Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kučan: Koalicija Antijanković ne more biti močna in trajna
Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13
sporočil: 13.178
[sstanislav]Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on mislil;)
> [čarli]
> > [sstanislav]
> > No, Čarli, kaj je lahko imel Kučan v mislih, ko je tole izjavil:
> >
> > "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju. Dojeti morajo, da država ni njihova last,"
>
> V mislih je imel tole: Jaz bom haral dokler bo jajo lider desnice:)
>
> PS: In ja dol mi visi, če je imelo sporočilo kakšen globlji pomen udbovcem;)
Nisem te vprašal za tvoje politično mnenje, vprašal sem te kot ekonomista, kajn imaš v mislih, ko nekomu rečeš, da neko podjetje, družba, organizacija, ni njegova.
sporočil: 16.531
[čarli]Ne sprenevedaj se, vprašal sem te, kaj je LAHKO imel v mislih, ne kaj je mislil.
> [sstanislav]
> > [čarli]
> > > [sstanislav]
> > > No, Čarli, kaj je lahko imel Kučan v mislih, ko je tole izjavil:
> > >
> > > "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju. Dojeti morajo, da država ni njihova last,"
> >
> > V mislih je imel tole: Jaz bom haral dokler bo jajo lider desnice:)
> >
> > PS: In ja dol mi visi, če je imelo sporočilo kakšen globlji pomen udbovcem;)
>
> Nisem te vprašal za tvoje politično mnenje, vprašal sem te kot ekonomista, kajn imaš v mislih, ko nekomu rečeš, da neko podjetje, družba, organizacija, ni njegova.
Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on mislil;)
Ti povem jaz, če ti kot ekonomist ne znaš?
[sstanislav]Huh se moram popraviti ker si opazil mojo nedoslednost:) Torej se popravljam in moj prejšni odgovor se glasi(popravljeno je napisano z veliko):
> [čarli]
> > [sstanislav]
> > > [čarli]
> > > > [sstanislav]
> > > > No, Čarli, kaj je lahko imel Kučan v mislih, ko je tole izjavil:
> > > >
> > > > "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju. Dojeti morajo, da država ni njihova last,"
> > >
> > > V mislih je imel tole: Jaz bom haral dokler bo jajo lider desnice:)
> > >
> > > PS: In ja dol mi visi, če je imelo sporočilo kakšen globlji pomen udbovcem;)
> >
> > Nisem te vprašal za tvoje politično mnenje, vprašal sem te kot ekonomista, kajn imaš v mislih, ko nekomu rečeš, da neko podjetje, družba, organizacija, ni njegova.
>
> Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on mislil;)
Ne sprenevedaj se, vprašal sem te, kaj je LAHKO imel v mislih, ne kaj je mislil.
Ti povem jaz, če ti kot ekonomist ne znaš?
Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on IMEL V MISLIH;)
[čarli]V mislih je lahko imel samo lastnika kapitala družbe država.
> [sstanislav]
> > [čarli]
> > > [sstanislav]
> > > > [čarli]
> > > > > [sstanislav]
> > > > > No, Čarli, kaj je lahko imel Kučan v mislih, ko je tole izjavil:
> > > > >
> > > > > "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju. Dojeti morajo, da država ni njihova last,"
> > > >
> > > > V mislih je imel tole: Jaz bom haral dokler bo jajo lider desnice:)
> > > >
> > > > PS: In ja dol mi visi, če je imelo sporočilo kakšen globlji pomen udbovcem;)
> > >
> > > Nisem te vprašal za tvoje politično mnenje, vprašal sem te kot ekonomista, kajn imaš v mislih, ko nekomu rečeš, da neko podjetje, družba, organizacija, ni njegova.
> >
> > Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on mislil;)
>
> Ne sprenevedaj se, vprašal sem te, kaj je LAHKO imel v mislih, ne kaj je mislil.
> Ti povem jaz, če ti kot ekonomist ne znaš?
Huh se moram popraviti ker si opazil mojo nedoslednost:) Torej se popravljam in moj prejšni odgovor se glasi(popravljeno je napisano z veliko):
Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on IMEL V MISLIH;)
Si pa mislim, da niti Kučan, niti ti, ne vesta o čem govorita, ko govorita čigava ni, oziroma čigava je, država.
O ekonomiji vesta toliko, kot o ekonom piskru;)
sporočil: 1.517
[sstanislav]Kako si ti dolgočasen in zoprn s to delnico države. Če bi bil moj mož, bi te že zdavnaj z ekonom piskrom po glavi....
> [čarli]
> > [sstanislav]
> > > [čarli]
> > > > [sstanislav]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [sstanislav]
> > > > > > No, Čarli, kaj je lahko imel Kučan v mislih, ko je tole izjavil:
> > > > > >
> > > > > > "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju. Dojeti morajo, da država ni njihova last,"
> > > > >
> > > > > V mislih je imel tole: Jaz bom haral dokler bo jajo lider desnice:)
> > > > >
> > > > > PS: In ja dol mi visi, če je imelo sporočilo kakšen globlji pomen udbovcem;)
> > > >
> > > > Nisem te vprašal za tvoje politično mnenje, vprašal sem te kot ekonomista, kajn imaš v mislih, ko nekomu rečeš, da neko podjetje, družba, organizacija, ni njegova.
