21 min
Stavke kontrolorjev zračnega prometa ne bo
3 ure
Francoski premier Lecornu imenoval člane nove vlade
3 ure
Najbolj brani članki danes
4 ure
Lagardova o govoricah, da si želi postati francoska predsednica: "To je grozno delo."
7 ur
Trump za CNN: Hamas čaka 'popolno uničenje', če ne bo prepustil oblasti 1
7 ur
Vpliv carin: več kot 40 odstotkov velikih ameriških podjetij zvišalo cene
8 ur
Opazili smo: Pojem elegance in vzdržljivosti, kjer za ohranjanje vrednosti ni treba skrbeti
8 ur
Članice Opec+ so se dogovorile za zmerno povečanje proizvodnje nafte v novembru
9 ur
Babiš ob začetku pogovorov o novi češki vladi poudaril svojo proevropsko naravnanost
9 ur
V Siriji potekajo prve volitve po padcu Asadovega režima
9 ur
Bo v drugo šlo bolje? Nov razpis za podjetja iz premogovnih regij s kup varovalkami 1
11 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
12 ur
Lana Rakovec, PeakBeats: kot 11-letnica začela s prodajo nalepk na Bolhi, danes razvija AI glasbeni sistem
12 ur
Za jutri in torek napovedana stavka slovenskih kotrolorjev zračnega prometa; Ryanair Bruselj poziva k ukrepom
13 ur
Bitcoin na novem rekordu: kaj ga kuri? 12
14 ur
Zračni prostor nad letališčem v Vilni je bil zaprt zaradi tihotapskih balonov 2
15 ur
Francoski premier bi uvedel poseben davek na dohodke nad 250 tisoč evrov 3
17 ur
Transport in logistika v Sloveniji: stroški letijo v nebo, dobički strmoglavili
18 ur
Volkovi z Wall Streeta: UI požira surovine, jedrska energija pa rabi čas 2
23 ur
FOTO Praznik slovenskih avtoprevoznikov, politikov in dam, ki stopajo v ospredje panoge

Izbrani forum: Avto

Izbrana tema: članek Razred C in razred E sta se združila v kupeju

Strani: 1

alpha7B5sn sporočil: 1.377
[#3023220] 06.07.23 12:46
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 06.07.2023 12:48
Tale mi je pogojno všeč! Ampak, samo na hitro dve pripombi - notri vsekakor vstaviti (vsaj glavne) analogne merilce(!) plus stran z linijskimi* (črtastimi ali kakor koli jih kdo želi poimenovati) (LED) svetili!

(* Mi je popolnoma jasno, seveda, zakaj vse jih masovno vsiljujejo in vključujejo v dizajn npr. osebnih prevoznih sredstev.)
FIN-544124 sporočil: 5.095
[#3023234] 06.07.23 14:11 · odgovor na: alpha7B5sn (#3023220)
Odgovori   +    5
[alpha7B5sn]
Tale mi je pogojno všeč! Ampak, samo na hitro dve pripombi - notri vsekakor vstaviti (vsaj glavne) analogne merilce(!) plus stran z linijskimi* (črtastimi ali kakor koli jih kdo želi poimenovati) (LED) svetili!

(* Mi je popolnoma jasno, seveda, zakaj vse jih masovno vsiljujejo in vključujejo v dizajn npr. osebnih prevoznih sredstev.)
Sem ti takoj dal plus.

Tudi tisto sranje na sredini, ki bi naj bila neka tablica še do konca uniči dušo avtomobila.

So samo še igračke in ne avtomobili.

No sicer tudi dedcev skoraj ni več. So samo še fantki, ki so postali večji in zato rabijo večje igračke.

Peskovnik so pa zamenjali za cesto.
marko15 sporočil: 52
[#3023245] 06.07.23 16:29
Odgovori   +    0
Ozvočenje je pa vseeno malo premočno? :)

Strani: 1