Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zuckerberg: Tudi mi smo razočarani nad Facebookovo borzno predstavo
Strani: 1
sporočil: 1.205
Jaz pa sem razočaran na FB-ovim sodelovanju z ameriško varnostno
agencijo NSA - glej priemr PRISMA.
sporočil: 108
Kdor temu nastavljencu pošilja svoje osebne podatke, je pač idiot.
OK, če si star tam nekje 10 do 15 let, potem si nezrel in naiven.
Če si pa starejši od 15 let in si prijavljen na FB, potem si samo
še idiot.
Ni drugačne razlage, sori.
sporočil: 322
Pa toti pubec če špara na sakotih, je luzer. Imel je OK idejo, ki
mu jo je nekdo trasiral v denar, o ostalem pa nima pojma. Baba fuj,
oblačenje fuj, škrtost fuj, edino kaj ima je facebuk, droga mladih
in to je vse. Siromak !
sporočil: 157
Vsi govorijo samo o donosnosti podjetja (ta se sicer popravlja),
p/e razmerju ipd... in glede na te podatke facebook res ni
najboljši. Vendar če se pogleda kakšno bazo osebnih podatkov imajo,
v tem primeru bi, po mojem mnenju, facebook ob morebitni prodaji
moral kotirati mnogo višje, kot je trenutno ocenjen.
sporočil: 1.729
Cena se giblje okrog 24 dolarjev.Ah, ti nenasitni kapitalisti. 24 je mnogo več kot 10, kolikor so mnogi cenili, da je dejanska vrednost, ko je šel fb na borzo.
sporočil: 1.093
Počasi ljudje dojemajo koliko škode si lahko naredijo z uporabo FB
in se lahko zgodi množično zapiranje računov. Najmanjši problem je
dostop ameriških obveščevalcev, veliko večji problem je da FB
prodaja profile za hrbtom uporabnikov in to lahko posameznikom
škoduje.
sporočil: 516
tip je že vedel kaj bo - dokler podjetje prinaša bogastvo ga ne daš
na borzo - ko se enkrat zavedaš da lahko gre samo še navzdol, pa ga
ponudiš "vlagateljem"...
sporočil: 969
Jap, tip je tudi prodal svoj delež delnic par dni po izdaji, ko so
kotirale še visoko...
Skratka: nategnil je vlagatelje in se dodatno boogatil na njihov račun.
Skratka: nategnil je vlagatelje in se dodatno boogatil na njihov račun.
sporočil: 910
Zuckerberg: Tudi mi smo razočarani nad Facebookovo borzno predstavoRazočaran malo morgen, izjava za predstavo, enako kot odhod na borzo. Zucker-BabyBoy in njegova "lepotica" efektno krmarita uporabnike debilnega servisa in aktualne "devestitorje".
Facebook je za folk pomanjkljive bistrine. Isto je manjkalo nadobudnim "devestitorjem". Prognoza - na koncu bodo popušili da se bo kadilo.
sporočil: 9.830
[EzraPound]Vsi takšni - nad 15 let in prištekani na FB - ter Cukrovi vlagatelji mislijo, da delnica pada zato, ker da folk premalo lajka. :-))
Kdor temu nastavljencu pošilja svoje osebne podatke, je pač idiot. OK, če si star tam nekje 10 do 15 let, potem si nezrel in naiven. Če si pa starejši od 15 let in si prijavljen na FB, potem si samo še idiot.
* BTW, Lajk your comment! :)
[tasilo]Ja, hehehe...
> [EzraPound]
> Kdor temu nastavljencu pošilja svoje osebne podatke, je pač idiot. OK, če si star tam nekje 10 do 15 let, potem si nezrel in naiven. Če si pa starejši od 15 let in si prijavljen na FB, potem si samo še idiot.
>
> Ni drugačne razlage, sori.
Vsi takšni - nad 15 let in prištekani na FB - ter Cukrovi vlagatelji mislijo, da delnica pada zato, ker da folk premalo lajka. :-))
* BTW, Lajk your comment! :)
Petina jih očitno meni, da se motima. 20% med resno Financ populacijo ni kar tako. Kaj bi bilo šele na kurah...
Meni se je stvar že pred leti zagnusila, ko sem imel slučajno, pri prijatelju, priložnost opazovati zgražanje malce starejše populacije nad obnašanjem sosedove pupe.
Menda nikdar ne bom pozabil naslajanja ženskega ter neodobravanja moškega dela občinstva, ko smo na vrtu, na poceni prenosniku, komentirali fotko zalizovanja sicer simpatične punce, ki je bila takrat verjetno od nas oddaljena le za dolžino dvorišča, z nekim tetoviranim primerkom z orinklom v nosu. Pod sliko so bili seveda ti "lajki" in pa komentarji v smislu - "joooj, kako sta srčkana" - "mejta se za vedno tako rada" - "lubim te cakani" - "voliču te uvek mala moja" ...
Ajej, ajej, sem si rekel. Toliko mi manjka za na prvo hruško. In v življenju tega sranja več nisem povohal in hvala bogu, tudi moji ne.
* BTW, vsak, ki se ne pusti nategovati Cukru, je seveda moj veliki frend ;)
sporočil: 9.830
[EzraPound]Naj te potolažim. Trenutno imaš [+18/26], torej "le" 15% minusov. Tisto o odstotku resne populacije Financ je pa druga, in dolga, debata, he he.
> [tasilo]
> > [EzraPound]
> > Kdor temu nastavljencu pošilja svoje osebne podatke, je pač idiot. OK, če si star tam nekje 10 do 15 let, potem si nezrel in naiven. Če si pa starejši od 15 let in si prijavljen na FB, potem si samo še idiot.
> >
> > Ni drugačne razlage, sori.
>
> Vsi takšni - nad 15 let in prištekani na FB - ter Cukrovi vlagatelji mislijo, da delnica pada zato, ker da folk premalo lajka. :-))
>
> * BTW, Lajk your comment! :)
Ja, hehehe...
Petina jih očitno meni, da se motima. 20% med resno Financ populacijo ni kar tako. Kaj bi bilo šele na kurah...
/.../Hvala enako! Si pristal med njimi! ;)
* BTW, vsak, ki se ne pusti nategovati Cukru, je seveda moj veliki frend ;)
* BTW Jaz se recimo že od Novega leta sem pustim "grdo nategovati" nekemu gospodu Hewlettu in nekemu gospodu Packardu (HPQ:US za prijatelje). To pa.
** CUKR:US me pa ne bo nategnil. Je milijon drugih, ki me lahko boljše. :)
[tasilo]He he he... Sem si pustil malce lufta...
Naj te potolažim. Trenutno imaš [+18/26], torej "le" 15% minusov. Tisto o odstotku resne populacije Financ je pa druga, in dolga, debata, he he.
Hvala enako! Si pristal med njimi! ;):) !
sporočil: 1.211
Zadnja sprememba: Polo83 13.06.2013 21:51
od kar sem prijavljen na fb se mi je drastično povečalo število
črtic v beležkiStrani: 1