> > >
> > > Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on mislil;)
> >
> > Ne sprenevedaj se, vprašal sem te, kaj je LAHKO imel v mislih, ne kaj je mislil.
> > Ti povem jaz, če ti kot ekonomist ne znaš?
>
> Huh se moram popraviti ker si opazil mojo nedoslednost:) Torej se popravljam in moj prejšni odgovor se glasi(popravljeno je napisano z veliko):
> Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on IMEL V MISLIH;)
V mislih je lahko imel samo lastnika kapitala družbe država.
Si pa mislim, da niti Kučan, niti ti, ne vesta o čem govorita, ko govorita čigava ni, oziroma čigava je, država.
[0602Krajn]Nikar si ne misli, da me žena že ne bi, če bi ga imela;)
Kako si ti dolgočasen in zoprn s to delnico države. Če bi bil moj mož, bi te že zdavnaj z ekonom piskrom po glavi....
[sstanislav]Jao jao:) Ti si kot nimda ki pametuje drugim o ekonomiji, politiki itd. a sam nima pojma o ničemer. V glavnem meni ni treba se ničear dokazovati. Vidim da imaš pa ti veliko potrebo po tem. Pač ne vidiš, da imaš podzavesten vzorec po vsiljevanju svojega mnenja.
> [čarli]
> > [sstanislav]
> > > [čarli]
> > > > [sstanislav]
> > > > > [čarli]
> > > > > > [sstanislav]
> > > > > > No, Čarli, kaj je lahko imel Kučan v mislih, ko je tole izjavil:
> > > > > >
> > > > > > "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju. Dojeti morajo, da država ni njihova last,"
> > > > >
> > > > > V mislih je imel tole: Jaz bom haral dokler bo jajo lider desnice:)
> > > > >
> > > > > PS: In ja dol mi visi, če je imelo sporočilo kakšen globlji pomen udbovcem;)
> > > >
> > > > Nisem te vprašal za tvoje politično mnenje, vprašal sem te kot ekonomista, kajn imaš v mislih, ko nekomu rečeš, da neko podjetje, družba, organizacija, ni njegova.
> > >
> > > Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on mislil;)
> >
> > Ne sprenevedaj se, vprašal sem te, kaj je LAHKO imel v mislih, ne kaj je mislil.
> > Ti povem jaz, če ti kot ekonomist ne znaš?
>
> Huh se moram popraviti ker si opazil mojo nedoslednost:) Torej se popravljam in moj prejšni odgovor se glasi(popravljeno je napisano z veliko):
> Lej vprašal si me kaj je imel paček v mislih. In jaz sem ti povedal kaj jaz mislim, da je on IMEL V MISLIH;)
V mislih je lahko imel samo lastnika kapitala družbe država.
PS: Aja glede neznanja ekonomije si velikokrat dokazal, da nimaš pojma saj si se pri mojih konkretnih vprašanjih skril v mišjo luknjo:) Nazadnje pred parimi dnevi;)
[sstanislav]Vidim, da si že spet zgrešil poanto;) Ampak hej kdaj pa jo nisi:)
> [čarli]
> V glavnem meni ni treba se ničear dokazovati.
Saj;)
PS: Aja pa poleg tega da postajaš isti kot nimda (kar sem že omenil), si začel postajati kot depresivni ko vzame določen text ven in na njega replicira. Lepo, da si pristal med takimi butci, ki rabijo manipulirat s textom, da odgovorijo le na vprašanja, ki si jih sami zastavijo:)
No, pa ti povej, o čem je govoril Kučan, ko je stranke podil od
lastništva države.
Iz javne hiše jih gotovo ni, tja imajo proti plačilu prost vstop.
V Nemčiji.
Iz javne hiše jih gotovo ni, tja imajo proti plačilu prost vstop.
V Nemčiji.
[valsidalado]Ne, spet si slabo bral. Za spremembe da prdie do anarhokapitalizma rabimo čas;) To je namreč velik preskok glede na današnje stanje. sam bi se zadovoljil sprav tudi z miniarhizem oz minimalno državo kar je bil tudi poglavitni cilj, da za nastanek držav.
> [čarli]
> ...
> Evo spet veš kaj je meni mar:) No ti bom povedal kaj je meni mar. da država ne pobira več dohodnine, ki je najbolj totalitaren davek in je namenjen kotroli populacije. Prav tav tako kar se tiče prispevkov. Na žalost prispevke se ne da takoj ukinit ker vseeno treba vzdrževati upokojence. Bi pa se ti prispevki postopoma zniževali dokler bi dosegli 0. Potem bi odpravil kup regulacij in na koncu bi jih bilo zelo malo, če sploh. Namreč regulacije so namenje represiji, da lahko država kaznuje in si polni proračun. Prav tako bi npr dovolil večjo društveno svobodo saj se zavzema za legalizacijo droge in prostitucije. Zakoni bi bili napisani tako, da kaznuje posameznika oz skupino ljudi, če posega v svobodo drugega posameznika oz skupine ljudi. To je pač bistvo liberalizma kakor sem že večkrat zapisal. A sem bil sedaj dovolj jasen kaj želim (oz zavzemam in mi je mar), da si ne boš več zadeve predstavljal po svoje?
Ja hvala za malo bolj izčrpen odgovor. Praviš, da je za spremembe potreben čas, veliko časa. Jaz sem pač bolj nestrpen. Na živce mi gre državni kapital in državni monopolizem.
