Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12

anon-106422 sporočil: 139
[#32364] 01.01.07 11:26 · odgovor na: anon-17378 (#32335)
Odgovori   +    0

komunike je napisal(a):

Pa ne, da si bil z mojo opombo osebno prizadet? Če je tako, jo zanemari.

Sicer pa so mi dobro poučeni povedali, da so vsi funkcionalno pismeni ljubljančani volili zame.

Kar lahko pomeni dvoje: ali jih je tako malo ali pa se je zgodilo kaj drugega ...

Vsem na forumu, ki se jim še ljubi prebirati zadnje zapise letos, želim srečno in veselo novo leto 2007. Naj bo polno uspehov in osebnega zadovoljstva, preživite ga v krogu vaših najljubših. Ob novem letu zaželite srečo tudi tistim, ki vam sicer niso pogodu, ker boste s tem osrečili tudi sebe.

Zoran Dernovšek

Zoran, ne morem verjeti, da si še vedno tako napihnjen kot takrat, ko si se kot mladec pridružil našemu kolektivu. Misliš, da je v Ljubljani od 224.079 volivcev samo 357 funkcionalno pismenih. Vseeno pa ti želim veliko zdravja in sreče v tem in tudi vseh naslednjih letih. Upam, da nas boš še kdaj tako zabaval in se udeleževal vseh volitev za whateverwhereever.
anon-92193 sporočil: 3
[#32375] 01.01.07 17:01
Odgovori   +    0
Hja, kaj naj rečem na tale slaboumen, primitiven tekst in kar je še podobnih sopomenk? Zgolj produkt osebe z inteligenco na ravni treh krompirjevih kromosomov.
anon-107986 sporočil: 30
[#32378] 01.01.07 17:26
Odgovori   +    0
Mene zanima ali je micom res mićo mrkaić ali kaj? Po moje ni, saj je MM akademsko in svetovno razgledan človek resda z svojevrstnim pogledom na svet, micom pa je za razliko od njega zaplankan revež.

To bi ja morali administratorji ukrepati, če vidijo da se neka oseba izposodi identiteto druga, ter mu nemudoma prepovedati nadaljno uporabo lažne identitete. Glede kazni za to dejanje pa ni potrebe, saj je micom že tako dovolj kaznovan zaradi svoje omejene pameti. Revežu bi morali kvečjemu pomagati z nudenjem ustrezne zdravniške pomoči.

Če pa je micom res MM, potem pa ... brez komentarja
anon-84393 sporočil: 218
[#32379] 01.01.07 18:01 · odgovor na: anon-107986 (#32378)
Odgovori   +    0
:)))) ti si pa nov tukaj, ne?
anon-73431 sporočil: 589
[#32394] 01.01.07 20:17 · odgovor na: anon-9303 (#31754)
Odgovori   +    0
Smiselno Mičo, a ti sm večinoma polemiziraš z ljudmi in vleiko manj s tistim kar napiše
anon-17378 sporočil: 8.998
[#32399] 01.01.07 20:36 · odgovor na: anon-106422 (#32364)
Odgovori   +    0

Holesterol je napisal(a):

.... Misliš, da je v Ljubljani od 224.079 volivcev samo 357 funkcionalno pismenih. Vseeno pa ti želim veliko zdravja in sreče v tem in tudi vseh naslednjih letih. ...
Zgodbic o kolektivih, v katerih naj bi skupaj delala v preteklosti, mi ni potrebno prodajati, saj so del mojega življenjepisa, ki je javno objavljen. Če sva bila res kdaj sodelavca (v kar glede na tvoje izjave sicer dvomim), imava morda o istih dogodkih različni mnenji ?

In ne, ne verjamem, da je v Ljubljani samo toliko funkcionalno pismenih. Spregledal si del mojega zapisa.

Za mojo prihodnost pa ti ni potrebno skrbeti. Zavedam se kdo in kaj sem in natančno vem, kaj želim še narediti v življenju. Verjemi, da me to ali se neki anonimnež nad tem zabava ali ne pri tem še najmanj skrbi.

