Strani: 1

anon-193923 sporočil: 51
[#806536] 13.05.10 23:37
Odgovori   +    1
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
anon-59809 sporočil: 53
[#806869] 14.05.10 10:45
Odgovori   +    0
Žal me na Zemonu ne bodo več videli. Zadnjič sem prišel s polnim tošlnom, vendar oblečen v kavbojke (casual prilika) in doživel tako aroganco s strani natakarjev, kot že dolgo ne. Kadar sem prišel okravatan sem sicer imal drugačno izkušnjo... ampak čisto vsakič pa tudi ne grem v kravati na kosilo.
anon-16762 sporočil: 55
[#806900] 14.05.10 11:14
Odgovori   +    0
Torej se rubrika Radosti za dobrojedce poslavlja. Dobro? Slabo? Težko bi se odločil. A zakaj dobro? Zadnje štiri ocenjevane gostilne so dobile hudo dobre ocene! Nekoč tile dobrojedci niso bili tako radodarni z ocenami. Že slaba devetka je bila uspeh.
Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.
anon-182216 sporočil: 1.343
[#807216] 14.05.10 14:28
Odgovori   +    1
kaj je to neka mrhovina na krožniku sej nismo hijene
anon-229444 sporočil: 4
[#807591] 15.05.10 00:54
Odgovori   +    1
Najprej bi rad pohvalil in se tudi še posebej zahvalil g. Sršenu za rubriko in vse kar je v toliko letih naredil za dvig Slovenske kulinarike. Kar pa se tiče Zemona lahko povem samo to da sem se pravkar vrnil iz omenjene restavracije kot gost oblečen v kavbojke. Vsa čast Tomiju in njegovi ekipi. Tako dobro kot V Zemonu v Sloveniji ne jem nikjer.
anon-229444 sporočil: 4
[#807592] 15.05.10 00:55
Odgovori   +    1
Najprej bi rad pohvalil in se tudi še posebej zahvalil g. Sršenu za rubriko in vse kar je v toliko letih naredil za dvig Slovenske kulinarike. Kar pa se tiče Zemona lahko povem samo to da sem se pravkar vrnil iz omenjene restavracije kot gost oblečen v kavbojke. Vsa čast Tomiju in njegovi ekipi. Tako dobro kot V Zemonu v Sloveniji ne jem nikjer.

Strani: 1