Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vlada za novo članico sveta SNG Drama imenovala ženo ministra Boštjančiča
Strani: 1
sporočil: 6.159
Zadnja sprememba: mimoidoci 15.03.2024 10:38
[Endimion]
Izločil.. ROFL
V zapisniku četrtkove seje vlade ni napisano, da se je minister tik pred izločitvijo iz glasovanja (v šali?) takole izrazil:
"Ko boste glasovali o novih članicah sveta SNG Drama imejte v mislih, da bom kot resorni minister za finance budno spremljal vaše glasovanje in temu prilagodil vaš prihodnji budget."
V odgovor je od ministra Hana, ki je sicer najboljši minister, a miselno malenkost počasnejši od povprečnega človeka, dobil naslednji odgovor: "Klemen, ajd ne seri, saj vsi vemo, da je med kandidati tudi tvoja žena."
sporočil: 297
Pa toliko smo pred volitvami poslušali kako se ne bodo šli
nepotizma...
V ozadju so verjetno gradbeni posli, ker bi se naj drama prenavljala, denarnico pa ima v rokah kdo drug kot financminister
V ozadju so verjetno gradbeni posli, ker bi se naj drama prenavljala, denarnico pa ima v rokah kdo drug kot financminister
sporočil: 1.309
www.metropolitan.si/...ostovanje/
Meni zgleda luštna :)
In mogoče bo delala pro bono...
Kakorkoli verjetno nadomestilo ni nek urnebes in glih pobrana z ulice se mi ne zdi.
Po moje ima več kompetenc kot npr kmetijska ministrica, tudi za kmetijsko ministrstvo :).
Kakorkoli verjetno nadomestilo ni nek urnebes in glih pobrana z ulice se mi ne zdi.
Po moje ima več kompetenc kot npr kmetijska ministrica, tudi za kmetijsko ministrstvo :).
sporočil: 6.159
[odvisnik]
www.metropolitan.si/...ostovanje/
Stari, poznam še 235 prav tako luštnih in sposobnih punc. O etiki ti pa ne bom razlagal, ker si odvisnik.
sporočil: 1.309
Meni pri nepotizmu prvi pade v oko Trump.
apps.bostonglobe.com...ly-affair/
Sedaj koliko je to nepotizem ne vem in koliko je novinar etičen. Presodi sam.
Pa kot pravi wiki je Trump sam financiral svojo 2016 kampanjo z 250 miljoni.
Baje so ameri nek svetilnik marsikaterih pozitivnih stvari.
Pa ako može oni, zasto ne bi i mi? ;).
apps.bostonglobe.com...ly-affair/
Sedaj koliko je to nepotizem ne vem in koliko je novinar etičen. Presodi sam.
Pa kot pravi wiki je Trump sam financiral svojo 2016 kampanjo z 250 miljoni.
Baje so ameri nek svetilnik marsikaterih pozitivnih stvari.
Pa ako može oni, zasto ne bi i mi? ;).
Strani: 1