Uvedba državnega kapitala je na žalost ustrezala tako levim kot desnim. Dovolj imam te zablode zaradi sinergije in malo butasto se mi zdi, da ne popravimo ustave. Na žalost strokovnjaki in politiki tega problema sploh ne opazijo. Svojo tezo sistematično soočam z vprašanji, ki se ob člankih odpirajo, in presenečeno ugotavljam, da bi ta popravek v ustavi deloval v večini naših najhujših problemov. Ves čas se sprašujemo zakaj hudiča zakoni drugje delujejo, le pri nas ne. V nemško ustavo pa ne pogledamo.Veš zakoni delujejo toliko kolikor so pisani nekemu kulturi naroda;) Npr lahko bi država napisala zakon po katerem bi morali vsi državljani jesti svinjino, čeprav bi v tej državi bilo več kot polovico židov in muslimanov. In ja a misliš, da bi ljudje spošovali takšen zakon?
Imamo državni kapital, govorimo pa o javnem. Na ist način blefiramo tudi pred EU. Ne rečem, mogoče bo do drugačnega odnosa in do transformacije državnega v javni kapital prišlo spontano. Za nas je državni, družben in javni kapital takoalitako vse eno in isto. Definicije v nemški ustavi: javni kapital je zasebni kapital davkoplačevalcev (zasebni!), pa sploh nismo dobro pogledali. Večina ljudi misli, da smo to že imeli. Nikoli še.Daj mi potem povej v čem se tako razlikujejo nemci od nas? A ti davkoplačevalci kako drugače dostopajo do svojega javnega premoženja kot mi?
V kapitalizmu je pravica do zasebne lastnine neodtujljiva (vse skupaj ureja kazensko pravo, ne politika). Tudi o tem temelju kapitalizma se nam niti ne sanja. Kapitalizma se šele učimo in ne vem zakaj ne bi opozoril na nekaj, kar sem opazil. Misel ponavljam, ker želim, da se opazi in ker soočam tezo s tekočimi problemi, zaradi česar se vedno bolj razuljivo izražam, določene stvari pa je tudi lažje povedati v nekem kontekstu. Želim si, da bi znal vse skupaj na zanimiv in razumljiv način sploh povedati. Ko se mi bo zazdelo, da mi je to uspelo in da se misel ne bo več pozabila, bom pa odnehal. Počasi pa tudi že obupujem. Ne misli, da se sam sebi ne zdim nespreten in butast.Jasno je da je privatna lastnina neodtuljiva. Saj to je naredilo kapitalizem boljši sistem od drugih. In ja tudi kapitalizem ni popolen kot ni popolen nobeden sistem. Nmreč nepopolno bitje ne more narediti nekaj popolnega mar ne;)
Sploh pa se zadnje čase v vsakem primeru vedno več govori o javnem kapitalu (čeprav je državni) in o javnih interesih (čeprav gre za državne in reševanje bilance države), tako da bo mogoče do potrebnih sprememb prišlo tudi samo od sebe, neglede na neusklajenost zakonov z ustavo (enkrat državni, drugič spet javni kapital, javni brez vsake razlage).Lej naša ustava je itak zanič. Ampak, če misliš, d abi samo s spremembo ustave dosegli pri nas nirvano je to daleč od resnice. In, če je v nemčiji tako drugačna potem mi povej kako je možno, da je nemčija zadolžena za 80% svojega BDP?
[valsidalado]Očitno tvoj problem ni lastnina, ne javna, ne državna, ampak to, da tvoji sodelavci, ali delodajalec, ne upoštevajo, po tvoje, dovolj tvojega intelekta.
Javni kapital (zasebni), javni interesi in strokovno (osebno) so-upravljanje, kredibilnost intelekta, to pa.
Ampak, take probleme imajo posamezniki povsod, tudi v Nemčiji.
[valsidalado]Kolega, DD je zgolj moj hoby, že 30 let, sam s sabo in soodločanjem pa nisem imel problemov nikoli.
> [sstanislav]
> > [valsidalado]
> > Javni kapital (zasebni), javni interesi in strokovno (osebno) so-upravljanje, kredibilnost intelekta, to pa.
>
> Očitno tvoj problem ni lastnina, ne javna, ne državna, ampak to, da tvoji sodelavci, ali delodajalec, ne upoštevajo, po tvoje, dovolj tvojega intelekta.
> Ampak, take probleme imajo posamezniki povsod, tudi v Nemčiji.
Veliko manj teh problemov imajo in ker so-odločajo, je njihov učinek in spekter proizvodov zato večji. Ti pa izvažaj dividendo, če te to veseli, saj kaj drugega sploh ne počnemo.
Nikjer.
Tudi v Nemčiji ne.
Zadnja sprememba: anon-79735 28.12.2011 01:52
[valsidalado]Preveč bereš stripe o svetovnih zarotah, najbrž.
> [sstanislav]
>
> Kolega, DD je zgolj moj hoby, že 30 let, sam s sabo in soodločanjem pa nisem imel problemov nikoli.
> Nikjer.
> Tudi v Nemčiji ne.
Globalna firma, že nekaj časa, saj vem.
