: (#1800001)
Odgovori   +    4
[petunia]
Jaz Rodeta osebno ne poznam, preko medijev, pa sem si o njem ustvarila zelo pozitivno sliko,
jebiga, muhe grejo na drek.
anon-293435 sporočil: 336
[#1800387] 30.08.12 11:32 · odgovor na: mataj18 (#1800284)
Odgovori   +    2
[mataj18]
> [Feboslav]
> > [mataj18]
> > Rodetova slika se kaže že bolj jasno. O ''mehkem'' posilstvu pa še ni zadnje besede!
> > www.delo.si/novice/s...nstva.html
> >
> > Lp, mataj18
>
>
> opa, tale pesem ptic trnovk se pa razvija v en drug žanr

Si že nabavil kokice?

Lp, mataj18

ne morem, žal me je začelo siliti na bruhanje ob tem dramskem preobratu in sem zgubil ves apetit. vrag je definitivno vzel šalo, ker tole pa ni več samo en mladostni henkipenki (ali romanca če kdo to želi tako videti) ampak prvoklasna svinjarija
[#1800399] 30.08.12 11:40 · odgovor na: (#1800344)
Odgovori   +    3
[petunia]
Čuj, jaz se nisem nikoli hvalila, ne s svojo bistrostjo ne s čim drugim, ker menim, da se lastna hvala pod mizo vala.

Si pa ti pokazal svojo dolgo lajtungo, oziroma to, da imaš tumor in your humor, ko si eno žensko obdolžil, da ne pozna razlike med ovacijo in ovulacijo.

In naj še malo ugibam, zate je bister seveda tisti, ki meni, da je bil svetovljan in Gospod ljubljeni maršal Tito.
... čuj, pusti ti zdaj moj dolgo lajtungo, glavno da sva midva ekscelenco od totega Rodeta pod streho spravila ...

P.S.: je pa meni hudo fensi, ko toti Štajnbuh onega Rodeta onika ... aja, kaj ti mogoče veš, če se prav napiše njegova ekscelenca ali pa je pravilno njihova ekscelenca, če toto ekscelenco onikaš ... jebiga, onikanje jaz tako redko slišim, pa nimam pojma, priznam ...
[#1800400] 30.08.12 11:41 · odgovor na: anon-293435 (#1800387)
Odgovori   +    2
[Feboslav]
> [mataj18]
> > [Feboslav]
> > > [mataj18]
> > > Rodetova slika se kaže že bolj jasno. O ''mehkem'' posilstvu pa še ni zadnje besede!
> > > www.delo.si/novice/s...nstva.html
> > >
> > > Lp, mataj18
> >
> >
> > opa, tale pesem ptic trnovk se pa razvija v en drug žanr
>
> Si že nabavil kokice?
>
> Lp, mataj18

ne morem, žal me je začelo siliti na bruhanje ob tem dramskem preobratu in sem zgubil ves apetit. vrag je definitivno vzel šalo, ker tole pa ni več samo en mladostni henkipenki (ali romanca če kdo to želi tako videti) ampak prvoklasna svinjarija
V tistih časih so nedolžne deklice iskale izkušene in ljudi, ki jim zaupajo. zanimivo je pa to, da se Rode še hvali oz. ne taji svojega odnosa z (takrat še) mladoletno deklico. Takrat še ni bilo interneta, pa televizij bolj malo, precej se je dalo skriti. Toda tisti pregovor o vrču, ki gre tolikokrat po vodo, dokler se enkrat ne razbije pa bo držal večno.

