Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Gostilna pri Lojzetu - Dvorec Zemono: Razvajanje na dvorcu
Strani: 1
sporočil: 51
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
sporočil: 53
Žal me na Zemonu ne bodo več videli. Zadnjič sem prišel s polnim
tošlnom, vendar oblečen v kavbojke (casual prilika) in doživel tako
aroganco s strani natakarjev, kot že dolgo ne. Kadar sem prišel
okravatan sem sicer imal drugačno izkušnjo... ampak čisto vsakič pa
tudi ne grem v kravati na kosilo.
sporočil: 55
Torej se rubrika Radosti za dobrojedce poslavlja. Dobro? Slabo?
Težko bi se odločil. A zakaj dobro? Zadnje štiri ocenjevane
gostilne so dobile hudo dobre ocene! Nekoč tile dobrojedci niso
bili tako radodarni z ocenami. Že slaba devetka je bila
uspeh.
Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.
Jih bom pa pogrešal. Ocene gostiln namreč.
sporočil: 4
Najprej bi rad pohvalil in se tudi še posebej zahvalil g. Sršenu za
rubriko in vse kar je v toliko letih naredil za dvig Slovenske
kulinarike. Kar pa se tiče Zemona lahko povem samo to da sem se
pravkar vrnil iz omenjene restavracije kot gost oblečen v kavbojke.
Vsa čast Tomiju in njegovi ekipi. Tako dobro kot V Zemonu v
Sloveniji ne jem nikjer.
sporočil: 4
Najprej bi rad pohvalil in se tudi še posebej zahvalil g. Sršenu za
rubriko in vse kar je v toliko letih naredil za dvig Slovenske
kulinarike. Kar pa se tiče Zemona lahko povem samo to da sem se
pravkar vrnil iz omenjene restavracije kot gost oblečen v kavbojke.
Vsa čast Tomiju in njegovi ekipi. Tako dobro kot V Zemonu v
Sloveniji ne jem nikjer.
Strani: 1