Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 13

čarli sporočil: 13.178
[#1511059] 28.12.11 22:21 · odgovor na: (#1511055)
Odgovori   +    0
[janezpizdek]
> [čarli]
> Ne da se mi ponavljat;) No edin enga te bom vprašal. A ti odpustiš oz prekineš pogodbo svojega prodajalca (delojemaca) al mu povečaš plačo?

V zvezi s čim to sprašuješ. Ne štekam!

LP shaman
A je važno? Sprašujem te kaj bi naredil? prekinil pogodbo ali dal večjo nagrado?
anon-253232 sporočil: 537
[#1511061] 28.12.11 22:22 · odgovor na: čarli (#1511059)
Odgovori   +    2
[čarli]
> [janezpizdek]
> > [čarli]
> > Ne da se mi ponavljat;) No edin enga te bom vprašal. A ti odpustiš oz prekineš pogodbo svojega prodajalca (delojemaca) al mu povečaš plačo?
>
> V zvezi s čim to sprašuješ. Ne štekam!
>
> LP shaman

A je važno? Sprašujem te kaj bi naredil? prekinil pogodbo ali dal večjo nagrado?
Oboje.
[#1511065] 28.12.11 22:25 · odgovor na: anon-253232 (#1511061)
Odgovori   +    0
[mojlevipalec]
> [čarli]
> > [janezpizdek]
> > > [čarli]
> > > Ne da se mi ponavljat;) No edin enga te bom vprašal. A ti odpustiš oz prekineš pogodbo svojega prodajalca (delojemaca) al mu povečaš plačo?
> >
> > V zvezi s čim to sprašuješ. Ne štekam!
> >
> > LP shaman
>
> A je važno? Sprašujem te kaj bi naredil? prekinil pogodbo ali dal večjo nagrado?

Oboje.
In kako bi naredil oboje?

PS: sicer mi ni jasno zakaj odgovarjaš namesto šamana ampak ok;)
anon-253232 sporočil: 537
[#1511068] 28.12.11 22:27 · odgovor na: čarli (#1511065)
Odgovori   +    3
[čarli]
> [mojlevipalec]
> > [čarli]
> > > [janezpizdek]
> > > > [čarli]
> > > > Ne da se mi ponavljat;) No edin enga te bom vprašal. A ti odpustiš oz prekineš pogodbo svojega prodajalca (delojemaca) al mu povečaš plačo?
> > >
> > > V zvezi s čim to sprašuješ. Ne štekam!
> > >
> > > LP shaman
> >
> > A je važno? Sprašujem te kaj bi naredil? prekinil pogodbo ali dal večjo nagrado?
>
> Oboje.

In kako bi naredil oboje?

PS: sicer mi ni jasno zakaj odgovarjaš namesto šamana ampak ok;)

Oboje bi naredil enako, kot si ti oboje vprašal šamana.
[#1511070] 28.12.11 22:29 · odgovor na: (#1511066)
Odgovori   +    0
[cink]
> [čarli]
> > [mojlevipalec]
> > > [čarli]
> > > > [janezpizdek]
> > > > > [čarli]
> > > > > Ne da se mi ponavljat;) No edin enga te bom vprašal. A ti odpustiš oz prekineš pogodbo svojega prodajalca (delojemaca) al mu povečaš plačo?
> > > >
> > > > V zvezi s čim to sprašuješ. Ne štekam!
> > > >
> > > > LP shaman
> > >
> > > A je važno? Sprašujem te kaj bi naredil? prekinil pogodbo ali dal večjo nagrado?
> >
> > Oboje.
>
> In kako bi naredil oboje?
>
> PS: sicer mi ni jasno zakaj odgovarjaš namesto šamana ampak ok;)

Ja dal mu nagrado (odpravnino)in ga šutiral, pri pizdeku majo vsi golden paraschute
:)))
[#1511173] 29.12.11 00:01 · odgovor na: (#1511106)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: čarli 29.12.2011 00:14
[janezpizdek]
> [čarli]
> > [janezpizdek]
> > > [čarli]
> > > Ne da se mi ponavljat;) No edin enga te bom vprašal. A ti odpustiš oz prekineš pogodbo svojega prodajalca (delojemaca) al mu povečaš plačo?
> >
> > V zvezi s čim to sprašuješ. Ne štekam!
> >
> > LP shaman
>
> A je važno? Sprašujem te kaj bi naredil? prekinil pogodbo ali dal večjo nagrado?

