Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Pridobite nove delnice Nove KBM
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Borza (8)
Strani: 1
sporočil: 14.712
Tale oglas naj raje objavijo v Slovenskem tedniku-edino njegovi
bralci so dovolj glupi, da bi vlagali v neko NKBM, ki jo lahko celo
na borzi dobijo ceneje;)
sporočil: 225
Maj je napisal(a):
Tale oglas naj raje objavijo v Slovenskem tedniku-edino njegovi bralci so dovolj glupi, da bi vlagali v neko NKBM, ki jo lahko celo na borzi dobijo ceneje;)
Tudi oglas v Dnevniku in Delu, ter na A kanalu in POP TV bo dobil ogromno podpore. Pa saj so bralci, ki so volili KGB ja dobili navodila o dogajanjih na borzi od svojega velika vodje, guruja borze!
sporočil: 334
Pa kdo bo ta drek kupoval, pizda no, že pri ipotu ste nas nategnil
ane BAJUK, in tuji finančni vlagatelji iz deviških otokov (tvoji
kolega mar ne).Kurba pokvarjena!!!!!!!!!!
sporočil: 225
Če so tebe nategnil si sam kriv! Delnica se je iz 27 EUR dvignila
na 45 EUR, ampak za večino požrešnih je bilo to premalo. Sam sem
prodal pri nekaj čez 40EUR in sem zelo dobro zaslužil! Kaj ima
Bajuk tukja, če si bil ti požrešen?
sporočil: 486
bajuk je totalni nesposobnež, za argentino je mogoče dober,
JANŠA je zaradi njega izgubil volitve
kaj ni to nateg, da v ipo prodajaš po 27, pol pa dokapitaliziraš (pokradeš obstoječe delničarje) po 19,50, to je 38%
IPO prodaje so ok, ampak zakon bi moral prepovedovati dokapitalizacije najmanj 1 leto-to bi moral Bajuk nardit
jaz sem se hvala bogu rešil NKBM a in sedaj kupujem na borzi-je ceneje, tisti plešasti lopov od direktorja NKBM pa si jih naj sam kupi po 19,50 (je tako obljubil)---in jih pol proda na borzi po 19.20
kaj ni to nateg, da v ipo prodajaš po 27, pol pa dokapitaliziraš (pokradeš obstoječe delničarje) po 19,50, to je 38%
IPO prodaje so ok, ampak zakon bi moral prepovedovati dokapitalizacije najmanj 1 leto-to bi moral Bajuk nardit
jaz sem se hvala bogu rešil NKBM a in sedaj kupujem na borzi-je ceneje, tisti plešasti lopov od direktorja NKBM pa si jih naj sam kupi po 19,50 (je tako obljubil)---in jih pol proda na borzi po 19.20
Strani: 1