Če se ti zdim napihnjen, je to samo zrcalo, v katerega si se pogledal. Žal mi je, če ti tisto, kar vidiš v zrcalu, ni všeč. Preberi kakšno knjigo, ki ti bo odprla oči in pomagala zgraditi zdravo in pozitivno samopodobo. Če se bova srečala na tej poti, boš verjetno obžaloval marsikaj, kar si zapisal na tem forumu, vsaj pod to temo. Pri tem ne mislim samo na tvoje odgovore namenjene meni.
anon-36971 sporočil: 8.543
[#32429] 02.01.07 12:08 · odgovor na: (#32426)
Odgovori   +    0

ver je napisal(a):

Zaplankano tele, ki še ni videlo sveta dlje od Ponte rose v Trstu... 
... Če upoštevamo razliko v dohodkih, davkih in cenah je ameriška kupna moč v povprečju 3-5 krat višja od slovenske. Zakaj več Slovencev ne zbeži tja? Ker so zaplankana teleta kot ti. :)
Nemara pa lahko sklepamo (glede na selitev infantilnega ex-kolumnista) ravno obratno. da samo zaplankana (z ameriško propagando) teleta želijo tamkaj živeti. tudi ti že dolgo napoveduješ svoj odhod. le čemu še vedno prenašaš številne frustracije evropskega okolja. si mazo?
anon-9013 sporočil: 5.146
[#32432] 02.01.07 12:20
Odgovori   +    0
ver ima prav. Navaden delavec v ZDA, za svoje povprečne zdravstvene soritve, ki jih v svojem življenju lahko pričakuje in potrebuje, vključno z eno večjo in dražjo operacijo, ne varčuje več kot eno leto. Pri nas pa tak delavec celo življenje vzdržuje zdravstveni sistem zato, da se, če nima poznanstev, lahko postavi v vrsto, v kateri ga bodo na koncu obravnavali kot psa, saj se bo zdravstvenemu osebju mudilo, da bo postoril vse potrebno za svoje sorodnike, znance in prijatelje.

Delavec v tej državi celo življenje vzdržuje zdravstveni sistem zato, da ga lahko ta pošlje v kurac, takrat ko ga delavec rabi. Vidimo, da je ameriški zdravstveni sistem veliko boljši od slovenskega, enostavno plčaš, ko rabiš, če ne rabiš, ne plačaš. Če pa nimaš, da bi plačal, si lenuh ali osel. Stvar je jasna kot beli dan, zato tudi odlično deluje.

Enfrice.
[#32433] 02.01.07 12:25 · odgovor na: (#32426)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-106422 02.01.2007 12:37

ver je napisal(a):

Zaplankano tele, ki še ni videlo sveta dlje od Ponte rose v Trstu. V ilustracijo samo dve primerjavi, ki sta me frustrirali ....

..... Podobna razlika je pri vsem, od knjig, elektronike, avtomobilov, hrane, nepremičnin. Če upoštevamo razliko v dohodkih, davkih in cenah je ameriška kupna moč v povprečju 3-5 krat višja od slovenske. Zakaj več Slovencev ne zbeži tja? Ker so zaplankana teleta kot ti. :)

Prvič, nikoli nisem nič kupil na Ponte Rosu, ker se mi je gravžalo drenat med čaparji, kot si ti. Sveta sem videl že kar nekaj in ZDA je zadnji kraj na svetu, kjer bi si želel živeti. Najraje bi v Tunisu, Izraelu ali Maroku, prekomorsko pa na Novi Zelandiji. Poleg tega nisem obremenjen s tvojim kompleksom, da moram imeti vse in več kot sosed. Stvari, ki jih potrebujem, imam, življenje imam urejeno, poleg plačanega dela opravim veliko prostovoljnega dela v društvu, kajti meni ni do tega, da bi se me spominjali po ogromni hiši ali dragem avto, ampak po prijateljstvu. Čudi pa me, da si še zmeraj v Sloveniji, saj obljubljena dežela čaka.
[#32434] 02.01.07 12:31 · odgovor na: (#32430)
Odgovori   +    0

ver je napisal(a):
Intelektualno podhranjena oseba seveda ne pomisli, da takšna odločitev pomeni tudi de facto prekinitev osebnih stikov s prijatelji, znanci, starši ipd.
 vsekakor zadeva avtorja navedenega citata:
"Zakaj več Slovencev ne zbeži tja? Ker so zaplankana teleta kot ti. :)"
[#32436] 02.01.07 12:36 · odgovor na: anon-9013 (#32432)
Odgovori   +    0

