Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Sporočilo za tradicionalne banke: ko je komitent enkrat na digitalu, poti nazaj več ni
Strani: 1
sporočil: 2.401
Pravi Komintent nikoli ne gre v Banke,ker si ne more privoščit
toliko Granita,kolikor ga imajo banke na podnju.
sporočil: 747
Ta Žibert kvasi neumnosti. Pri neobanki zlahka odpreš račun, hitro
pa jo lahko daš tudi na čevelj. Jaz sem ravno Trade republic, ker
niso solidni.
sporočil: 1.349
[GV-1113]In si šel nazaj na NLB? :)
Ta Žibert kvasi neumnosti. Pri neobanki zlahka odpreš račun, hitro pa jo lahko daš tudi na čevelj. Jaz sem ravno Trade republic, ker niso solidni.
sporočil: 747
Sem stranka večih bank. Zato pravim, da digitalne neobanke nimajo
nobene zvestobe strank. Stranke prihajajo in grejo.
Plačilni promet jim v glavnem še gre. Čeprav imaš problem s tem, da težko sploh s kom živim komuniciraš. Bot pa je itak neuporaben.
Nategujejo pa pri trgovanju z delnicami. Že v štartu jih ne moreš kupiti po borzni ceni, ampak ti jih v primeru Trade republic preprodajo preko zunanjega partnerja Lang & Schwarz. Ampak oni že tako nadgrajeno ceno prikažejo kot da je to borzna, zato so v resnici scammerji. In potem, ko ti že enkrat vzamejo denar so seveda neodzivni.
Zato je resnica takšna, da lahko pri NLB preko klasičnega brokerja delnice kljub višji proviziji v resnici kupiš ceneje. Pač po borzni ceni.
Plačilni promet jim v glavnem še gre. Čeprav imaš problem s tem, da težko sploh s kom živim komuniciraš. Bot pa je itak neuporaben.
Nategujejo pa pri trgovanju z delnicami. Že v štartu jih ne moreš kupiti po borzni ceni, ampak ti jih v primeru Trade republic preprodajo preko zunanjega partnerja Lang & Schwarz. Ampak oni že tako nadgrajeno ceno prikažejo kot da je to borzna, zato so v resnici scammerji. In potem, ko ti že enkrat vzamejo denar so seveda neodzivni.
Zato je resnica takšna, da lahko pri NLB preko klasičnega brokerja delnice kljub višji proviziji v resnici kupiš ceneje. Pač po borzni ceni.
sporočil: 1.349
[GV-1113]Ok. Jaz lahko preživim z eno banko in z eno trading platformo. Na N26 imaš za Metal account vedno dostop do živega človeka, poleg tega imaš za mesečni pavšal višje obrestne mere (kot na katerikoli slo banki, brez vezave denarja) in cel kup zavarovanj (odpoved potovanja, poškodbe, itd...).
Sem stranka večih bank. Zato pravim, da digitalne neobanke nimajo nobene zvestobe strank. Stranke prihajajo in grejo.
Glede tradinga pa Trading212. Brez provizij, medbančne konverzije valut, dostop do velikega št. ETF in delnic, zavarovanje premoženja do 40.000€, pa mislim da tudi več, skratka ja, preživim brez bančnega računa naših bank :)
Strani: 1