Če kaj? Če ubije koga? Če zavrne Katjo Jevšek ko mu ponudi blou đob? Če zažge podjetje? V kakšni situaciji me sprašujem kaj naredim?

In ti se čudiš, da ti ljudje ne odgovorijo na "vprašanja"? Auuu!
Auuu opet se praviš pametan kao uvjek:) No ti bom dal še bolj konkretno vprašanje ker očitno tvoji možgani ne registrirajo kaj sem te vprašal. Če tvoj zaposleni dela slabo. A ga boš nagradil al odpustil;)Bo šlo zdaj?
LP shaman
anon-17378 sporočil: 8.998
[#1511278] 29.12.11 07:54 · odgovor na: (#1509435)
Odgovori   +    1
[rename]
> [tupamaros]
> Saj je že in to v privilegirani. Vendar ima fobijo, da drek meša. Privilegije je treba ohraniti. Komunisti so nalezljivi kot bolezen in prevratniki do smrti.

In komunisti očitno ne morejo pozabiti JLA in 22.decembra.
www.reporter.si/slov...m-jla/7413

P: takšnega poslanca bi morali takoj odnesti ven iz parlamenta

[#1511289] 29.12.11 08:00 · odgovor na: (#1509669)
Odgovori   +    1
[denac]
> [1014JeLov]
> > [denac]
> > > [1014JeLov]
> > > > [valsidalado]
> > > > > [sopranos]
> > > > > Kučanov "intervju" na RTV SLO je bil čisto navadna zloraba javnega medija za politikantsko mešetarjenje.
> > > > >
> > > > > Po načinu govorjenja sta si z Jankovičem kar precej podobna - porazna slovenščina, cmokanje, požiranje besed, mencanje, vzdihovanje itd.
> > > > >
> > > > > Govorjenje o tem kaj da si ljudstvo želi, je pa čisto deplasirano. Najprej jim preko režimskih medijev ala POP TV, RTV SLO, Dnevnik, Delo, Večer in Mladina opereš možgane, usmerjaš debato, daješ poudarke, navijaš za svojega kandidata itd. Nato pa rečeš, da je voljo ljudstva potrebno spoštovati. Za vse težave v Sloveniji pa okriviš Janšo. Meni osebno je Janša sicer antipatičen, a vseeno ne morem pristati na to, da je nekdo, ki je v opoziciji več kot 16 let, kriv za vse slabo v Sloveniji. Ker ni niti teoretične variante, da bi bilo to možno. No, ampak logika na Slovenskem tako in tako nima domovinske pravice, tako da je možno vse.
> > > >
> > > > Pozabil si značilno igrano tresoč glas (ihtenje, lažna prizadetost), s katerim vzbuja sočutje in trka na slabo vest, obtožuje. Prav nič nepomembno opažanje, saj smo bili podobni (poženščeni) strategiji pred kratkim še huje izpostavljeni; če je prestrašena oblast, je potem tudi ljudstvo prestrašeno, zaradi česar ljudstvo potem podpre oblast, ji sočutno skuša pomagati; bravo, zelo rahločutno opažanje.
> > >
> > > Točno. Danes sem skoraj bruhal, ko mi je kolegica pokazala intervju z opankarjevo mamo v Jani... pranje možganov do konca. Prav stisnilo me je, ko sem videl že naslov: "Sin dela tako kot je prav." Seveda, ker nekdo reče, da dela tako kot je prav, potem vse kar dela je pač prav, nje?
> > >
> > > Sem si celo prebral zadevo do dela, kjer opankarjeva mama razlaga, da so oni v familiji matematiki... takrat sem enostavno zaprl Jano in me je minilo za cel dan. Ne morem več tega prebavljat. To je nevzdržno. Jebemti enkrat "dnevnikov izbor" in evo murgelska podgana, drugič takile opranoglavski članki,... Dokler bodo teli držali medije v svojih rokah ni rešitve.
> >
> > Odkar je Jana, je niti enkrat nisem imel v rokah. Ampak, tole, kar si opisal je za kozlat. Polpismenemu, funkcionalno pa povsem nepismenemu, tako pisanje totalno opere možgane. In potem slepo verjame takemu kriminalcu ter mu ves srečen odda svoj glas na volitvah. In take revije in take POP TV uspešno krojijo javno mnenje, najeba pa folk in država. Opranoglavcem se reži vsa Evropa, mi pa zaradi takih kretenov najebemo.
>
> Res je za kozlat. Članek je napisan tako tendenciozno, da je to neverjetno. Dosegli so nov nivo pranja možganov, presegli meje nemogočega...
>
> To je samo del. En del recimo govori o peticah v osnovni šoli v saraorcih. Drug del o kao nekem kvazi prepričevanju šolske psihologinje, da naj ne postane zdravnik, ker ima bojda smisel za ekonomijo... na tem mestu sem spet dobil cmok v grlu... tale opankar, ki ne zna dva stavka skupaj sestavit naj bi bil zdravnik? Kako se bo takle učil latinščine, če mu je še slovenščina previsoka ovira? Da ne začnem o ekonomiji, za katero še danes ne ve, kaj sploh je - tako kot ta njegova mama, ki je bojda tudi diplomirala iz ekonomije. Samo povej mi kako kaj doseči razfukati to meglo, ko 95% folka ne loči med poslovno in ekonomsko šolo? Večinoma niti tisti, ki imajo naziv ekonomist...