enfrice je napisal(a):
ver ima prav. Navaden delavec v ZDA, za svoje povprečne zdravstvene soritve, ki jih v svojem življenju lahko pričakuje in potrebuje, vključno z eno večjo in dražjo operacijo, ne varčuje več kot eno leto. Pri nas pa tak delavec celo življenje vzdržuje zdravstveni sistem zato, da se, če nima poznanstev, lahko postavi v vrsto, v kateri ga bodo na koncu obravnavali kot psa, saj se bo zdravstvenemu osebju mudilo, da bo postoril vse potrebno za svoje sorodnike, znance in prijatelje. Delavec v tej državi celo življenje vzdržuje zdravstveni sistem zato, da ga lahko ta pošlje v kurac, takrat ko ga delavec rabi. Vidimo, da je ameriški zdravstveni sistem veliko boljši od slovenskega, enostavno plčaš, ko rabiš, če ne rabiš, ne plačaš. Če pa nimaš, da bi plačal, si lenuh ali osel. Stvar je jasna kot beli dan, zato tudi odlično deluje. Enfrice.

Odlično napisano, za vse, ki so tako kot jaz dočakali Abrahama brez bistvenih bolezni. Kaj pa če bi imel tri operacije po ceni med 50K do 150K v desetih letih? Toliko noben ameriški delavec ne da na stran in bi bankrotiral ali pa umrl. In kolikor je meni znano, je v ZDA tudi javno zdravstvo, ki ga financirajo na podoben način, pa tudi obravnava v tem zdravstvu je podobna kot pri nas. Mi moramo svoj sistem korigirati z volitvami, pa tudi z nadzornimi organizacijami, ki bodo skrbele, da se anomalije ne bodo dogajale.
[#32438] 02.01.07 12:39 · odgovor na: (#32435)
Odgovori   +    0

ver je napisal(a):

... zato mi ne moreš srati o materializmu, ker nisi naletel na pravega... 
si tole ti napisal?

V ilustracijo samo dve primerjavi, ki sta me frustrirali letos konec leta. www.pricegrabber.com...d=2299425/ www.pixxass.de/produ...92885907b9 Najnižja cena v USA je 1000$, v Evropi pa 1137€. Ali pa: www.amazon.com/Canon...000GE8QG0/ www.pixxass.de/produ...ody-p-2937 Najnižja cena v USA je 5700$, v Evropi pa 6460€. Podobna razlika je pri vsem, od knjig, elektronike, avtomobilov, hrane, nepremičnin.
anon-9013 sporočil: 5.146
[#32440] 02.01.07 12:48
Odgovori   +    0
holesterol, taka oseba kot tebe skrbi, bo tudi v Ameriki umrla, ne glede na to, kako je zavarovana ali pa ni. Lahko da je tudi milijonar, pa je tako blan, da mu tudi milijoni ne morejo pomagati. Takih (zdravstvenih) problemov noben zdravstveni sistem ne more urejati, ampak mor zdravstveni sistem biti zgrajen tako, da zadovoljuje kakih 80 odstotkov vseh potreb, oziroma potreb, ki se pojavljajo pri 80 odstotkih populacije + posamične izjeme.

Enfrice.
[#32441] 02.01.07 12:50 · odgovor na: (#32435)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-106422 02.01.2007 12:53

ver je napisal(a):

V ZDA, o kateri imaš tako napačne predstave in sodbe, pač še nisi bil. Z vsakim stavkom to dokazuješ.

Boston, New York, State College, Buffalo, Florida od St. Augustuna do Miamija in Keys-ov, Phoenix, Tucson, Salt Lake City, San Francisco, Seattle pa še kraji, ki sem jih videl iz avta ali obcestnega drive inn-a. Mall-ov sem videl od znotraj cel kup, ljudi, ki so divjali iz trgovine v trgovino in se vozili med stavbami v posamenem mall-u, petkove in sobotne žurke s kolegi ob pivu v priljubljeni birtiji, izseljencev prvega, drugega in celo tretjega kolena, ki še vedno verjamejo, da se bodo nekoč vrnili v Slovenijo, saj o njej vedo, da je prekrasna. In ker si penzionist pri 39 ( ????) ti ni problem oditi v ZDA in pogledati, kao živijo penzionisti na Floridi, če še nisi bil nikoli tam. Ti si ugotavljal, kaj je vse ceneje v ZDA, zato ne govori, da jaz serjem o materializmu.
[#32442] 02.01.07 12:52 · odgovor na: (#32437)
Odgovori   +    0

ver je napisal(a):