Lp, mataj18
[#1800633] 30.08.12 14:49 · odgovor na: (#1800577)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 30.08.2012 14:55
[petunia]
> [najobj]
> > [petunia]
> > Čuj, jaz se nisem nikoli hvalila, ne s svojo bistrostjo ne s čim drugim, ker menim, da se lastna hvala pod mizo vala.
> >
> > Si pa ti pokazal svojo dolgo lajtungo, oziroma to, da imaš tumor in your humor, ko si eno žensko obdolžil, da ne pozna razlike med ovacijo in ovulacijo.
> >
> > In naj še malo ugibam, zate je bister seveda tisti, ki meni, da je bil svetovljan in Gospod ljubljeni maršal Tito.
... evo, sem prej pozabil, pa bom zdaj ... čuj, tista bistrost se je nanašala na P.S. v včerajšnjem postu oziroma na to, zakaj je Rode pravzaprav Črtomir in ne Bogomila ... khmm, pa sploh ne le zaradi svojega oneta ...
> ... čuj, pusti ti zdaj moj dolgo lajtungo, glavno da sva midva ekscelenco od totega Rodeta pod streho spravila ...
>

Čuj, bi jaz tvojo lajtungo čist pri miru pustila, če je ne bi ti tako naprej metal.
... no, potem pa o toti lajtungi še meni več povej, da bom drugič malo bolj pazil, ko jo bom spet metal naokoli ...
> P.S.: je pa meni hudo fensi, ko toti Štajnbuh onega Rodeta onika ... aja, kaj ti mogoče veš, če se prav napiše njegova ekscelenca ali pa je pravilno njihova ekscelenca, če toto ekscelenco onikaš ... jebiga, onikanje jaz tako redko slišim, pa nimam pojma, priznam ...

Sploh ne vem, zakaj ti mene sprašuješ glede onikanja, ko pa vendar dobro veš, da jaz ne znam šteti niti do tri.
... jebiga, ker očitno padaš na "visoko" družbo, sem pač mislil, da ti gre onikanje boljše od rok kot pa štetje ...
anon-245582 sporočil: 5.963
[#1800743] 30.08.12 17:21 · odgovor na: najobj (#1800633)
Odgovori   +    4
Tak. Zdaj si pa dobil. Najprej jo osvajaš, napišeš, da si ga naokoli mečeš, da nisi sluzast. Na koncu se čudiš, da nisi izbran. Pa tako lepo sta se imela. wink
[#1800744] 30.08.12 17:22 · odgovor na: (#1800687)
Odgovori   +    3
uglajenim človekom in kmetavzarjem,..
-----
To je nadaljevanje od komunajzar, janšajzar, kmetavzar, itd.?
[#1800812] 30.08.12 19:38 · odgovor na: (#1800687)
Odgovori   +    5
[petunia]
> [najobj]
> > [petunia]
> > > [najobj]
> > > > [petunia]
> > > > Čuj, jaz se nisem nikoli hvalila, ne s svojo bistrostjo ne s čim drugim, ker menim, da se lastna hvala pod mizo vala.
> > > >
> > > > Si pa ti pokazal svojo dolgo lajtungo, oziroma to, da imaš tumor in your humor, ko si eno žensko obdolžil, da ne pozna razlike med ovacijo in ovulacijo.
> > > >
> > > > In naj še malo ugibam, zate je bister seveda tisti, ki meni, da je bil svetovljan in Gospod ljubljeni maršal Tito.
>
> ... evo, sem prej pozabil, pa bom zdaj ... čuj, tista bistrost se je nanašala na P.S. v včerajšnjem postu oziroma na to, zakaj je Rode pravzaprav Črtomir in ne Bogomila ... khmm, pa sploh ne le zaradi svojega oneta ...
Primerjava morda ni bila najbolj posrečena, smo pa očitno vsi, razen tebe, razumeli njeno poanto, toliko o bistrosti.
... evo, ker me spet za jezik vlačiš in ker sem jaz v teh dnevih takorekoč po pravilih v uvodu forum.finance.si/?m=...696&single , jedru forum.finance.si/?m=...846&single in zaključku forum.finance.si/?m=...553&single iz flancanja o Rodetu tukaj skoraj doktoriral ... ja, in ker sem jaz dokaj natančno bitje in zato tudi flancam rad karseda natančno, bi bil zdaj zelo vesel, če bi ti na podoben način lepo počasi in natančno te tri faze mojega flancanja secirala in mi povedala, s čim sem jaz sfalil in v čem ste vsi vi – meni je uporaba množine vedno hecna, ko nekdo govori o samemu sebi - razen mene, razumeli njeno poanto in v čem je bila ta poanta Rodetovega Črtomira in Bogomile in kdo je pravzaprav kdo v njegovi primerjavi ...
> > > ... čuj, pusti ti zdaj moj dolgo lajtungo, glavno da sva midva ekscelenco od totega Rodeta pod streho spravila ...
> > >
> >
> > Čuj, bi jaz tvojo lajtungo čist pri miru pustila, če je ne bi ti tako naprej metal.
>
> ... no, potem pa o toti lajtungi še meni več povej, da bom drugič malo bolj pazil, ko jo bom spet metal naokoli ...
>
> > > P.S.: je pa meni hudo fensi, ko toti Štajnbuh onega Rodeta onika ... aja, kaj ti mogoče veš, če se prav napiše njegova ekscelenca ali pa je pravilno njihova ekscelenca, če toto ekscelenco onikaš ... jebiga, onikanje jaz tako redko slišim, pa nimam pojma, priznam ...
> >
> > Sploh ne vem, zakaj ti mene sprašuješ glede onikanja, ko pa vendar dobro veš, da jaz ne znam šteti niti do tri.
> ... jebiga, ker očitno padaš na "visoko" družbo, sem pač mislil, da ti gre onikanje boljše od rok kot pa štetje ...
Me sploh ne poznaš, torej tudi ne veš na koga ali kaj jaz padam, je pa res, da znam s prostim očesom ločiti med uglajenim človekom in kmetavzarjem, tudi preko Tv ekrana, in prvi mi je seveda ljubši.
... eh, seveda te ne poznam, če pa je za toti anonimni forum najbolj značilno, da smo vsi anonimni in da se zato ne poznamo med sabo ... no, ampak si ti s citiranjem totega ogabno pocukranega, sluzastega in ritolizniškega članka forum.finance.si/?m=...001&single od onega Štajnbuha in s poistovetenjem z njim o sebi povedala več kot dovolj, da bi bil jaz zdaj slučajno v kakršnihkoli dvomih, na koga ti "padaš" ... khmm, čeprav je meni absolutno vseeno, na koga ti "padaš", da ne bo pomote ...

P.S.: lahko pa ti zdaj tudi čisto nič ne odgovoriš in se raje greš s kakšnim denacom hvalit drug drugega in si talat pluse ... ja, pa na Titeja, Kučana šimfat in Janšata hvalit, pa seveda na minuse svojim sovražnikom na totem forumu ne pozabit ...
[#1800814] 30.08.12 19:41 · odgovor na: anon-245582 (#1800743)
Odgovori   +    3
[RJSlo]
Tak. Zdaj si pa dobil. Najprej jo osvajaš, napišeš, da si ga naokoli mečeš, da nisi sluzast. Na koncu se čudiš, da nisi izbran. Pa tako lepo sta se imela. wink
... eh, jebiga ...
[#1800818] 30.08.12 19:45 · odgovor na: najobj (#1800814)
Odgovori   +    2
+
LOL
Če bi napisal, da Prleki pa res niste uglajeni gospodje bi te morda vzela z rezervo. Leta prinesjo izkušnje. wink
[#1800913] 30.08.12 22:27 · odgovor na: (#1800905)
Odgovori   +    4
[velikidrobizek]
Odvetniška pisarna se je v imenu kardinala Rodeta obrnila na Inštitut za sodno medicino, predstojnik je Dr. Jože Balažic, je tudi predsednik društva Slovenski katoliški izobraženci.
:)) se mi je za trenutek že čudno zdelo, kako da je Rode s tako lahkoto pristal na test.
[#1800916] 30.08.12 22:35
Odgovori   +    1
Pater Benedict Groeschel (precej znan v ZDA) o grešni mladini, ki zapeljuje uboge duhovnike, učitelje, trenerje itd:

www.renewamerica.com...ott/120830

Torej: Tudi če bo do korektnega testa v neodvisnem laboratoriju po kakem čudežu kdaj prišlo in če bo slučajno pozitiven, bo kriva tista punca, ki je ubogega Rodeta satansko zapeljala, ali pa celo posilila, tako kot lotove hčere svojega fotra.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#1800917] 30.08.12 22:36 · odgovor na: anon-35163 (#1800913)
Odgovori   +    0
[mataj]
> [velikidrobizek]
> Odvetniška pisarna se je v imenu kardinala Rodeta obrnila na Inštitut za sodno medicino, predstojnik je Dr. Jože Balažic, je tudi predsednik društva Slovenski katoliški izobraženci.