Včeraj je bilo tule na forumu zastavljeno zanimivo vprašanje: Kaj je Janković počel med osamosvojitveno vojno?
Za njegove "biografe" prepovedana cona. In njegovo mišljenje pred to vojno, vse od volitev 1990 naprej?

Malo kasneje sem se spomnil tole: taka vprašanja (kakšen je bi njegov odnos do samostojnosti Slovenije, do osamosvojitve, kaj je počel med osamosvojitveno vojno), bi morala biti obvezna za vsakega potencialnega kandidata za vlado, za predsednika države, za predsednika DZ. Namreč, če kaj damo na to, da imamo svojo državo, da smo nanjo ponosni, da smo lojalni do države in do naroda, bi pač moral vsak kandidat za visoko funkcijo skozi tako sito in seveda vse trditve dokazati z dokazili. Tako pa lahko kandidira vsak fičfirič, ki bi državo najraje poslal k hudiču.
Tega nam manjka: ponosa, da imamo državo.

anon-44718 sporočil: 2.730
[#1511340] 29.12.11 08:35
Odgovori   +    0
Čestitam Andreji Lončar in seveda ostalim kolegom s foruma za tako zanimive komentarje. Njen članek je pritegnil že skoraj enajst tisoč ogledov. Bravo!!!

Aja, ČESTITKE VSEM (ne glede na razlike v pogledih) tudi za prihajajoče leto 2012!!!
Da bi nam prineslo ščepec soli in trohico razuma.
anon-272497 sporočil: 21
[#1511420] 29.12.11 09:21 · odgovor na: anon-12560 (#1509604)
Odgovori   +    0
Bravo. To je dejstvo.
[#1511568] 29.12.11 10:42 · odgovor na: (#1511469)
Odgovori   +    0
[janezpizdek]
> [čarli]
> > [janezpizdek]
> > > [čarli]
> > > > [janezpizdek]
> > > > > [čarli]
> > > > > Ne da se mi ponavljat;) No edin enga te bom vprašal. A ti odpustiš oz prekineš pogodbo svojega prodajalca (delojemaca) al mu povečaš plačo?
> > > >
> > > > V zvezi s čim to sprašuješ. Ne štekam!
> > > >
> > > > LP shaman
> > >
> > > A je važno? Sprašujem te kaj bi naredil? prekinil pogodbo ali dal večjo nagrado?
> >
> > Če kaj? Če ubije koga? Če zavrne Katjo Jevšek ko mu ponudi blou đob? Če zažge podjetje? V kakšni situaciji me sprašujem kaj naredim?
> >
> > In ti se čudiš, da ti ljudje ne odgovorijo na "vprašanja"? Auuu!
>
> Auuu opet se praviš pametan kao uvjek:) No ti bom dal še bolj konkretno vprašanje ker očitno tvoji možgani ne registrirajo kaj sem te vprašal. Če tvoj zaposleni dela slabo. A ga boš nagradil al odpustil;)Bo šlo zdaj?
>
> > LP shaman

