Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-202165 sporočil: 970
[pobalin]
> "S tem imajo kupci neposredno zagotovilo sledljivosti in kakovosti," dodaja generalni direktor Farm Ihan Marko Višnar.

A zagotovilo sledljivosti in kakovosti obstaja samo v Deželi? Vau, to pa je dosežek! Že samo zaradi tega je lahko absolutno-unikatni in najboljši-na-svetu kraški pršut z jasno vidnim žigom madžarske veterine veliko bolj zdrav in šik od npr. kakšnega parmskega ali španskega.
Pri svežem mesu je sledljivost bistveno lažja. Žig na pršutu je pa ponavadi NL ali pa DE :) Krivec za to je pa sam konzorcij oz. njihovi člani, ki to dovolijo. Enako je s kranjsko klobaso. Pri pršutu Parma je recimo tako, da mora biti od pujsa do končnega pakiranja vse od tam, sicer ne more biti Parma. In kot kupec potem tudi veš zakaj je nekaj dražji od "nazionale"...

Vse ocene tega sporočila:

Gostje ne morejo pregledovati ocen