Procentualno gledano se večina noče izseliti v ZDA, ker kot UN holesterol misli,, da je bivanje tam podobno peklu. Imajo polno glavo antiameriških predsodkov. Tisti, ki jih nimajo, se seveda morajo soočiti z zgoraj napisano ceno, ki jo zahteva premik na ugodnejšo lokacijo. Intelektualno nepodhranjena oseba, kar pa ti nisi, te razlage sploh ne potrebuje.

in kako intelektualno prenapihnjena oseba (kar brez dvoma si) pride do podatkov, da se "večina" sploh želi kam izseliti? večina državljank in državljanov Slovenije? a ne sprevidiš, da si to želi samo "enopar" naivcev, ki ste intelektualno ostali nekako na nivoju poveličevanja romantike Divjega zahoda? in zna biti, da preveč verjameš ameriškim filmom.
P: ful zadovoljen v vseh pogledih, da živim v Sloveniji, ki je članica Evropske unije :))
[#32443] 02.01.07 13:02 · odgovor na: (#32439)
Odgovori   +    0

ver je napisal(a):
Dej bebec , to je oprama , ki jo jaz rabim toliko kot ti mobitel.
...je pa očitno nivo osebe, ki ni intelektualno pohranjena...
anon-28836 sporočil: 3.657
[#32451] 02.01.07 13:43 · odgovor na: anon-106422 (#32441)
Odgovori   +    0
Ocitno nisi nic naucil v ZDA ker ustrajno ponavljas mantro o nepopolnem zdravstvenem zavarovanju.  In kako potem imajo daljso povprecno zivljensko dobo od nas v podalpski nirvani z 50 km cudovite obale?  Ali so ti v ZDA povedali naj bos tiho ker nisi govoril perfektno anglescino?  BTW Kant je celo zivljenje bil v svoji vasi pa je nekaj zapustil clovestvu.

LP MMM
anon-21941 sporočil: 9
[#32465] 02.01.07 14:43
Odgovori   +    0
Pa aldje božji nkar se ne bojte za mička sej bo vse slovenčke nauču prave mrk-ekonomije... Pa šalo na stran, prav zanima me koliko generacij njegovih študentov je že dokončalo študij in v praksi dokazujejo znanje, ki jim ga je taisti mičko vcepil!
anon-85733 sporočil: 26
[#32478] 02.01.07 15:00
Odgovori   +    0
...se strinjam z g. Mrkaičem, vendar pa menim, da je njegova politika neuresničljiva na našem ozemnju. Vsaka država ima svoje kronične bolezni...če gledamo primer Italije in utajevanje davkov...naj se govori in dela kar hoče, vendar nikoli ne bodo italijanske oblasti tega uničile, ker je to del kulture...in ravno tako je pri nas...del naše kulture je klientalizem in lobizem...in čakanje v vrsti v bolnišnicah...

P.S.-"G. Mičo Mrkaić-samozavest serijsko"
jeanmark sporočil: 2.903
[#32482] 02.01.07 15:09 · odgovor na: anon-91864 (#32470)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):
Mene bi torej usrečilo že, če bi mi znotraj delovne dobe država namesto 1000-letnega zasegla le recimo 300 letnega če ne 120 letni prispevek.

Kaj si vzel za "letni ekvivalent". Da si znam zračunat kje sem jaz :-))

Sicer pa škoda besed o zdravstvu.
jeanmark sporočil: 2.903
[#32490] 02.01.07 15:48 · odgovor na: anon-91864 (#32489)
Odgovori   +    0

Temu se reče marsovska uravnilovska progresivna jeba brez vsake mere in brez meja!

Moj primer je v resnici veliko hujši, sem pa v svojem prvem postu namenoma drastično zmanjšal število let, da se mi ni treba na forumu kregati z "bean counterji". Če želiš točen izračun na netu ( recimo www.racunovodja.si/ )poišči najnižji prispevek in ga primerjaj s svojim realnim.

Si ne upam. Ker potem ne vem več, če bo mirno prenesel še kakšen obisk pri zdravniku, sploh če bom peljal recimo hčerko :-)))
[#32494] 02.01.07 16:25 · odgovor na: anon-28836 (#32451)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-106422 02.01.2007 16:28

s56a je napisal(a):
Ocitno nisi nic naucil v ZDA ker ustrajno ponavljas mantro o nepopolnem zdravstvenem zavarovanju. In kako potem imajo daljso povprecno zivljensko dobo od nas v podalpski nirvani z 50 km cudovite obale? Ali so ti v ZDA povedali naj bos tiho ker nisi govoril perfektno anglescino? BTW Kant je celo zivljenje bil v svoji vasi pa je nekaj zapustil clovestvu.

