Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Han kot Vrtovec ali realnost shizofrene Slovenije
Strani: 1
sporočil: 1.423
Generalno gledano, levaki so lenuhi in bedaki.
Pamet v roke, ko boste naslednjič volili, da nam ne ponovite sranja, ki ga ravno živimo.
Je pa res, da si želim preveč za mentalni sklop slovenčekof.
Pamet v roke, ko boste naslednjič volili, da nam ne ponovite sranja, ki ga ravno živimo.
sporočil: 8.689
Učiteljica v šoli je bolj kot ne po prepričanju levakinja. Jaz ne
bi rekel, da je lena in neumna. Pa tudi kak gasilec, delavec v
avtoservisni delavnici...
... ja, delavci v firmi, še bolj pa v javni upravi, so po prepričanju bolj levaki. A zato so glupi in leni? Škoda, da s takimi izjavami smetite ta forum.
... ja, delavci v firmi, še bolj pa v javni upravi, so po prepričanju bolj levaki. A zato so glupi in leni? Škoda, da s takimi izjavami smetite ta forum.
sporočil: 1.423
No, čisto pravilno je lenuhi ALI bedaki.
Sicer pa imam glede na svojo generacijo (pa še +1 in -1) svoje mnenje ravno o kategorijah ljudi, ki si jih našteval iz javnega sektorja... kdo je kam šel, kakšen pogled ima na svet, koliko je delaven in kaj je v svojem življenu dosegel.
Sicer pa imam glede na svojo generacijo (pa še +1 in -1) svoje mnenje ravno o kategorijah ljudi, ki si jih našteval iz javnega sektorja... kdo je kam šel, kakšen pogled ima na svet, koliko je delaven in kaj je v svojem življenu dosegel.
sporočil: 1.643
[velikipok]A je naša desnica kaj drugega? (če temu sploh lahko rečeš desnica)
Generalno gledano, levaki so lenuhi in bedaki.
Ko so bili v koaliciji, sta se cedila med in mleko?
Mentalni domet naše desnice je udari kontra po levici. Polno idej, ko so v opoziciji, ko pa vladajo, pa ni in ni realizacije "potenciala".
Žal zato bomo Sovenci na volitvah zopet iskali nekaj novega, pa se zopet opekli.
sporočil: 2.683
[]Odvisno kako definiras lenost.
Učiteljica v šoli je bolj kot ne po prepričanju levakinja. Jaz ne bi rekel, da je lena in neumna. Pa tudi kak gasilec, delavec v avtoservisni delavnici...
Sam ne poznam človeka, ki bi delal po 10 ur na njivi zase in podpiral levičarje.
Levičarji dobro vejo koliko je njihovo delo vredno in se ne bojo pritegnili čez svojo normo.
Bojo pa to zelo radi počeli ob svojih hobijih.
Za levičarje delo ni vrednota, čeprav to propagirajo, temveč muka.
Desnicarjem delo ni neka ovira v življenju.
sporočil: 32.778
Zadnja sprememba: najobj 04.08.2025 19:44
[odvisnik]
> []
> Učiteljica v šoli je bolj kot ne po prepričanju levakinja. Jaz ne bi rekel, da je lena in neumna. Pa tudi kak gasilec, delavec v avtoservisni delavnici...
> ... ja, delavci v firmi, še bolj pa v javni upravi, so po prepričanju bolj levaki. A zato so glupi in leni? Škoda, da s takimi izjavami smetite ta forum.
Odvisno kako definiras lenost.... čuj, kaj pa praviš za konzervativne gradualistične levičarje - malo nenavadno besedno zvezo sem tukaj forum.finance.si/?m=...014&single probal pojasnit - kaj je za mene vrednota ... khmm, in kam spada tisti Mahnič, ki razen strupenega gobcanja v parlamentu - od meni znanih sta enako kot Mahnič samo Pahor in Janša svojo politično kariero verjetno začela že v osnovni šoli, če ne celo v vrtcu - in v svojem življenju za ljudi koristnega ni naredil nič ...
Sam ne poznam človeka, ki bi delal po 10 ur na njivi zase in podpiral levičarje.
Levičarji dobro vejo koliko je njihovo delo vredno in se ne bojo pritegnili čez svojo normo.
Bojo pa to zelo radi počeli ob svojih hobijih.
Za levičarje delo ni vrednota, čeprav to propagirajo, temveč muka.
Desnicarjem delo ni neka ovira v življenju.
P.S.: najrajši imam tiste kmete - nič slabega o kmetih, da ne bo pomote - ki poznajo nekaj sebi podobnih sovaščanov in zato vejo vse o vseh ... aja, ko že govoriš o lenih levičarjih in vrednosti njihovega dela, sem se spomnil na svoje dopisovanje forum.finance.si/?m=...le&replies s Petrom Franklom o lenih Mediterancih in Balkancih, ker tudi Slovenci spadamo med njih, čeprav večina na totem forumu nad Balkanci viha svoj prepotentni nos ...
Strani: 1