Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Za vrh Petrola Svetelšek, Berločnik in Lahova
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (1)
Strani: 1
bi bilo menda dovolj že to,
da se iz Petrola odstrani Napasta
in podjetje bi vzcvetelo samo od sebe?
1216Petro je napisal(a):Želim vam, da se uresničijo pričakovanja, vendar glede na to, da živimo v okolju kjer je izredno pomembna "kompetenca" blef in sprenevedanje, močno dvomim da vas bo vodil kandidat, ki si ga želite. Če k temu dodamo še nujno poltičo podporo za imenovanje v državna podjetja pa je moj dvom še bolj utemeljen.
Dajte nam nazaj Maričo in ves Petrol bo korakal za njo ! Od vseh kandidatov najbolje pozna Petrol in branžo, je izredno izobražena, odličen organizator in lider ljudi, energije pa premore več kote marsi kateri moški kandidat. Nihče od predlaganih kandidatov nime boljših kompetenc od nje. Takšno je splošno mnenje vseh zaposlenih v Petrolu s katerimi sem se pogovarjal.
PETRO (KI NI ZAPOSLEN NA PETROLU) , KI SE JE PA POGOVORJAL Z ZAPOSLENIMI KI PODPIRAJO MARIČO SI JE PA TO PREPROSTO IZMISLIL SAJ JE MARIČIN PRIJATELJ. MI , KI SMO RES DELALI Z NJO NISMO TEGA MNENJA, PRI NJEJ JE VSE DOBESEDNO FASADA.
PETRO (KI NI ZAPOSLEN NA PETROLU) , KI SE JE PA POGOVORJAL Z ZAPOSLENIMI KI PODPIRAJO MARIČO SI JE PA TO PREPROSTO IZMISLIL SAJ JE MARIČIN PRIJATELJ. MI , KI SMO RES DELALI Z NJO NISMO TEGA MNENJA, PRI NJEJ JE VSE DOBESEDNO FASADA.
Ne posameznik, ekipa šteje!
l.p.
Petra, malo razišči.
reza je napisal(a):
Lahova naj bi bila najprimernejša? A ste delali z njo? Spletke so njena sposobnost. Zakaj pa je odšla, če je bila taka špica? Je zmanjkalo hrbtov za katerimi, se je skrivala?
kolikor vem je odšla, ker so bile leta 2004 volitve...
tako kot so postal ZARADI VOLITEV brezposelni:
-Mitja GASPARI
- Aljoša TOMAŽ
- Zoran JANKOVIČ
- IN ŠE TISOČ DRUGIH
terminator je napisal(a):
Želim vam, da se uresničijo pričakovanja, vendar glede na to, da živimo v okolju kjer je izredno pomembna "kompetenca" blef in sprenevedanje, močno dvomim da vas bo vodil kandidat, ki si ga želite. Če k temu dodamo še nujno poltičo podporo za imenovanje v državna podjetja pa je moj dvom še bolj utemeljen.
Ti a mogoče veš, če je Berločnik ta ista oseba ki je Medvoški Color poplenila?
izkušnje s prodajo goriv daleč pod! nabavno ceno...,
kot ste to počeli fantje v TUŠ-u
ne, to Petrola ne bo rešilo!
jacktop je napisal(a):Ne Color, Donittesnit
Ti a mogoče veš, če je Berločnik ta ista oseba ki je Medvoški Color poplenila?
Petra lahko začne brskati po registru gospodarskih družb na Nizozemskem.
Strani: 1