Prebri si tega www.dz-rs.si/wps/por...avaVStripu
Tvoja država je čisto pritlehna firma, tako kot za Italijana, Nemca ali Poljaka njegova.
sporočil: 8.998
[macon]
Prevod iz Kučanovega doubletalka za nepoučene:
"Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju. Dojeti morajo, da država ni njihova last"
Stranke morajo dojeti, da je država last avantgarde delavnega ljudstva, komunajzarjev, nam sporoča Murgelj. Vladajo lahko samo komunajzarski maziljenci in capo di tuti capi don Milan se je odločil, da nam bo v bodoče in do nadaljnega vladal Don ZZocci.
»Lahko je biti velik, ko si zmagovalec, veličina človeka pa se pokaže, ko si poraženec,« pravi.
Stranke, žrite govna in poslušajte komando Don ZZoccija, drugače...
"Komaj je najti kaj podobnosti. Takrat je bila kriza lokalna, usmerjena na Jugoslavijo, danes je globalna,"
Mi nismo nič zajebali, ker karkoli naredimo, nikoli ne zajebemo. Krivi so tujci in podivjani neoliberalizem.
Gnoj, ki je glavni zaslužen za našo bedo nam bere levite in novinarjski hlapci mu pridno držijo štango. Seveda ni pozabil omeniti Diklićke, slovenske Jiang Qing. Kdaj bo proces proti bandi, ki nas bo zadušila?
[janezpizdek]
Ne pada sneg, da bi pobelil breg, pač pa pada sneg, da [komunistične in prokomunistične agitprop] beštije pustijo sled.
Vprašanje ni koliko sprenevedanja, gnusnih neresnic, konstruktov in gebelsizmov je sposoben komunistični nategunski gnoj, temveč je vprašanje kateri poklicno-levosučni novinarski papak mu je dal prostor v dnevniku nacionalke, zakaj ravno pred vremenom in zakaj ravno takšna vprašanja. Bogve za koga se to druka? Vsa vprašanja so seveda zgolj retorična.
Ravno tako je indikativno, da je nek novinarski dežurni pajac to agitpropagando komunistične beštije pohlevno, ali iz bogve kakšnih vzgibov nekomentirano in neopremljeno z resnico, ki naredi offset tej gebelsovski toksični brozgi, spravil tu na Finance. Kobajagi nam živeti ni, če nam Murglbaba-Sauron tu ne smeti s svojo sluzasto gebelsovsko agitpropagando. Ali koga od žurnalistov na Financah sploh zanima resnica oz. iritirajo laži in polresnice? Čisto retorično fprašam, dedi moji in pupike moje zlate. Shame on you! Na dan osamosvojitve dopuščate takšno skrunjenje faktov!
Komunistična beštija, ki je leta 1991 bila do zadnjega proti osamosvojitvi, ko rečem "do zadnjega" mislim do tistega večera v juniju 1991, ko je Slovencem arogantno napovedala, da smemo slovenski lipeti sanjati samo še tisto noč, jutri zutraj nas bodo njegovi kumunajzer-teroristični jeleajefski in udbovski kameradi pacificirali, nekatere pa kar med akcijo likvidirali. On bo pa rekel, da je itak do zadnjega bil proti, saj je še zvečer naciji sporočil "sanjajte svinje še to noč svojo osamosvojiteljsko koruzo". In se bi tovarišu Slobi tak globoko naklonil, da bi Šešlja dal za gubevnatova, Murglbabo pa za Šešljovo desno roko. S katero Šešelj sicer dela tiste zadeve, junouvotajmiin.
Takšna zatohla in sprijena beštija se upa danes arogantno prodajati gebelsizem, češ ene tam stranke so takrat bile proti osamosvojitvi, ma on je interveniral, pa narodu omogočil plebiscit, da narod tistim strankam pokaže kakšna je narodova volja.
Jebotealah, ne morem verjeti svojim očem in ušesom. In novinarčki to gnusno laž in celemu svetu poznano neresnico mirno in neprizadeto natisnejo brez komentarja whatsoever. Ja, bravo pizdeki! Kaj še nam boste postregli? Da je Jožef Školjč, slavni komandant Blitzkriegovič Žukov Bojevnikovič osebno vodil vse glavne bitke proti JLA, pri čemer sta mu Janša in Krkovič nagajala in ga na vse načine skušala onemogočiti. Auuuu!
Potem nam Murglbaba Sauron Gebelsovič uprizori še harlekinsko rokohitrsko točka, v kateri Spomenko Orleanko, komunistično krtovo mamko, ki je od znotraj sabotirala Demos in skupaj z drugimi komunističnimi krti oblast izročila tudi uradno nazaj v roke Kompartije od koder se niti za trenutek itak ni premaknila, torej to in takšno osebo poimenuje za zaslužno za narod. Ustavila tovarišica Spoma "desničarske" osamosvojitelje, da Kompartiji ne bi odvzeli primata na "zasluge" za osamosvojitev.
In kot da to vse ne bi bilo dovolj, nam ta gebelsovska spaka naroča, da je garjavih 2,3% razlike s katero je Jankovićeva obskurana lista kobilic selivk, bila pred SDS in njegovih skupnih 314.273 volivcev vs. 807.300 vseh ostalih strank, pri skupnem številu 1.709.692 volivcev, kobajagi tako prepričljiva zmaga, zaradi katere se onih 807 taužent volivcev sme dati v nič, ker so manj vredni od Jankovićevih garjavih 314 taužent.