Ne eno ne drugo, maestro Čarli. Takoimenovani eskimski koućing mu bom delal. Ob predpostavki pozornega ravnanja že pri zaposlovanju oz. selekciji kadrov, racionalni psihično stabilni ljudje slabo ne delajo kar tako iz nič, brez vzrokov oz. zaradi ničesar. Vsi racionalni ljudje se zavedamo čemu smo tam pri delodajalcu. Koućing pa služi temu, da se eventuelne težave na strani delouca odkrije, artikulirano opredeli, naslovi in odpravi. hehe, nisi čuo za to, kali? BTW, tak je tudi po SLO zakonu! Ipak je prvi cilj vsakega zares dobrega meneđera tota takoimenovana eskimska kadrovska retencija. Tudi racionalna gospodinja ne fukne takoj stran vsako posodo, ki ji zdrsne na tla pa se morebiti malo obtolče.

Kar pa zadeva plačilo (beri nagrada oz. kompenzejšn for rizaltz, work & tajmemplojii dilivered to emplojer) je pa to v normalnih podjetjih tak. Delaš plan dobiš 100, delaš 200% plana Dobiš 400 ali celo 500, Delaš 60% plana dobiš 60. Ne delaš oz. v daljšem obdobju nimaš niti 60% plana, na koućing se pa ne odzivaš - ponudba premestitve na manj zahtevno/plačano delo ali pa noga.

Skratka avtomatizem "nagrajevanja". Pa ko folk ujame ritem zvokov penezof ko jim ob preseganju plana zacingla konkretno v žepu, ne potrebuješ nikakršnih posebnih meneđerskih opičjih prevratov po sceni. dovolj je redni eskimski forkast oz. po domaće spremljanje in šofiranje KejPiAj oliti slovenaćki - Ključnih Perfomančnih Indikatorof.

Jesil ti meni jarane Ćarli zdaj zadovoljen iz sez odgovorom? In koga, ki je lifral manj kot 60% rezultata bi ti to hotel odpustiti? Predpostavljam, da v svoji firmi in ne v firmi koga tretjega, hehe. O čem že sva se midva pogovarjala, ko si postavil ta tvoj vapros?

