Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Anketa: Elita misli, da je nedotakljiva
Strani: 1
sporočil: 2.182
France Bučar :sem hotel napisat da je Slovenec,pa me je
prešinilo,da to ni dovolj dober izraz za njega.(mogoče bi delovalo
slabšalno,torej smo res u P)
sporočil: 1.345
Zadnja sprememba: anon-37744 26.11.2010 07:53
Turk pa kot otrocicek, "ni dobro ce kdo ne gre , ce ga klicejo, mi
smo pravna drzava,doziveli smo nenavadne primere....joj joj ti nisi
za po mizi vdarit,pa si predsednik drzave, od Slovencov izvoljen(ne
od mene!), mater kaj je steboj , daj glavo gor prsi ven, pa gremo
skozi ta smrad in gnojsnico... se doma nimas ziher hlac gor,
babnice lahko delajo kar hocejo stabo!!!( pa ne mislim zene ali
ljubice!) ...
sporočil: 42
Nimamo pravne države, imamo organe pravosodja in do njih se ne
moramo in ne smemo obnašati spoštljivo, ker si ga niso zaslužili!
sporočil: 288
Kot je rekel starosta slovenske politike g. Bučar, ki ga res cenim:
" Parlamentarna preiskovalna komisija ima samo politično funkcijo
in ta ne razpolaga z isto aparaturo, kot jo ima sodni organ" V
bistvu so klovni katerim cilj je isključno dodatno služenje
DENARJA. To odvetniki dobro vedo zato se lahko dela norca iz njih
kolikor jih je volja. Katera komisija je do danes še kaj ugotovila?
To je funkcija sodišč.
sporočil: 4.257
Naj se spoštovani predsednik neha pretvarjati. Kdo pa je izrazit
zagovornik družine jankovič, če ne ravno Turk.
Ne vem zakaj se Turk tako sluzasto spreneveda.
Ne vem zakaj se Turk tako sluzasto spreneveda.
sporočil: 330
Napaka v naslovu:
Elita VE da je nedotakljiva
V času bivše Juge, smo imeli v celi državi sto priviligirancev (ali celo manj), ki jim je bilo vse dovoljeno.
Danes jih je toliko ( ali celo več) samo v Ljubljani
Elita VE da je nedotakljiva
V času bivše Juge, smo imeli v celi državi sto priviligirancev (ali celo manj), ki jim je bilo vse dovoljeno.
Danes jih je toliko ( ali celo več) samo v Ljubljani
sporočil: 9
Se popolnoma strinjam z Bučarjem!!! Ne potrebujemo političnih
komisij, ampak dober sodni sistem!!!
sporočil: 3.391
Če si bosta LDSova Zalar in Kresalova dovolila samo še enkrat
odpreti lažniva usta , da smo pravna država, bo to dokaz več, da
imamo dvojno moralo v samem vrhu vladarjev. Tako zelo poniževati
Slovence si ni dovolil niti Ribičič, sinonim za sprenevedanje.
sporočil: 83
Napaka: oni ne "mislijo", da so nedotakljivi. Oni VEDO da so
nedotakljivi. Kdo pa je tisti sodnik, ki se upa obsodit, recimo
Jankovića?
sporočil: 1.245
Pa kaka elita. A veste vi kdo je slovenska elita? Boris Pahor,
Drago Jančar, dr. Dolenc....to je slovenska elita, kar pa vi
govorite, je pa slovenska mafija.
P.S.
Bučar naj bo pa kar tiho, koga je pa podpiral na lokalnih volitvah? Hinavci sprevrženi pokvarjeni, da se še sploh upajo kazat v janvosti.
P.S.
Bučar naj bo pa kar tiho, koga je pa podpiral na lokalnih volitvah? Hinavci sprevrženi pokvarjeni, da se še sploh upajo kazat v janvosti.
sporočil: 810
Kjerkoli se je zgodila revolucija, so najprej padale glave eliti.
Pa ne zato, ker enkratni, dobri in prijazni, temveč zato, ker so
pokvarjeni in zlobni. Zato se jih je treba TRDO dotakniti.
sporočil: 8.998
[qou]
Kot je rekel starosta slovenske politike g. Bučar, ki ga res cenim: " Parlamentarna preiskovalna komisija ima samo politično funkcijo in ta ne razpolaga z isto aparaturo, kot jo ima sodni organ" V bistvu so klovni katerim cilj je izključno dodatno služenje DENARJA. To odvetniki dobro vedo zato se lahko dela norca iz njih kolikor jih je volja. Katera komisija je do danes še kaj ugotovila? To je funkcija sodišč.
Bistvo se skriva v dejstvu, da tudi nobeno naše sodišče do sedaj še ni nič ugotovilo, kadar je šlo za "posvečeno politično mafijo" ali z njimi povezane osebe.
To bo očitno funkcija sodišč, ki šele pridejo in ne sedanjih, ki jih "imamo".
sporočil: 369
Bravo Cerarja in Turka, ki sta del elite, spraševati o tej temi pa
je res višek novinarske nesposobnosti ali hlapčevskega lizunstva!
sporočil: 1
Takšne osebke bodo dotolkle samo njihove metode ...
Za Čeferine pa, že zdavnaj so izbrali : pravica ali denar ?!