Kao eto onih 807 tisoč in onih 600k, ki so abstinirali, skupno torej 1,4 miljona, pa ja morajo doumeti in sprejeti, da so glasovi onih kučanovskih 300 taužent vredni toliko, da izražajo "voljo vseh velivcev". Yeah right! Sanja komunistična nemarna nategunska svinja kukuruz. E pa tovariš Murglbaba, neće moći ove noći. Ker je 807 taužent matematično v večini dežel tega sveta y bogamy tu v nas takisto, več kot dvakrat več kot 300 taužent in ker je 1,4 meljona skoraj 5 krat več kot tvojih 300 taužent.
Zataknilo se ti je, sirota špetirmaherska, in upam, da se boš tokrat zadušil z lastnim špetirmaherskim drekom v grlu. Zaslužiš si, da se v lastnem špetirmaherskem govnu zadušiš in končno politično crkneš, med drugim tudi zato, ker si arogantno in brutalno izpljunil svojega dovčerajšnjega pulena Pahorja. In si ga, med drugim, brutalno užalil. Ne le njega, tudi celo njegovo stranko. Ki si jo grobo razmontiral, jo hotel kot kos mastne slanine pretopiti in iz nje narediti novo Zokijevo žajfo, pa so ti zdaj TvojiSvoji™ običajno ubogljivi falangisti malo pokazali sredinca. Pa se eto ipak za 100% ne ve, ali ti bodo ali ne počepnili, da jih Don BlentoVentipercento™ nabriše frit, brez vazeljin. Notranji mafijski kompartijski frakcijski boji. New moment, maestro špetirmaherski, hehe.
Za takšno retoriko bi komunistični kepec in njegova zatohla sprijena falanga morali imeti za sabo 1,4 milijona vs. 300k, ne pa, da pri ravno obratnem razmerju sere ostalim strankam, češ "People should know when they are conquered".
Če se po nekem puntarskem čudežu oblikuje recimo koalicija SDS, SLS, NSi, DLGV, DESUS, povrhu pa SD v takih razmerah logično in še lažje ne gre v koalicijo z Jankovićem, se bo kepec moral ponovno učiti osnove matematičnega seštevanja enostavnih števil. Da bo doumel, da je 590 taužent skoraj dvakrat več kot njegovih garjavih 317. No takrat bomo videli kdo je"zmagal" in kdo je "veliki v porazu" oz. "bednik v porazu", hehe in kdo mora dojeti, da država ni njegova. Navkljub temu, da jo je njegova kompartija ugrabila davnega leta 1945.
In ader wordz, sikter mone iz falange F571-H572, ki se gredo to bolano igro s pripuščanjem komunističnega diktatorja v medije, da brez njihove intervence razpečava očitne toksične agitprop laži in manipulira z gebelsizmi.
Jebite se prokumunajzer žurnalisti rdečetalibanski đihadistično-komunistično-intifadni, lahko si anuse do krvi zgrizete, pa vam iz garjavih komunističnih 300 taužent glasov neke obskrne liste, ne bo uspelo sfabricirati "prepričljivo zmago" in "trdno stabilno koalicijo". Za to potrebujete, mnogo več, kot na primer, za začetek, nedinaroidnega, pismenega po možnosti, premijerskega kandidata, katerega vokabular poleg besede Nje™ in sintagme "ZeloPreprostoNje™" vsebuje še kakšno besedo.
Vaš čas se očitno navkljub moči Murglorja in Sauronovskih podmiznih demonov, ipak izteka. To je bil poslednji konstrukt, ki ste ga skupaj z Murglbabo Sauronom uprizorili. Razen, če nimate na zalogi dovolj spomenkastih krtov, da jih aktivirate puckojimmaterino™. Kar še malo delajte opičje prevrate po sceni, potem pa pride na spored ona eskimska domoljubna homoseksualna "Adijo Mare". 20 let prepozno, ma ipak pride! Bye, Bye suckers! Vidimo se na smetišču zgodovine!
LP shaman
sporočil: 3.368
[denac]Mene zanima kaj bi murgelska podgana znala povedati na postavljeno vprašanje glede sprejetja zakona, ki bi določal pogoj rojstva za ključne politične funkcije. Kot na primer v ZDA.
> [1014JeLov]
> > [denac]
> > > [1014JeLov]
> > > > [valsidalado]
> > > > > [sopranos]
> > > > > Kučanov "intervju" na RTV SLO je bil čisto navadna zloraba javnega medija za politikantsko mešetarjenje.
> > > > >
> > > > > Po načinu govorjenja sta si z Jankovičem kar precej podobna - porazna slovenščina, cmokanje, požiranje besed, mencanje, vzdihovanje itd.
> > > > >
> > > > > Govorjenje o tem kaj da si ljudstvo želi, je pa čisto deplasirano. Najprej jim preko režimskih medijev ala POP TV, RTV SLO, Dnevnik, Delo, Večer in Mladina opereš možgane, usmerjaš debato, daješ poudarke, navijaš za svojega kandidata itd. Nato pa rečeš, da je voljo ljudstva potrebno spoštovati. Za vse težave v Sloveniji pa okriviš Janšo. Meni osebno je Janša sicer antipatičen, a vseeno ne morem pristati na to, da je nekdo, ki je v opoziciji več kot 16 let, kriv za vse slabo v Sloveniji. Ker ni niti teoretične variante, da bi bilo to možno. No, ampak logika na Slovenskem tako in tako nima domovinske pravice, tako da je možno vse.