LP shaman
Kot ponavadi in v skladu s prićakovanji si dal doglovezen odgovor:) Si pa vseeno nekaj odgovoril. Namreč delavec bi pri tebi dobil nogo. Namreč napisal si tole:
Ne delaš oz. v daljšem obdobju nimaš niti 60% plana, na koućing se pa ne odzivaš - ponudba premestitve na manj zahtevno/plačano delo ali pa noga.
No zdaj pa analogijo potegni na jajota;) In ti ga kar še naprej voliš in ga želiš,da je na čelu desnih komunistov. Aja pa ne mi zdj nabija, da palček zaradi njega ima travme itd, ker prej ima napade veselja glede na to kako jajo jim omogoča udobno življenje, ker pač njihov "nasprotnik" dela strateške napake.
[#1511640] 29.12.11 11:18 · odgovor na: (#1511603)
Odgovori   +    0
[janezpizdek]
> [čarli]
> > [janezpizdek]
> > > [čarli]
> > > > [janezpizdek]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [janezpizdek]
> > > > > > > [čarli]
> > > > > > > Ne da se mi ponavljat;) No edin enga te bom vprašal. A ti odpustiš oz prekineš pogodbo svojega prodajalca (delojemaca) al mu povečaš plačo?
> > > > > >
> > > > > > V zvezi s čim to sprašuješ. Ne štekam!
> > > > > >
> > > > > > LP shaman
> > > > >
> > > > > A je važno? Sprašujem te kaj bi naredil? prekinil pogodbo ali dal večjo nagrado?
> > > >
> > > > Če kaj? Če ubije koga? Če zavrne Katjo Jevšek ko mu ponudi blou đob? Če zažge podjetje? V kakšni situaciji me sprašujem kaj naredim?
> > > >
> > > > In ti se čudiš, da ti ljudje ne odgovorijo na "vprašanja"? Auuu!
> > >
> > > Auuu opet se praviš pametan kao uvjek:) No ti bom dal še bolj konkretno vprašanje ker očitno tvoji možgani ne registrirajo kaj sem te vprašal. Če tvoj zaposleni dela slabo. A ga boš nagradil al odpustil;)Bo šlo zdaj?
> > >
> > > > LP shaman
> >
> > Ne eno ne drugo, maestro Čarli. Takoimenovani eskimski koućing mu bom delal. Ob predpostavki pozornega ravnanja že pri zaposlovanju oz. selekciji kadrov, racionalni psihično stabilni ljudje slabo ne delajo kar tako iz nič, brez vzrokov oz. zaradi ničesar. Vsi racionalni ljudje se zavedamo čemu smo tam pri delodajalcu. Koućing pa služi temu, da se eventuelne težave na strani delouca odkrije, artikulirano opredeli, naslovi in odpravi. hehe, nisi čuo za to, kali? BTW, tak je tudi po SLO zakonu! Ipak je prvi cilj vsakega zares dobrega meneđera tota takoimenovana eskimska kadrovska retencija. Tudi racionalna gospodinja ne fukne takoj stran vsako posodo, ki ji zdrsne na tla pa se morebiti malo obtolče.
> >
> > Kar pa zadeva plačilo (beri nagrada oz. kompenzejšn for rizaltz, work & tajmemplojii dilivered to emplojer) je pa to v normalnih podjetjih tak. Delaš plan dobiš 100, delaš 200% plana Dobiš 400 ali celo 500, Delaš 60% plana dobiš 60. Ne delaš oz. v daljšem obdobju nimaš niti 60% plana, na koućing se pa ne odzivaš - ponudba premestitve na manj zahtevno/plačano delo ali pa noga.
> >
> > Skratka avtomatizem "nagrajevanja". Pa ko folk ujame ritem zvokov penezof ko jim ob preseganju plana zacingla konkretno v žepu, ne potrebuješ nikakršnih posebnih meneđerskih opičjih prevratov po sceni. dovolj je redni eskimski forkast oz. po domaće spremljanje in šofiranje KejPiAj oliti slovenaćki - Ključnih Perfomančnih Indikatorof.
> >
> > Jesil ti meni jarane Ćarli zdaj zadovoljen iz sez odgovorom? In koga, ki je lifral manj kot 60% rezultata bi ti to hotel odpustiti? Predpostavljam, da v svoji firmi in ne v firmi koga tretjega, hehe. O čem že sva se midva pogovarjala, ko si postavil ta tvoj vapros?
> >
> > LP shaman
>
> Kot ponavadi in v skladu s prićakovanji si dal doglovezen odgovor:) Si pa vseeno nekaj odgovoril. Namreč delavec bi pri tebi dobil nogo. Namreč napisal si tole:
> >Ne delaš oz. v daljšem obdobju nimaš niti 60% plana, na koućing se pa ne odzivaš - ponudba premestitve na manj zahtevno/plačano delo ali pa noga.
>
> No zdaj pa analogijo potegni na jajota;) In ti ga kar še naprej voliš in ga želiš,da je na čelu desnih komunistov. Aja pa ne mi zdj nabija, da palček zaradi njega ima travme itd, ker prej ima napade veselja glede na to kako jajo jim omogoča udobno življenje, ker pač njihov "nasprotnik" dela strateške napake.