LP MMM

Slovenija ima (www.stat.si/eng/novi...asp?ID=649 ) povprečje 76,1, v regiji kjer živim jaz celo 77,8 in USA www.medicalnewstoday...wsid=20557 povprečje77,6, kar je za 0,2 manj kot v Sloveniji. Nikoli nisem trdil, da je USA zdravstvo  nepopolno, ampak, če hočeš, da je popolno, potem je dosti dražje kot pri nas. Seveda imaš pri nas sedaj tudi nadstandard, pa dodatno zavarovanje in podobne fore, kar si pa lahko privošči samo zgornjih 10% prebivalstva. Rad bi slišal tvojo angleščino z medjimursko-beograjskim naglasom. Moja je vsaj toliko dobra, da sem lahko vedno in povsod povedal vse, še več, nekaterim sem bil celo prevajalec, kjer so bili izrazi bolj računalniški. Pa še nekaj ti povem, tvoja nekdanja firma Delta, ni nikoli uspela "požreti" moje firme na računalniškem trgu.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#32496] 02.01.07 16:29 · odgovor na: anon-91864 (#32489)
Odgovori   +    0

shaman je napisal(a):

Ekvivalent je seveda prispevek, ki ga plača tista oseba v SLO, ki prispeva najnižji prispevek in na podlagi tega ima enak dostop do vseh storitev, tako kot oseba, ki plača 10, 15,..40 in večkratni prispevek.

Hipotetični primer: Oseba A ima 500 EUR bruto dohodek in plača prispevke v višini 110 EUR. Oseba B pa ima 8000 bruto in plača 1760 EUR. Torej plača 16 krat več kot je ekvivalent enega leta. Oseba Y ima 20 kEUR in plača 4400, oz. 40 krat več kot je osnovni/najnižji prispevek. V 15 letih plača taka oseba 600 ekvivalentnih let, v celi karieri pa recimo 1600 let.

Temu se reče marsovska uravnilovska progresivna jeba brez vsake mere in brez meja!

Moj primer je v resnici veliko hujši, sem pa v svojem prvem postu namenoma drastično zmanjšal število let, da se mi ni treba na forumu kregati z "bean counterji". Če želiš točen izračun na netu ( recimo www.racunovodja.si/ )poišči najnižji prispevek in ga primerjaj s svojim realnim.

LP shaman
Tvoja in Mićova napaka je v tem, da mislita, da kateri delavec, z visoko ali nizko plačo, res sam plačuje kakšne prispevke, v resnici je pa to skriti davek na dobiček podjetij.  
[#32506] 02.01.07 16:56 · odgovor na: anon-106422 (#32494)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-28836 02.01.2007 16:58
Mene so vedno razumeli na stevilnih predavanjih in poslovnih srecanjh v ZDA. Veliko bolj kot tukaj...

Ali bos sse naprej ohranjal anonimnost radi zvisanega holesterola?  Pravica vecine!

LP MMM

P.S.  Leta 1976 so Americani mislili, da sem Anglez ker sem tamo pilil jezik od leta 1970.  Zdaj ze udari slovanski naglas.
[#32509] 02.01.07 17:12 · odgovor na: anon-28836 (#32506)
Odgovori   +    0

s56a je napisal(a):
Mene so vedno razumeli na stevilnih predavanjih in poslovnih srecanjh v ZDA. Veliko bolj kot tukaj...

Ali bos sse naprej ohranjal anonimnost radi zvisanega holesterola? Pravica vecine!

LP MMM

A sem kdaj rekel, da ne znaš angleško? Ti meniš, da jaz ne znam, pa sem pač odgovoril, da znam. Toliko o jeziku. Na forumu se lahko oglašaš kot anonimec, ali pa poveš kdo si. Meni pač bolj odgovarja anonimnost. Sicer pa sem ti jih že tolkio natresel, da vsaj ugibaš lahko, kdo sem. Kaj pa zdravstvo in povprečna življenska doba?
anon-84393 sporočil: 218
[#32519] 02.01.07 18:03 · odgovor na: anon-106422 (#32494)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-84393 02.01.2007 18:16

Holesterol je napisal(a):

Slovenija ima (www.stat.si/eng/novi...asp?ID=649 ) povprečje 76,1, v regiji kjer živim jaz celo 77,8 in USA www.medicalnewstoday...wsid=20557 povprečje77,6, kar je za 0,2 manj kot v Sloveniji.