> > > >
> > > > Pozabil si značilno igrano tresoč glas (ihtenje, lažna prizadetost), s katerim vzbuja sočutje in trka na slabo vest, obtožuje. Prav nič nepomembno opažanje, saj smo bili podobni (poženščeni) strategiji pred kratkim še huje izpostavljeni; če je prestrašena oblast, je potem tudi ljudstvo prestrašeno, zaradi česar ljudstvo potem podpre oblast, ji sočutno skuša pomagati; bravo, zelo rahločutno opažanje.
> > >
> > > Točno. Danes sem skoraj bruhal, ko mi je kolegica pokazala intervju z opankarjevo mamo v Jani... pranje možganov do konca. Prav stisnilo me je, ko sem videl že naslov: "Sin dela tako kot je prav." Seveda, ker nekdo reče, da dela tako kot je prav, potem vse kar dela je pač prav, nje?
> > >
> > > Sem si celo prebral zadevo do dela, kjer opankarjeva mama razlaga, da so oni v familiji matematiki... takrat sem enostavno zaprl Jano in me je minilo za cel dan. Ne morem več tega prebavljat. To je nevzdržno. Jebemti enkrat "dnevnikov izbor" in evo murgelska podgana, drugič takile opranoglavski članki,... Dokler bodo teli držali medije v svojih rokah ni rešitve.
> >
> > Odkar je Jana, je niti enkrat nisem imel v rokah. Ampak, tole, kar si opisal je za kozlat. Polpismenemu, funkcionalno pa povsem nepismenemu, tako pisanje totalno opere možgane. In potem slepo verjame takemu kriminalcu ter mu ves srečen odda svoj glas na volitvah. In take revije in take POP TV uspešno krojijo javno mnenje, najeba pa folk in država. Opranoglavcem se reži vsa Evropa, mi pa zaradi takih kretenov najebemo.
>
> Res je za kozlat. Članek je napisan tako tendenciozno, da je to neverjetno. Dosegli so nov nivo pranja možganov, presegli meje nemogočega...
>
> To je samo del. En del recimo govori o peticah v osnovni šoli v saraorcih. Drug del o kao nekem kvazi prepričevanju šolske psihologinje, da naj ne postane zdravnik, ker ima bojda smisel za ekonomijo... na tem mestu sem spet dobil cmok v grlu... tale opankar, ki ne zna dva stavka skupaj sestavit naj bi bil zdravnik? Kako se bo takle učil latinščine, če mu je še slovenščina previsoka ovira? Da ne začnem o ekonomiji, za katero še danes ne ve, kaj sploh je - tako kot ta njegova mama, ki je bojda tudi diplomirala iz ekonomije. Samo povej mi kako kaj doseči razfukati to meglo, ko 95% folka ne loči med poslovno in ekonomsko šolo? Večinoma niti tisti, ki imajo naziv ekonomist...
Včeraj je bilo tule na forumu zastavljeno zanimivo vprašanje: Kaj je Janković počel med osamosvojitveno vojno?
Za njegove "biografe" prepovedana cona. In njegovo mišljenje pred to vojno, vse od volitev 1990 naprej?
Malo kasneje sem se spomnil tole: taka vprašanja (kakšen je bi njegov odnos do samostojnosti Slovenije, do osamosvojitve, kaj je počel med osamosvojitveno vojno), bi morala biti obvezna za vsakega potencialnega kandidata za vlado, za predsednika države, za predsednika DZ. Namreč, če kaj damo na to, da imamo svojo državo, da smo nanjo ponosni, da smo lojalni do države in do naroda, bi pač moral vsak kandidat za visoko funkcijo skozi tako sito in seveda vse trditve dokazati z dokazili. Tako pa lahko kandidira vsak fičfirič, ki bi državo najraje poslal k hudiču.
Tega nam manjka: ponosa, da imamo državo.
sporočil: 5.152
[tonipotrc]BEHOLD, SPREGLEDALI SO! Spregledali so tisto, kar je vsakemu napol normalnemu cloveku brez misticnih razsvetljenj jasno ze 20 let. Vse, ki so po osamosvojitvi sodelovali s starimi partijci, bi bilo potrebno lustrirati, marsikoga tudi zapreti, jaz pa naj se kot bebec ekstaticno veselim kao nekaksnega spregledanja in placujem ekscesen davek v tej usrani ljudski republiki rdecih gusarjev?
Drugače pa vsaka ČAST Virantu, Žerjavu, Erjavcu še posebej pa PAHORJU, ki je spregledal!!!!!
VSAKA ČAST JIM!
Ti nimas vseh kolesc na mestu - kot vecina Slovencev. Upam, da ti Zoki pokaze, kaj pomeni pofuk na trdo.
sporočil: 5.152
Zadnja sprememba: anon-242092 28.12.2011 11:14
[denac]Jana in podobna skrpucala drzijo v rudecem kisu namocene mozgane "preprostih" ljudi, Studio City pa mozgane "intelektualcev". Jeklenka Stefafcic, skratka.
> [1014JeLov]
> > [valsidalado]
> > > [sopranos]
> > > Kučanov "intervju" na RTV SLO je bil čisto navadna zloraba javnega medija za politikantsko mešetarjenje.
