Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Sevšek: Sam sem prevzel podpis Župevčeve

Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 10

anon-17378 sporočil: 8.998
[#1868097] 05.11.12 07:50 · odgovor na: (#1867472)
Odgovori   +    3
[rename]
> [dorki22]
> > [pirhovec]
> > Nujno je treba narediti grafološko analizo, nato pa to bando javno ožigosat in zbrcat z vseh pozicij moči.
>
> Upam da pride do analize v najkrajšem možnem času.
>
> A ti je znano, če ima policija pri kaznivem dejanju ponarejenja uradnega podpisa možnost doseči pri sodišču ukrep, po katerem bi prisluhnili telefonskim pogovorom osumljenih ponarejanja?
>
> Tam bi znal tičati odgovor o organiziranosti osumljencev potencialnega kaznivega dejanja, mogoče jih je več :-))
>
> Lp

Prepozno.
Zdaj so se akterjize imeli cas zmeniti.
Silenzio stampa..
Virant je zamocil. Tio bi moral biti, narociti grafologa, aktivirati kriminaliste, dobiti sodi odlok za prisluskovanje in sele potem v javnost dati podatke o skeniranju in o podpisu MZupevc....

Ne bodi naiven. Virant ni zamočil, naredil je točno to, kar so bili dogovorjeni.
[#1868101] 05.11.12 07:55 · odgovor na: anon-182327 (#1867511)
Odgovori   +    5
[VIKTOR1]
> [menim]
> > [oQI23IDCN0948R]
> > Jaz bi volilnim rezultatom verjel le, ce bi volitve in stetje glasovnic od blizu motril Helsinski monitor.
>
> V mednarodni misiji za ocenjevanje predčasnih volitev v Državni zbor, ki so potekale 4. decembra 2011, je bilo šest članov. Slovenija ima 3.386 volišč. Kako naj tako veliko število volišč pokriva le šest nadzornikov? Ne more.

Mislim, da je problematicna samo Ljubljana. Ce bi teh sest kontroliralo najvecja volisca v Ljubljani, bi resili vse.

Nimaš prav. Preizkušeno v praksi.
anon-178479 sporočil: 18.832
[#1868124] 05.11.12 08:09 · odgovor na: anon-24983 (#1867504)
Odgovori   +    1
[fiston]
> [Aleister]

> Nimam se kaj usajati za zadeve, ki jih premleva sodišče. Jim priznavam avtonomijo. Kar se pa podpisa tiče, je pa na daleč vidno, da je ponarejen. Upam, da bo postopek stekel. Pa še prstne odtise na papirju naj preverijo.

Ja samo sodišče je to premlevalo šele kaj vem kdaj. Kaj se pa potem tukaj usajaš, pa še tukaj počakaj par let da bo premlevalo sodišče, ali kdorkoli že bo.
Nisem vedela, da je zadeva že na sodišču. Hvala, da si mi povedal.
[#1868138] 05.11.12 08:16 · odgovor na: anon-116345 (#1867663)
Odgovori   +    3
[alianka]
Sem zelo levo usmerjena in upam, da bo levica končno našla nekoga, ki je bo vreden.Samo ne Jankovića, prosim.

Ker gre v temu primeru v resnici za skrajno desnico (in ne levico, kot se samopropagira), gre tudi za osebe, ki so jih vredne, tj. za MK in ZJ.