Naravnost impresiran sem, da si nasel regijo v Sloveniji, ki ima (za razliko od ostale drzave) boljse zdravstvo od ZDA :)
[#32527] 02.01.07 18:43 · odgovor na: anon-84393 (#32519)
Odgovori   +    0

raccak je napisal(a):

Naravnost impresiran sem, da si nasel regijo v Sloveniji, ki ima (za razliko od ostale drzave) boljse zdravstvo od ZDA :)

Sreca, ni potegnil najrevnejso ZDA drzavo Missisippi ker za njih smo cari :-)  Prebivalstvo ZDA naraslo na 300M, v nasi obljubljeni dezeli vsako leto 13K manj.  Ampak mi smo vsaj Euro zmagovalci...

LP MMM
anon-86509 sporočil: 2.820
[#32530] 02.01.07 18:51 · odgovor na: anon-9303 (#31939)
Odgovori   +    0

micom je napisal(a):

Napaljen je zato, ker sem dokazal njegovo intelektualno nicvrednost. To ga je sesulo, saj se tega dobro zaveda, hoce pa se na pritlehne nacine mascevati in si ponovno zgraditi lazno velicastno samopodobo. V bistvu enostavno: dokazal sem mu , da je nicla in to fanta pac boli. Revcek ne zna sestevati ulomkov, ampak za psihoanalitika je kar dober :))

MM

Če v svojem hermetičnem konstruiranem svetu, (v katerem si suženj lastnega zafrustriranega, užaljenega Ega),  zamenjuješ neargumentirane subjektivne ocene ter primitivno zmerjanje in pljuvanje z DOKAZOVANJEM (!), potem je tvoj komunikacijski kod očitno docela popačen in je debata s tabo stran metanje časa.
(Res me zanima, kje in kateri so ti tvoji DOKAZI??? Jih lahko predočiš?)

Edino, kar pa si  dejansko (ampak verjetno nehote)  dokazal in dokazuješ vsakič, ko se s prsti spraviš nad tipkovnico, je dejstvo, da si največji intelektualec med primitivci in največji primitivec med intelektualci!

Patetičen si v svojem gobezdaškem napuhu. Laughable! :)))
Otac
[#32533] 02.01.07 19:02 · odgovor na: anon-86509 (#32530)
Odgovori   +    0

otac je napisal(a):

Če v svojem hermetičnem konstruiranem svetu, (v katerem si suženj lastnega zafrustriranega, užaljenega Ega),  zamenjuješ neargumentirane subjektivne ocene ter primitivno zmerjanje in pljuvanje z DOKAZOVANJEM (!), potem je tvoj komunikacijski kod očitno docela popačen in je debata s tabo stran metanje časa .
(Res me zanima, kje in kateri so ti tvoji DOKAZI??? Jih lahko predočiš?)

Edino, kar pa si  dejansko (ampak verjetno nehote)  dokazal in dokazuješ vsakič, ko se s prsti spraviš nad tipkovnico, je dejstvo, da si največji intelektualec med primitivci in največji primitivec med intelektualci!

Patetičen si v svojem gobezdaškem napuhu. Laughable! :)))
Otac
kot sahara dež, vas potrebuje (vse tiste redke, ki se vam še ljubi ukvarjati z njim) :))
oni beboti - njegovi verniki mu izgleda ne nudijo zadosti satisfakcije...
anon-108268 sporočil: 3
[#32537] 02.01.07 19:13 · odgovor na: anon-36971 (#32533)
Odgovori   +    0
Pa bi lahko kdo, zavoljo razuma in dobrega okusa, navedel v katerih točkah ali stališčih se Mrkaić moti in ga na argumentiran način morebitno zabil.

Gre samo za to, da je meni kot nepristranemu bralcu(in verjamem da še marsikomu) preprosto odveč prebiranje raznoraznih kretenščin z veliko barvitih besed, a skrajno omejene vsebine. Dejansko ne uspem doumeti, čemu toliko praznega lajanja, ko najbrž vsak pri sebi ve', da konca podobnim debatam ni. Lajež poraja lajež, konstruktivnega pa bore malo.

Zategadelj, zakurblajte zeljnik in spišite nekaj, kar bo spodbudilo zdravo debato. Če pa ne gre tako, vam garantiram(predvsem anti-mrkaićem), da bo argumentacijsko spodbijanje njegovih stališč veliko bolj boleče kot pa sajenje kletvic.

LP

Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12