> > >
> > > Po načinu govorjenja sta si z Jankovičem kar precej podobna - porazna slovenščina, cmokanje, požiranje besed, mencanje, vzdihovanje itd.
> > >
> > > Govorjenje o tem kaj da si ljudstvo želi, je pa čisto deplasirano. Najprej jim preko režimskih medijev ala POP TV, RTV SLO, Dnevnik, Delo, Večer in Mladina opereš možgane, usmerjaš debato, daješ poudarke, navijaš za svojega kandidata itd. Nato pa rečeš, da je voljo ljudstva potrebno spoštovati. Za vse težave v Sloveniji pa okriviš Janšo. Meni osebno je Janša sicer antipatičen, a vseeno ne morem pristati na to, da je nekdo, ki je v opoziciji več kot 16 let, kriv za vse slabo v Sloveniji. Ker ni niti teoretične variante, da bi bilo to možno. No, ampak logika na Slovenskem tako in tako nima domovinske pravice, tako da je možno vse.
> >
> > Pozabil si značilno igrano tresoč glas (ihtenje, lažna prizadetost), s katerim vzbuja sočutje in trka na slabo vest, obtožuje. Prav nič nepomembno opažanje, saj smo bili podobni (poženščeni) strategiji pred kratkim še huje izpostavljeni; če je prestrašena oblast, je potem tudi ljudstvo prestrašeno, zaradi česar ljudstvo potem podpre oblast, ji sočutno skuša pomagati; bravo, zelo rahločutno opažanje.
>
> Točno. Danes sem skoraj bruhal, ko mi je kolegica pokazala intervju z opankarjevo mamo v Jani... pranje možganov do konca. Prav stisnilo me je, ko sem videl že naslov: "Sin dela tako kot je prav." Seveda, ker nekdo reče, da dela tako kot je prav, potem vse kar dela je pač prav, nje?
>
> Sem si celo prebral zadevo do dela, kjer opankarjeva mama razlaga, da so oni v familiji matematiki... takrat sem enostavno zaprl Jano in me je minilo za cel dan. Ne morem več tega prebavljat. To je nevzdržno. Jebemti enkrat "dnevnikov izbor" in evo murgelska podgana, drugič takile opranoglavski članki,... Dokler bodo teli držali medije v svojih rokah ni rešitve.
Odkar je Jana, je niti enkrat nisem imel v rokah. Ampak, tole, kar si opisal je za kozlat. Polpismenemu, funkcionalno pa povsem nepismenemu, tako pisanje totalno opere možgane. In potem slepo verjame takemu kriminalcu ter mu ves srečen odda svoj glas na volitvah. In take revije in take POP TV uspešno krojijo javno mnenje, najeba pa folk in država. Opranoglavcem se reži vsa Evropa, mi pa zaradi takih kretenov najebemo.
sporočil: 12.861
Zadnja sprememba: macon 28.12.2011 11:28
[čarli]Japajade, palček je bil že zvezda stalnica, ko je jajo še lazil po vseh štirih.
> [sstanislav]
> No, Čarli, kaj je lahko imel Kučan v mislih, ko je tole izjavil:
>
> "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju. Dojeti morajo, da država ni njihova last,"
V mislih je imel tole: Jaz bom haral dokler bo jajo lider desnice:)
PS: In ja dol mi visi, če je imelo sporočilo kakšen globlji pomen udbovcem;)
Palček je rekel, da bo haral, dokler se ne bo stegnil, tvoj jajo mu gre pri tem opravilu močno na živce, ker ga ovira. Jajotu lahko torej to vsi štejemo v plus.
Čarli, kateri mandat je bil boljši: jajotov ali poharjev (od palčka požegnan in nastavljen)?
[macon]Moj jajo?:) Zdaj sem pa res zmeden. Dajte se zjasnz čigav je moj. Al palček al jajo?:) Mi je pa znimivo da si bil tiho na tist post ko sem citiral Troho v zvezi z redečimi lučkami;)
> [čarli]
> > [sstanislav]
> > No, Čarli, kaj je lahko imel Kučan v mislih, ko je tole izjavil:
> >
> > "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju. Dojeti morajo, da država ni njihova last,"
>
> V mislih je imel tole: Jaz bom haral dokler bo jajo lider desnice:)
>
> PS: In ja dol mi visi, če je imelo sporočilo kakšen globlji pomen udbovcem;)
Japajade, palček je bil že zvezda stalnica, ko je jajo še lazil po vseh štirih.
Palček je rekel, da bo haral, dokler se ne bo stegnil, tvoj jajo mu gre pri tem opravilu močno na živce, ker ga ovira. Jajotu lahko torej to vsi štejemo v plus.
Čarli, kateri mandat je bil boljši: jajotov ali poharjev (od palčka požegnan in nastavljen)?Sem že doskrat povedal, d aje bil jajotov mandat najboljši. Ampak to ni kakšen uspeh glede, da tekmuje z levimi komunisti, ki jim je ekonomija španska vas;)
[dorki22]Carsko:)))
> [janezpizdek]
> Njemu sta USEGLIH. hehe.
>
> LP shaman
To še napišem , potem pa šibam ven, ker vidim, da se strici radi sprenevedate.
USI GLIH ne gre jemati dobesedno.
