Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek \'Privilegirani uslužbenci stanovanjskega sklada\'
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (4)
Strani: 1
Sam da naute mislili da je on sam, več takih je.Sicer pa vse pogodbe so na Gradisu, ene celo na mestni občini overjene.
In še moj nasvet - če hočete, da boste uspela, prvo počistite prvein druge stopnice pod sabo. Svinjarije kolikor hočete. Želim vam, da boste uspeli.
kot eden izmed kupcev stanovanja na razpisu iz sep 2004 bi dodal nekaj resničnih podatkov, vsak pa lahko iz njih sklepa po svoje...
takrat je bilo ponujenih 600 stanovanj na Poljanah in še 200 v Tacnu in Črnučah...cena 1300 evrov za kvadrat stanovanja in shrambe, 1000 evrov za kvadrat lože in še 10000 za vsako parkirno mesto...prijavljenih 1450 kupcev...
na moji listi je 240 stanovanj, tam od 22 do 27Mio SIT......
na koncu razpisa ostane 200 neprodanih stanovanj, od tega med mojim izborom 20 po 25-26Mio, ostala pa v obsegu od 33Mio do 70+Mio...
neprodana stanovanja se prodajajo na dodatnem razpisu v jan 2005...ta manjših za 26Mio res ni več v nekaj dneh, ampak ta najdražja pa se prodajo šele čez eno leto...vse po istih cenah in po principu kdor prej pride....
pred tem gradis samostojno razdeli 20 stanovanj, vse penthouse, nekaj arhitektom in izvajalcem kot plačilo, nekaj zadrži za svoj vodilni kader...cene: verjetno poslovna skrivnost
Strani: 1