Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Janša se zaklinja: Nikoli več s Pahorjem!

Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 12

anon-198949 sporočil: 104
[#1319981] 13.08.11 19:32
Odgovori   +    0
mislim da si je sedaj oddahnila SLS,SNSin NS če bo prišla v parlament, pa tudi šef upokojencdev.
anon-87805 sporočil: 1.008
[#1320286] 14.08.11 19:40 · odgovor na: anon-24983 (#1316941)
Odgovori   +    0
[fiston]
> [Pina47]
> Saj imate v SDS nekaj čudovitih ljudi. Gospa iz Bruslja je meni izjemno všeč. Gospa, pametna, lepa in po mojem opažanju prava demokratka. Z njo na čelu, bi celo jaz volila SDS, ne glede na to, da je v stranki polno bivših komunistov.

Ma jaz bi volil SDS samo če bi bila predsednica Eva Irgl, no ja al pa še mogoče Katja Šoba :)
O Irglovi ne bi tratila besed. Šoba pa je sposobna spraviti na ulice huligane. Samo reci in imeli bomo London " dok si rekel keks". Da pokradejo in požgejo še tisto kar imamo.
Ona je sposobna "ulična" liderka. Pa še v pravo stranko se je vpisala.
anon-87805 sporočil: 1.008
[#1320290] 14.08.11 20:14 · odgovor na: anon-117019 (#1317050)
Odgovori   +    1
[crnagradnja]
Ne morem volit proti Janši, ker ni alternative. Torej kaj se razburjaš. Saj ti ne jemljem pravice do volitev. Se bomo pač sprijaznili spet z enopartijskim sistemom.
Kje imaš ata in mamo, da ti malo razložita. A kar tako se boš vdal??!! Ti bom jaz svetovala: ni nujno, da daš glas SDS, sploh če ti ni všeč, ne toliko JJ osebno kot program SDS-a. Greš na volitve in na listek napišeš npr.: fuck off ali pa po domače jebi se. Tvoj listek ne bo veljaven in ne bo šel na stran, kamor volilna komisija zlaga listke za SDS. Nisi volil za SDS ker, kot te razumem, ti ni všeč, nisi pa volil alternative, ki je , kot praviš, ni. Tvoj volilni list bo neveljaven in kot tak ne bo šel med 50+.
Ko pa smo že pri 50+: s komerkoli se pogovarjam (jih ne zaslišujem) in karkoli prebiram ( Demokracije in Surlotovega Reporterja sploh ne prebiram, ker je trobilo in ne časopis) vsi pravijo samo Janša ne!. In zdaj se sprašujem: Kje je tistih 50+??? Sem že prišla na misel, da JJ misli na svoja leta: 50+.
anon-195447 sporočil: 2.753
[#1320365] 14.08.11 23:25 · odgovor na: (#1318973)
Odgovori   +    6
[rava]
vemo, kaj se je zgodilo z lestvico dohodnine
pred bajukom: www.durs.gov.si/si/d...leto_2006/
bajuk: www.durs.gov.si/si/d...leto_2007/
pišeš, kot da se tebi zdi to premik na slabše. bajukova dohodninska lestvica je v primerjavi s prejšno naravnost odlična - uvedel je eds za velik del populacije, pri čemer praktično nobenemu ni zvišal davkov.

če razumeš smisel eds, potem moraš vedeti, da je njegova višina drugotnega pomena - težko se bo večina volilcev strinjala z visoko stopnjo, se pa zato takoj strinja z visoko stopnjo za bogatejšo manjšino. tudi zato bi moral biti eds zapisan v ustavi, da se mali ljudje preko svojih političnih proxijev ne izživljajo vsakih par let nad manjšino z novimi neumnostmi in legalno krajo njihovega denarja.

za butalce bi bilo izredno poučno in vzgojno, da bi jim nekdo za par let nabil eds brez vsakršne olajšave v višini mramorjevih 50%. da enkrat vidijo, kako se drugi počutijo v tej pravični vlogi, ki jim jo tako radi namenjajo.

Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 12