Imaš komuniste, ki so 1,60m v višino ali pa 2,00 metra.
Pol so eni blond, drugi pa imajo črne lase.
Enim še stojijo, drugi že poskušajo z viagro.
Prvi to priznajo, drugi pa ne.
Torej v imenu majhne sekcije forumskih vsegliharjev, sprejmite iskreno opravičilo, niso vsi dobesedno glih. Zaradi neljubega dogodka bomo sedaj (v duhu konstruktivnosti) storili skupinski harakiri, da boste pravoverni lahko spet sami, v demokratičnem duhu izražali svoja identična mnenja.
Lp, Colnarič Simon
[janezpizdek]Si pa utihnil pri tistem postu ko sem ti postavljal konkretna vprašanja. Pač kot vernik si se znašel v kotu in si raje utihnil. Tako kot to počne tvoj sovernik s69t:)
Njemu sta USEGLIH. hehe.
LP shaman
sporočil: 494
Pametnjakovič, oladi malo! Sama nestrpnost te je! Na tem forumu so
tolerantni komentatorji. Pojdi na 24ur, tam imaš veliko svojih
somišljenikov pa se sprosti do kraja!
[toka]
Kućo pravi: "Voditelji morajo razumeti sporočilo volivcev, ki zahtevajo spremembo v mišljenju". Ja ti bukselj rdeči, točno tako. 70% volivcev se je odločilo za DESNOSREDINSKO + DESNO orientirane stranke. Ogromno je k temu pripomogel Pahor saj je zaslepljenemu in butastemu narodu odprl oči, glede tega kaj se dogaja ( že vsaj 40 let ) na slovenski levici. To je neka projugoslovansko usmerjena drhal združena pod Forum21 in Yes, ki uporablja bivše Jugo države za pranje denarja. Kaj se je zgodilo z dobesedno ukradenimi 60 milijoni NLB v Srbiji, denarjem Zavarovalnice Triglav v Bosni... to kar pride ven je samo vrh ledene gore. Vse to pa zabit narod plačuje z dokapitalizacijami državnih podjetij že 20 let ( seveda že celo povojno obdobje ampak sedaj imamo demokracijo in ljudje lahko izbirajo ). Ljudje so 16 let volili tiste, ki jih kradejo, pa saj niso normalni. Sedaj se mi zdi, da so se ljudje prvič začeli zavedati ( še precej megleno ) kaj se dogaja. Od 70 let, po padcu Staneta Kavčiča ( ki so ga odstranili iz Beograda ) in potem v javni sektor ter vodstvo države postavili Srbe je ta narod umetno vedno bolj razdvojen. Najboljše službe v državi si lastijo ljudje s poreklom iz južnih držav. vedno več jih je tudi med zdravniki. Ta populacija predstavlja že 30% prebivalstva Slovenije in to je ta razklanost naroda o kateri se govori in nima nobene zveze z partizani in domobranci. Gre za to, da si najboljše državne službe lastijo točno določene skupine ljudi. Kako so te službe dobre pove podatek, da smo edina država kjer so plače javnih uslužbencev 20% višje kot v gospodarstvu. Povsod je ravno obratno. Potem pa so tu še gradbene firme, ki zaposlujejo kup južnjakov, kar je nujno potrebna volilna baza za obstoj te grozljive situacije. In zato je prva stvar, ki jo je želel narediti Jankovič, je ustanovitev državnega gradbenega podjetja, da jim situacija ne zleti iz rok in da se dokončno utrdijo.
Verjetno smo tudi edina država, ki v šolah skoraj ne uči nič o osamosvojitvi naroda. O tem imajo osnovnošolci samo dve uri predavanj !!! Zakaj ? zato, ker če bi napisali vse kar se je dogajalo bi bilo vse polno imen s slovenske leve politične elite, ki so delovali proti osamosvojitvi. Proti je bil LDS, člani Zares ( ki so bili takrat LDS ), člani SD, Semolič in sindikati.... kako bi pa zgledalo, če bi se otroci v učbenikih učili, da so bili proti osamosvojitvi ljudje, ki so na oblasti. Vse to je tako preprosto vendar smo zgleda izredno hlapčevski in butast narod, da se nikakor ne postavimo za svoje interese.
[gvido2057]
Če je koalicija AntiJanša močna in trajna, bo koalicija AntiJanković še močnejša in trajnejša ...
Ne bo trajna. Koalicija AntiJanković bo delovala le do odhoda Jankovića na Dob.
[janezpizdek]Khm, pazi da os gustla ne dobiš kazen ali pa te kakšen jajotov nadebudni vernik ne prijavi:)
"Se strinjam, čarli, prav imaš - Smrt jajotu!" Zdaj si prav gotovo zadovoljen.
No zdaj mi pa postavi tista tvoja vprašanja, na kratko v enem stavku vsakega. Ker sem jih nekak spregledo.Ne da se mi ponavljat;) No edin enga te bom vprašal. A ti odpustiš oz prekineš pogodbo svojega prodajalca (delojemaca) al mu povečaš plačo?
PSJah palček je starejši tako da vemo kdo je bil prej;) Ampak kakšno zvezo ima to s čimerkoli?
Imam pa vseeno še eno dilemo - Kaj je prej Jajo ali Kuračana? Ker si pa ti nek ekspert mi boš fsekundi razrešil dilemo, kanede?
LP shaman