Tata ti je Jajo.
Khm, glede na obnašanje bi tudi tebi dal 5 let:)
Drugo: Jaz sem z Janšo in SDS zadovoljen, ker sta izpolnila 99% plana. Zdaj se pa v zadnjem kvartalu fiskalnega leta celo trudita plan preseči. Če recimo tovariš Najverjetnejši™ ne uspe iz sez sestavo kualicje, bo SDS morebiti del koalicije, ki bo komuniste pahnila v opozicijo. Vsekakor sta daleč od 60% kot kriterija za nogo. Rimember?
Opa, a ti si kar 99% zadovoljen z jajotom?:) Zakaj nisem presenečen;) Kdaj pa bodo padli ti %? Namreč poraz 2x zaporedoma ni kar tako;)
PS
Sem pa jaz na nek način dal nogo vsem svojim sotrpečim slovenskim volivcem, pa znotraj tega žalibog tudi SDS. Ker ne bom nikdar več volil. A ti si mogoče že?

LP shaman
Kaj če sem mogoče že?
[#1511872] 29.12.11 13:20 · odgovor na: (#1511004)
Odgovori   +    0
[cink]
> [komunike]
> > [toka]
> > Kućo pravi: "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju". Ja ti bukselj rdeči, točno tako. 70% volivcev se je odločilo za DESNOSREDINSKO + DESNO orientirane stranke. Ogromno je k temu pripomogel Pahor saj je zaslepljenemu in butastemu narodu odprl oči, glede tega kaj se dogaja ( že vsaj 40 let ) na slovenski levici. To je neka projugoslovansko usmerjena drhal združena pod Forum21 in Yes, ki uporablja bivše Jugo države za pranje denarja. Kaj se je zgodilo z dobesedno ukradenimi 60 milijoni NLB v Srbiji, denarjem Zavarovalnice Triglav v Bosni... to kar pride ven je samo vrh ledene gore. Vse to pa zabit narod plačuje z dokapitalizacijami državnih podjetij že 20 let ( seveda že celo povojno obdobje ampak sedaj imamo demokracijo in ljudje lahko izbirajo ). Ljudje so 16 let volili tiste, ki jih kradejo, pa saj niso normalni. Sedaj se mi zdi, da so se ljudje prvič začeli zavedati ( še precej megleno ) kaj se dogaja. Od 70 let, po padcu Staneta Kavčiča ( ki so ga odstranili iz Beograda ) in potem v javni sektor ter vodstvo države postavili Srbe je ta narod umetno vedno bolj razdvojen. Najboljše službe v državi si lastijo ljudje s poreklom iz južnih držav. vedno več jih je tudi med zdravniki. Ta populacija predstavlja že 30% prebivalstva Slovenije in to je ta razklanost naroda o kateri se govori in nima nobene zveze z partizani in domobranci. Gre za to, da si najboljše državne službe lastijo točno določene skupine ljudi. Kako so te službe dobre pove podatek, da smo edina država kjer so plače javnih uslužbencev 20% višje kot v gospodarstvu. Povsod je ravno obratno. Potem pa so tu še gradbene firme, ki zaposlujejo kup južnjakov, kar je nujno potrebna volilna baza za obstoj te grozljive situacije. In zato je prva stvar, ki jo je želel narediti Jankovič, je ustanovitev državnega gradbenega podjetja, da jim situacija ne zleti iz rok in da se dokončno utrdijo.
> > Verjetno smo tudi edina država, ki v šolah skoraj ne uči nič o osamosvojitvi naroda. O tem imajo osnovnošolci samo dve uri predavanj !!! Zakaj ? zato, ker če bi napisali vse kar se je dogajalo bi bilo vse polno imen s slovenske leve politične elite, ki so delovali proti osamosvojitvi. Proti je bil LDS, člani Zares ( ki so bili takrat LDS ), člani SD, Semolič in sindikati.... kako bi pa zgledalo, če bi se otroci v učbenikih učili, da so bili proti osamosvojitvi ljudje, ki so na oblasti. Vse to je tako preprosto vendar smo zgleda izredno hlapčevski in butast narod, da se nikakor ne postavimo za svoje interese.
>
>
> *****

Komunike a ti potem tudi SD šteješ med DESNOSREDINSKO + DESNO orientirane stranke kot toka?

Pravzaprav imamo v naši državi drugačen problem: levih in levosredinskih strank ali gibanj praktično ni, sploh pa ne v parlamentu.

P: Medijske delitve so navidezne in nameren lari-fari, v službi agitpropa.

Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 13