Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

sopranos sporočil: 11.405
Pred časom sem gledal dober dokumentarec o eko pridelavi na RTV. Prikazali so enega Nemca, ki je prideloval eko hrano že 30 let in je razmišljal, da bi šel ven iz tega. Zakaj? Ker so tako zakomplicirali, da je za popizdit. Je njegova hči tam nekaj lističev ene rastline nabrala in je povedala, da je to že kršitev. Označiti bi morala vsak listič posebej. Se pravi še naprej bodo pridelovali bio, eko in ne vem kaj še vse, ampak bodo brez certifikata.

Potem so kazali Špance, Tajce in Kitajce. Je bilo prav hecno. Kako so tam z onesnaženo vodo pridelovali "eko" zadeve. Pa kako so morali vsaj paradižnik, ki ni bil prave velikosti ali oblike vreči ven. Skratka prav hecno.

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen