Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Gostilna pri Lojzetu - Dvorec Zemono: Razvajanje na dvorcu
Strani: 1
sporočil: 51
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
sporočil: 818
Zadnja sprememba: anon-177831 14.05.2010 00:13
[SeEn1APoznavalec]Khm, no ja...
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Tomaž Sršen in njegovi jedciOčitno je imel preveč pomagačev, in so preveč požrli ;)
Ponavadi so takšni ocenjevalci solo, ampak balkanci radi stišimo h koritu vsaj pol familije pa še vse ta boljše prjatle...
sporočil: 147
[adeniz]Hrana (desetkrat): 40 evrov; vina (štirikrat): 25 evrov
Očitno je imel preveč pomagačev, in so preveč požrli ;)
Ponavadi so takšni ocenjevalci solo, ampak balkanci radi stišimo h koritu vsaj pol familije pa še vse ta boljše prjatle...
sporočil: 1.852
Zadnja sprememba: anon-171999 14.05.2010 09:58
[SeEn1APoznavalec]Škoda.
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Občasno bi morali obiskati kak kmečki turizem-fabriko in pohvaliti njihovo pasjo hrano ( +odpreti rubriko za žganjeljube)... to bi vzbudilo zanimanje pri sofisticiranih bralcih financ!
sporočil: 53
Žal me na Zemonu ne bodo več videli. Zadnjič sem prišel s polnim
tošlnom, vendar oblečen v kavbojke (casual prilika) in doživel tako
aroganco s strani natakarjev, kot že dolgo ne. Kadar sem prišel
okravatan sem sicer imal drugačno izkušnjo... ampak čisto vsakič pa
tudi ne grem v kravati na kosilo.
sporočil: 55
Torej se rubrika Radosti za dobrojedce poslavlja. Dobro? Slabo?
Težko bi se odločil. A zakaj dobro? Zadnje štiri ocenjevane
gostilne so dobile hudo dobre ocene! Nekoč tile dobrojedci niso
bili tako radodarni z ocenami. Že slaba devetka je bila
uspeh.
Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.
Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.
sporočil: 3.125
[mucek]Point visokih zadnjih ocen je v tem, da je Sršen vedel, da se rubrika poslavlja, pa se je hotel za grande finale vrhunsko najesti, ne samo "preizkušati"... in je šel pa k taboljšim.
Torej se rubrika Radosti za dobrojedce poslavlja. Dobro? Slabo? Težko bi se odločil. A zakaj dobro? Zadnje štiri ocenjevane gostilne so dobile hudo dobre ocene! Nekoč tile dobrojedci niso bili tako radodarni z ocenami. Že slaba devetka je bila uspeh.
Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.
sporočil: 658
Hja tud men se zdi da rubrika ni bila najbolj objektivna, a jo bom
vseen pogresal ce ne drugega si lahko dobil kaksno idejo, men se je
najboljsi zdel Scabar, ki ga moram definitivno obiskati.
BTW A se kdo spomni pri kateri restavraciji je bila na eni sliki sahovnica s surovo tuno in lososom, se mi zdi zanimiva ideja za kaksno predjed doma, THX.
BTW A se kdo spomni pri kateri restavraciji je bila na eni sliki sahovnica s surovo tuno in lososom, se mi zdi zanimiva ideja za kaksno predjed doma, THX.
sporočil: 4
Najprej bi rad pohvalil in se tudi še posebej zahvalil g. Sršenu za
rubriko in vse kar je v toliko letih naredil za dvig Slovenske
kulinarike. Kar pa se tiče Zemona lahko povem samo to da sem se
pravkar vrnil iz omenjene restavracije kot gost oblečen v kavbojke.
Vsa čast Tomiju in njegovi ekipi. Tako dobro kot V Zemonu v
Sloveniji ne jem nikjer.
sporočil: 4
Najprej bi rad pohvalil in se tudi še posebej zahvalil g. Sršenu za
rubriko in vse kar je v toliko letih naredil za dvig Slovenske
kulinarike. Kar pa se tiče Zemona lahko povem samo to da sem se
pravkar vrnil iz omenjene restavracije kot gost oblečen v kavbojke.
Vsa čast Tomiju in njegovi ekipi. Tako dobro kot V Zemonu v
Sloveniji ne jem nikjer.
sporočil: 4
Gospod , vi ste pa živ dokaz da vam v življenju ni bilo lahko, saj
sem prepričan da ste bil že kot otrok kulinarično odsoten.
sporočil: 4
[helsinki79]Gospod , vi ste pa živ dokaz da vam v življenju ni bilo lahko, saj sem prepričan da ste bil že kot otrok kulinarično odsoten.
kaj je to neka mrhovina na krožniku sej nismo hijene
sporočil: 323
[0117Pl1]Pa nekaj "kredita" si je nabral, za primer, da bo šel tja "za svoj denar".
> [mucek]
> Torej se rubrika Radosti za dobrojedce poslavlja. Dobro? Slabo? Težko bi se odločil. A zakaj dobro? Zadnje štiri ocenjevane gostilne so dobile hudo dobre ocene! Nekoč tile dobrojedci niso bili tako radodarni z ocenami. Že slaba devetka je bila uspeh.
> Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.
Point visokih zadnjih ocen je v tem, da je Sršen vedel, da se rubrika poslavlja, pa se je hotel za grande finale vrhunsko najesti, ne samo "preizkušati"... in je šel pa k taboljšim.
sporočil: 113
Ne moreš verjeti. Priloga, ki ni govorila samo o denarju, pač pa je
govorila tudi o tem, kako naj bi ljudje živeli, kdaj kaj dobrega
pojedli, in kje to počeli.
Pa ste jo šli ukinit.
Ne moreš verjet.
Denarne težave?
Pa saj vaši jedci najbrž kaj tudi zaslužijo. Dobijo honorar za prispevke, ki jih naredijo, pa tudi drugače najbrž niso brez služb.
Skratka: lahko bi se zmenili za limit porabe, pa bi vseeno lahko kaj dobrega napisali, našli kakšno gostilnico, kjer še dobro kuhajo, pa ne nujno drago.
Ena redkih večjih napak uredništva.
Pa ste jo šli ukinit.
Ne moreš verjet.
Denarne težave?
Pa saj vaši jedci najbrž kaj tudi zaslužijo. Dobijo honorar za prispevke, ki jih naredijo, pa tudi drugače najbrž niso brez služb.
Skratka: lahko bi se zmenili za limit porabe, pa bi vseeno lahko kaj dobrega napisali, našli kakšno gostilnico, kjer še dobro kuhajo, pa ne nujno drago.
Ena redkih večjih napak uredništva.
Strani: 1