Če si resnično levo usmerjena, potem boš morala še malo počakati, da se pojavi stranka po tvojem svetovnem nazoru. Postkomunistične stranke pri nas so vse desničarske, saj se v resnici vse čas trudijo zadržati družbeni status quo.
[#1868153] 05.11.12 08:25 · odgovor na: anon-101299 (#1867754)
Odgovori   +    2
[sivi pinot barique]
> [jani639]
> > [sivi pinot barique]
> > Grem stavit,da bodo Pingvini v torek umaknili referendumsko pobudo.Če sem točen,bodo primorani...Zdej morajo sam še pripravit ustrezno razlago za vernike
>
>
> jaz pa mislim da je preveč v igri,saj so se zadeve lotil panično in neorganizirano....nobenga sestanka,nobenga sklepa stranke...samo befel od zokija(in bohve kdo je dal befel zokiju,zoki je pač samo figurca,to je mende jasno)) in gremo..udbovci mislijo da smo še zmer v letu 1980 in se,če dobr opazuješ,skozi tako tudi obnašajo..zakaj?zato ker se lahko...ker jih še nihče ni po jajcih,pa bi jih lahko že stokrat...

ja,dejansko je v igri vse...htel sem reč,da bojo (če že niso) poslali emisarja h Janši,da skušajo rešiti,kar se rešiti da.
Ta ima dve možnosti,če mu bodo sugerirali,da bo podpis zminiran lahko Zokitu da dvojko in ga prepusti zvezi borcev in Erjavčevi,ali pa se zdila,da bo Zoki do konca mandata šerifoval u Lublan in mu bodo dali mir.
Jaz bi se odločil za prvo,ampak politični instinkt mi pravi,da bo druga verzija

Drugi scenarij je bil dokončno zdilan mad MK in JJ že leta 2006, 10 dni pred volitvami. Vse kasneje je bil samo še show za javnost.
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1868156] 05.11.12 08:30 · odgovor na: anon-128646 (#1868043)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-238577 05.11.2012 08:31
[ap72]

nimaš pojma o grafologiji. dva podpisa nista popolnoma enaka. ne moreš se niti dvakrat enako podpisat. /i]
ma nemoj, zakaj pa bi se potem morala ravno Melita, bebci majerjevi?
anon-128646 sporočil: 3.051
[#1868167] 05.11.12 08:43 · odgovor na: anon-238577 (#1868156)
Odgovori   +    5
[fibonaci]
> [ap72]
>
> nimaš pojma o grafologiji. dva podpisa nista popolnoma enaka. ne moreš se niti dvakrat enako podpisat. /i]
>

ma nemoj, zakaj pa bi se potem morala ravno Melita, bebci majerjevi?
sicer ne vem koga in zakaj zmerjaš. pa bodi objektiven in poglej štiri podpise,ki so na sliki. niti dva nista enaka. ampak trije so zelo zelo zelo podobni, eden je pa zelo zelo zelo drugačen. in ti šment, ravno na dokumentu pod zahtevo za referendum.

oči imaš lahko še naprej zaprte, bebec pingvinski.
7175S sporočil: 2.679
[#1868169] 05.11.12 08:44
Odgovori   +    6
Tako lažejo tile pozitivni NEGATIVCI, da smrdi že cela Ljubljana, upam, ta ta smrad ne zanese še k nam na gorenjsko.
anon-292135 sporočil: 500
[#1868175] 05.11.12 08:48
Odgovori   +    1
Zakaj pa ta blonda tako molči.Je že nekaj sumljivega,pa še njen šef se trese.
anon-128646 sporočil: 3.051
[#1868188] 05.11.12 08:55 · odgovor na: anon-238577 (#1868156)
Odgovori   +    1
fibonaci, ta župevčeva te pa zelo skrbi, že dvajset prispevkov na to temo...in vsi res objektivni :)))
[#1868196] 05.11.12 09:06 · odgovor na: fabiani (#1868046)
Odgovori   +    5
[fabiani]
> [lipenc]
> A je kak zakon ki predpisuje da se moraš vedno enako podpisat, povsod?
>
> sam se ne podpisujem vedno enako. imam tri verzije podpisa, različno dolge. odvisno od tega, kaj koliko in kje podpisujem. A je to kaznivo? le ko plačujem s kartico vedno uporabim podpis, kot je zapisan na kartici.
> res pa je, da (lahko) stojim za vsakim delom ki sem ga podpisal. za desetletja nazaj.