:)) se mi je za trenutek že čudno zdelo, kako da je Rode s tako lahkoto pristal na test.
Ne verjamem, da bi si Vatikan brez prepričanja v zmago privoščil tak hazard.
Test bo negativen.
[#1800920] 30.08.12 22:42 · odgovor na: anon-79735 (#1800917)
Odgovori   +    2
[sstanislav]
Ne verjamem, da bi si Vatikan brez prepričanja v zmago privoščil tak hazard.
Test bo negativen.
Glej prejšnji post.

Tudi če se odvije najbolj kočljiv možen scenarij, bodo verniki na koncu to vzeli gor kot preizkušnjo svoje vere in Rodetu odpustili. Za nas, kafirje, pa je itak vseeno.
[#1800922] 30.08.12 22:44 · odgovor na: (#1800892)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: najobj 30.08.2012 22:46
[petunia]
> [RJSlo]
> +
> LOL
> Če bi napisal, da Prleki pa res niste uglajeni gospodje bi te morda vzela z rezervo. Leta prinesjo izkušnje. wink
Oznaka kmetavzar ni niti ideološko niti geografsko pogojena.
... evo, in tudi oznaka svetovljan ni niti ideološko niti geografsko pogojena, ampak je pogojena s srčno kulturo, česar pa totemu Rodetu manjka bolj kot puščavi vode, pa naj bo on še tako izobražen in razgledan niti pod razno pa ne tudi uglajen, ker uglajen si vedno in do vsakogar ... alzo, da skrajšam, prvi in nujni pogoj po mojem skromnem mnenju za svetovljana je, da ni vzvišen in da ne zaničuje niti ideološko niti geografsko nikogar, vse ostalo pa so zgolj nianse ... evo, in zato toti Rode ni svetovljan niti pod razno, ker je on vzvišen in zaničuje celo svoj lastni narod, ker namreč ne vem, kaj bi naj tiste pasje šole sicer pomenile ...

P.S.: seveda se sam o Rodetu v svoji družbi izražam precej manj uglajeno, kot se o njem izražam tokrat na totem forumu ... khmm, pravzaprav je moje mnenje o Rodetu precej podobno njegovemu o meni in mojih sonarodnjakih, kar pa si jaz lahko privoščim, ker sem, kot si ugotovila, kmetavzar in ne svetovljan ... aja, in še to ... čuj, meni se izrazito jebe, če je Rode dejansko foter od onega ali ni, da ne bo pomote ...
anon-79735 sporočil: 16.531
[#1800924] 30.08.12 22:48 · odgovor na: anon-35163 (#1800920)
Odgovori   +    0
[mataj]
> [sstanislav]
> Ne verjamem, da bi si Vatikan brez prepričanja v zmago privoščil tak hazard.
> Test bo negativen.

Glej prejšnji post.

Tudi če se odvije najbolj kočljiv možen scenarij, bodo verniki na koncu to vzeli gor kot preizkušnjo svoje vere in Rodetu odpustili. Za nas, kafirje, pa je itak vseeno.
Da, rodil se bo nov spor, v vsakem primeru,
Ampak, ali je za ekonomijo države sploh pomembno, ali je res Rode oče, ali ni?
[#1800941] 30.08.12 23:11 · odgovor na: anon-79735 (#1800924)
Odgovori   +    2
[sstanislav]
Ampak, ali je za ekonomijo države sploh pomembno, ali je res Rode oče, ali ni?
Ni. Je pa prepir o tem pomemben za naš dušni blagor.

Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16