Ti si res en lipe. Kolk pa prihraniš s ta kratkim?:))

Če ugibam - milijone !

Ki bi jih moral plačati podizvajalcem po opravljenem delu, pa potem začne trditi, da podpis ni njegov in da ne bo plačal.

(Opankovićpresss)
[#1868198] 05.11.12 09:10 · odgovor na: anon-17378 (#1868153)
Odgovori   +    3
[komunike]
> [sivi pinot barique]
> > [jani639]
> > > [sivi pinot barique]
> > > Grem stavit,da bodo Pingvini v torek umaknili referendumsko pobudo.Če sem točen,bodo primorani...Zdej morajo sam še pripravit ustrezno razlago za vernike
> >
> >
> > jaz pa mislim da je preveč v igri,saj so se zadeve lotil panično in neorganizirano....nobenga sestanka,nobenga sklepa stranke...samo befel od zokija(in bohve kdo je dal befel zokiju,zoki je pač samo figurca,to je mende jasno)) in gremo..udbovci mislijo da smo še zmer v letu 1980 in se,če dobr opazuješ,skozi tako tudi obnašajo..zakaj?zato ker se lahko...ker jih še nihče ni po jajcih,pa bi jih lahko že stokrat...
>
>
> ja,dejansko je v igri vse...htel sem reč,da bojo (če že niso) poslali emisarja h Janši,da skušajo rešiti,kar se rešiti da.
> Ta ima dve možnosti,če mu bodo sugerirali,da bo podpis zminiran lahko Zokitu da dvojko in ga prepusti zvezi borcev in Erjavčevi,ali pa se zdila,da bo Zoki do konca mandata šerifoval u Lublan in mu bodo dali mir.
> Jaz bi se odločil za prvo,ampak politični instinkt mi pravi,da bo druga verzija

Drugi scenarij je bil dokončno zdilan mad MK in JJ že leta 2006, 10 dni pred volitvami. Vse kasneje je bil samo še show za javnost.

In takoj sta priletela dva minusa, od obeh akterjev tega dogovora.

Je kar hudo, ko nekaterih ljudi ne moreš niti kupiti, niti prestrašiti, kajne?

ROTFL
anon-131555 sporočil: 1.422
[#1868218] 05.11.12 09:38
Odgovori   +    4
Zdaj se pa ne čuditi, kako kvazi levici uspevajo zmage na volitvah. Pravijo, v sili (če mediji niso dovolj) so jim dovoljena vsa sredstva. Nič novega, tako delajo tovariši pozitivci.
anon-243516 sporočil: 3.391
[#1868220] 05.11.12 09:39
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: anon-243516 05.11.2012 09:40
Vse podpise naših poslancev imam deponirane-tako nekako je vreščal nepomembni poslanec (Mladina). K Župevečvi sem šel sam po podpis-tako nenako vrešči Sevšek. No, ko laž trči ob laž, dobimo PS!
anon-294427 sporočil: 195
[#1868223] 05.11.12 09:39
Odgovori   +    4
Ta stranka bi morala imteti ime lažniva Slovenija, da ne bi izgubljali časa po nepotrebnem.
anon-248818 sporočil: 4
[#1868235] 05.11.12 09:49
Odgovori   +    2
Kako lahko delavka na porodniškem dopustu opravlja svoje delo?

Če že referendum? - kdo bo pokril stroške? Predlagatelji?
Zakaj še sploh imamo parlament, če se ne morejo nič zmenit?
najobj sporočil: 32.681
[#1868250] 05.11.12 09:58 · odgovor na: (#1867710)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 05.11.2012 10:12
[rename]
> [gsavli]
> > [maningi]
> > Po zakonu parafa ni veljavno nadomestilo za podpis.
>
> Hm. To je sicer malo off topic, a me zanima. Kaj je to "parafa" in kaj "podpis"? Po cem se locita? In kateri zakon doloca te reci?
Parafiranje je v navadi v zahodnem svetu, vsak list pogodbe se parafira z inicialkami imena in priimka, z velikimi tiskanimi crkami.
Podpis pa je podpis, na zadni strani pogodbe na primer... z izpisano pisavo.
Konkretnih zakonov, ki to pri nas urejajo ne poznam, jih je pa nekaj omenil maningi.

Parafiranja v sfrj se jaz ne spomnim, da bi se uporabljalo. Smo pa na veliko zigosali vsak list posebej, kar je bilo vcasih prav smesno, ker so bili zigi tako veliki, da so gor spravili cele nazive sozd ozd tozd itd ...
Jaz sem se s parafiranjem prvic srecal konec 80ih v Angliji.
Parafa naj bi potrjevala, da si tisto doloceno stran dokumenta res prebral in da kasneje ni bila zamenjana itd.

Dodajam: kateri kreten minusira vprasanje?
Se en dodatek, da si odgovorim: ocitno isti kreten, ki minusira tudi odgovor na vprasanje ;-)
... čuj, jaz se sicer ne spomnim več točno, ampak se mi zdi, da sem se z izpisano pisavo zadnjič podpisal v petem ali šestem razredu osnovne šole ... khmm, danes pa bi imel s tovrstnim "podpisom" velike težave, ker tako redko pišem s pisanimi črkami, da moram na trenutke kar malo premišljevati, kako se katera črka napiše ...

P.S.: tista kvaka, ki je moj podpis, pa je zelo odvisna od tega, na kakšni podlagi sem jo nakvakal ... khmm, o čem pa je fibonaci tukaj forum.finance.si/?m=...664&single dovolj napisal ...

... no, in ker vidim, da je prvi minus že tukaj, še dodatno pojasnilo za dežurne forumske kretene, če ga bodo sploh sposobni dojeti ... čujte, kreteni blesavi janšajzerski, to nima nobene veze s podpisom iz totega članka, ampak ima to vezo samo s tem, da ti noben ne more zapovedat, kako se naj podpišeš ...
anon-208839 sporočil: 319
[#1868261] 05.11.12 10:07 · odgovor na: spiderman (#1867232)
Odgovori   +    1
ne prijatelj, na ARKTIKO tam so severni medvedi!
anon-227641 sporočil: 438
[#1868334] 05.11.12 10:39 · odgovor na: (#1867243)
Odgovori   +    0
drki22 ali si pozabil, da nekaterim pa NISO DOVOLILI ODLOČATI???????
anon-227641 sporočil: 438
[#1868346] 05.11.12 10:45 · odgovor na: anon-278831 (#1867296)
Odgovori   +    3
MODERATOR, če obstaja - ali res lahko nekateri žalijo vse po dolgem in počez??????
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1868364] 05.11.12 10:56 · odgovor na: najobj (#1868250)
Odgovori   +    2
[najobj]
čujte, kreteni blesavi janšajzerski, to nima nobene veze s podpisom iz totega članka, ampak ima to vezo samo s tem, da ti noben ne more zapovedat, kako se naj podpišeš ...
čuj tovariš najobjestnejši, kaj pa če imajo oni prav, kaj pa če midva živima v preteklem času in ne razumeva, da je danes drugače in bo v talibanski državi strogo predpisano, kako se je dovoljeno podpisati, pa tudi kdo se sploh sme podpisovati?

ampak vseeno bi rad videl talibana, ki se bo enako podpisal pod potrdilo, da je zadel milijon na lotu in pod obvestilo, da nima več službe...
anon-295127 sporočil: 3.275
[#1868468] 05.11.12 12:27 · odgovor na: anon-17378 (#1868081)
Odgovori   +    0
[komunike]
> [dorki22]
> > [pirhovec]
> > > [dorki22]
> > > > [pirhovec]
> > > > > [denac]
> > > > > > [Tuan]
> > > > > > Župevčeva nima kaj molčati...če je res, da je ponarejen, bo hudo narobe za celotno stranko.
> > > > > > če bo rekla, da je ponarejen, jo bodo vrgli ven, ker je govorila resnico..V težkemu položaju je Župevčeva,
> > > > > > Stanko Pingvinov pa v arest..
> > > > > > Očitno je ponarejanje ustaljena praksa...samo spomnimo se katerihkoli volitev...
> > > > > > Zato tako samozavestno zmagujejo!!! banda ničvredna!
> > > > >
> > > > > Počasi, počasi bomo začeli razmišljati tudi o ponarejanju volitev. Jaz že kar nekaj časa.
> > > > > Če so "tovariši" sposobni takih ropov in kraj družbenega premoženja, asignacij, nategovanja pri podražitvah objektov v gradnji; namontirati enega največjih goljufov za "najverjetnejšega mandatarja" in to brez stranke in brez programa, me nihče ne bo prepričal, da niso sposobni - pravzaprav nekomplicirane akcije - ponarejanja volitev. Že dolgo jih ponarejajo. Novinarji in ostali ljudje pa so tiho! Narod vdano prenaša zločinska, veleizdajalska dejanja komunajzarske drhali!
> > > > > Ta država MORA propasti! Grajena je na kriminalu in ropanju ljudi!
> > > > > Türk, kriminalec in nameščevalec kriminalcev pod nobenim pogojem ne sme biti izvoljen za predsednika države. Z njegovo izvolitvijo bomo samo potrdili kriminalni karakter naše države in dali legitimnost komunajzarski zločinski drhali!

> > > >
> > > > 100% so že ponarejali višino volilne udeležbe na lokalnih volitvah v Ljubljani, kar logično pomeni, da so tudi rezultati z deleži glasov ponarejeni.
> > > >
> > > > O tem smo na tem forumu že mnogokrat pisali, a kaj, ko v Butalah ni raziskovalnih novinarjev, ki bi raziskali sledi, ki so jih udbaški kriminalci pustili za seboj.
> > >
> > > Mora biti nekaj na slabih prihodkih - taka raziskava traja nekaj časa, vmes pa moreš položnice plačat.
> > >
> > > Lp
> >
> > En teden, toliko največ rabiš, da SAM V ENI OSEBI pregledaš vse volilne imenike v Ljubljani in opaziš, če je v njih kaj takega, kar se ne sklada z rezultati - da je manj podpisov, kot je bila uradna volilna udeležba, ali pa so serijsko dodani in ponarejeni.
>
> A to so javno dostopni dokumenti? OK, da so ponarejeni midva ne moreva ugotoviti, lahko pa bi se poiskalo podobne.
>
> Dvomim, da je tako enostavno, če se politični nasprotniki tega niso lotili.
>
> Lp

Politični nasprotniki??? Bodi resen. Gre za politikantske pajdaše v skupnem roparskem pohodu proti državljanom.
?+
anon-295127 sporočil: 3.275
[#1868526] 05.11.12 13:03 · odgovor na: (#1868502)
Odgovori   +    1
[denac]
> [kirman69]
> > [komunike]
> > > [dorki22]
> > > > [pirhovec]
> > > > > [dorki22]
> > > > > > [pirhovec]
> > > > > > > [denac]
> > > > > > > > [Tuan]
> > > > > > > > Župevčeva nima kaj molčati...če je res, da je ponarejen, bo hudo narobe za celotno stranko.
> > > > > > > > če bo rekla, da je ponarejen, jo bodo vrgli ven, ker je govorila resnico..V težkemu položaju je Župevčeva,
> > > > > > > > Stanko Pingvinov pa v arest..
> > > > > > > > Očitno je ponarejanje ustaljena praksa...samo spomnimo se katerihkoli volitev...
> > > > > > > > Zato tako samozavestno zmagujejo!!! banda ničvredna!
> > > > > > >
> > > > > > > Počasi, počasi bomo začeli razmišljati tudi o ponarejanju volitev. Jaz že kar nekaj časa.
> > > > > > > Če so "tovariši" sposobni takih ropov in kraj družbenega premoženja, asignacij, nategovanja pri podražitvah objektov v gradnji; namontirati enega največjih goljufov za "najverjetnejšega mandatarja" in to brez stranke in brez programa, me nihče ne bo prepričal, da niso sposobni - pravzaprav nekomplicirane akcije - ponarejanja volitev. Že dolgo jih ponarejajo. Novinarji in ostali ljudje pa so tiho! Narod vdano prenaša zločinska, veleizdajalska dejanja komunajzarske drhali!
> > > > > > > Ta država MORA propasti! Grajena je na kriminalu in ropanju ljudi!
> > > > > > > Türk, kriminalec in nameščevalec kriminalcev pod nobenim pogojem ne sme biti izvoljen za predsednika države. Z njegovo izvolitvijo bomo samo potrdili kriminalni karakter naše države in dali legitimnost komunajzarski zločinski drhali!

> > > > > >
> > > > > > 100% so že ponarejali višino volilne udeležbe na lokalnih volitvah v Ljubljani, kar logično pomeni, da so tudi rezultati z deleži glasov ponarejeni.
> > > > > >
> > > > > > O tem smo na tem forumu že mnogokrat pisali, a kaj, ko v Butalah ni raziskovalnih novinarjev, ki bi raziskali sledi, ki so jih udbaški kriminalci pustili za seboj.
> > > > >
> > > > > Mora biti nekaj na slabih prihodkih - taka raziskava traja nekaj časa, vmes pa moreš položnice plačat.
> > > > >
> > > > > Lp
> > > >
> > > > En teden, toliko največ rabiš, da SAM V ENI OSEBI pregledaš vse volilne imenike v Ljubljani in opaziš, če je v njih kaj takega, kar se ne sklada z rezultati - da je manj podpisov, kot je bila uradna volilna udeležba, ali pa so serijsko dodani in ponarejeni.
> > >
> > > A to so javno dostopni dokumenti? OK, da so ponarejeni midva ne moreva ugotoviti, lahko pa bi se poiskalo podobne.
> > >
> > > Dvomim, da je tako enostavno, če se politični nasprotniki tega niso lotili.
> > >
> > > Lp
> >
> >
> > Politični nasprotniki??? Bodi resen. Gre za politikantske pajdaše v skupnem roparskem pohodu proti državljanom.
>
> ?+

Kdor nič ne razume, postavlja tole: ?
Da. Nikakor pa ?+, g. vseved!
Gustl sporočil: 13.651
[#1869378] 06.11.12 09:12 · odgovor na: fabiani (#1867835)
Odgovori   +    3
[fabiani]
Držim besedo, do torka dostavim eno buteljko zate na Finance.
Ohlajena ne bo, bo pa polna.

lp, fabiani
:) Potrjujem prejem buteljke, kakšno stopinjo mora še dobit pa bo taman.

Seveda pa se jaz nikoli nisem zavezal, da jo bom posredoval naprej! Tako je to, ko delate račun brez...Gustla :)
fabiani sporočil: 4.454
[#1869799] 06.11.12 13:17 · odgovor na: Gustl (#1869378)
Odgovori   +    1
[Gustl]
> [fabiani]
> Držim besedo, do torka dostavim eno buteljko zate na Finance.
> Ohlajena ne bo, bo pa polna.
>
> lp, fabiani

:) Potrjujem prejem buteljke, kakšno stopinjo mora še dobit pa bo taman.

Seveda pa se jaz nikoli nisem zavezal, da jo bom posredoval naprej! Tako je to, ko delate račun brez...Gustla :)
sem razumel forumaškega strokovnjaka, da se lahko spije na zdravje Forumašev na Financah!:))

Strani: 1 ... 5 6 7 8 9 10