Za Čeferine pa, že zdavnaj so izbrali : pravica ali denar ?!
sporočil: 1.641
Elita je nedotakljiva. Podlago nedotakljivosti zagotavljajo vsi
predsedniki, pravosodni ministri in predsedniki parlamentov. Piko
na i dajejo prav vse poslanske skupine, ki imajo jajca za ropanje
državljanov preko davkov, visokih kazni za minorne prekrške,
prispevkovitd, za vlaganje bolj restriktivne politike za kaznovanje
gospodarskih plenilcev pa ne. Samo s kapljico volje bi bilo to
možno. Dosedanji premierji pa vsi jokajoč, taka je pač zakonodaja!
sporočil: 1.008
Državne institucije si bodo morale spoštovanje najprej zaslužiti s
svojim delom in šele potem bodo imele avtoriteto!
sporočil: 3.720
Tov. Sluzoidovič: "Imamo pravno državo, imamo organe pravosodja in
do njih se moramo obnašati spoštljivo". Jaz pravim: " Seveda če si
to zaslužijo, pa si ne". Tako pa te besede zvenijo kot "dekret", ki
ga pozna le še nekaj držav, med njimi S. Koreja.
Znova poudarjam, da so rešitev problema volitve. Tudi pravna država, ki lahko pri nas nastane šele po prvih ZDRAVIH volitvah, ko bo folk kleptokamarilji, izrekel svoj strastni, speljite se! hehe.
L.P.
Tupamaros
Znova poudarjam, da so rešitev problema volitve. Tudi pravna država, ki lahko pri nas nastane šele po prvih ZDRAVIH volitvah, ko bo folk kleptokamarilji, izrekel svoj strastni, speljite se! hehe.
L.P.
Tupamaros
sporočil: 13.643
[vseeno]*****
Državne institucije si bodo morale spoštovanje najprej zaslužiti s svojim delom in šele potem bodo imele avtoriteto!
sporočil: 13.643
[komunike]*****
> [qou]
> Kot je rekel starosta slovenske politike g. Bučar, ki ga res cenim: " Parlamentarna preiskovalna komisija ima samo politično funkcijo in ta ne razpolaga z isto aparaturo, kot jo ima sodni organ" V bistvu so klovni katerim cilj je izključno dodatno služenje DENARJA. To odvetniki dobro vedo zato se lahko dela norca iz njih kolikor jih je volja. Katera komisija je do danes še kaj ugotovila? To je funkcija sodišč.
Bistvo se skriva v dejstvu, da tudi nobeno naše sodišče do sedaj še ni nič ugotovilo, kadar je šlo za "posvečeno politično mafijo" ali z njimi povezane osebe.
To bo očitno funkcija sodišč, ki šele pridejo in ne sedanjih, ki jih "imamo".
Zadnja sprememba: anon-17378 26.11.2010 17:56
[tupamaros]O rezultatih volitev vedno odločajo podkupljene volilne komisije, o pritožbah pa podkupljena sodišča.
Tov. Sluzoidovič: "Imamo pravno državo, imamo organe pravosodja in do njih se moramo obnašati spoštljivo". Jaz pravim: " Seveda če si to zaslužijo, pa si ne". Tako pa te besede zvenijo kot "dekret", ki ga pozna le še nekaj držav, med njimi S. Koreja.
L.P.
Tupamaros
Bojim se, da volitve niso realna opcija, da se znebimo te mafijske bande.
sporočil: 193
vsak dan bi morali na vseh TV postajah predvajati poklon in
zvestobo najbolj poštenemu NEPOLITIKU po letošnjih lkalnih volitvah
potem bi mogoče ovce spregledale !!!!!!!
zvestobo najbolj poštenemu NEPOLITIKU po letošnjih lkalnih volitvah
potem bi mogoče ovce spregledale !!!!!!!
[tupamaros]
Se strinjam. Tudi to kaže kakšen režim imamo že 67 let.
Dokaz:
aparatčik kontinuitete mi maha na tu forumu z rezultatom (številom glasov) na ponarejenih lokalnih volitvah 2006 in to po tem, ko že ve, da imam dokaze, da ta številka predstavljala le slab odstotek glasov, ki sem jih dejansko dobil in so jih potem pripisali mojemu nasprotniku, ta je potem "zmagal v prvem krogu".
Ob tej debilni provokaciji je bil plačani provokator kontinuitete na koncu celo zadovoljen, ker se mi ni zdelo vredno, da se podrobno ukvarjam z njegovimi fikcijami in ponaredki - to je celo štel za dokaz, da se strinjam z vsemi kretenizmi, ki jih je uspel v kratkem času zapisati.
sporočil: 413
[komunike]Debilen zapis. Žal te je aparatčik kontinuitete najobj posekal na celi črti, ne da bi se ti tega v resnici zavedal.
> [tupamaros]
> Se strinjam. Tudi to kaže kakšen režim imamo že 67 let.
Dokaz:
aparatčik kontinuitete mi maha na tu forumu z rezultatom (številom glasov) na ponarejenih lokalnih volitvah 2006 in to po tem, ko že ve, da imam dokaze, da ta številka predstavljala le slab odstotek glasov, ki sem jih dejansko dobil in so jih potem pripisali mojemu nasprotniku, ta je potem "zmagal v prvem krogu".
Ob tej debilni provokaciji je bil plačani provokator kontinuitete na koncu celo zadovoljen, ker se mi ni zdelo vredno, da se podrobno ukvarjam z njegovimi fikcijami in ponaredki - to je celo štel za dokaz, da se strinjam z vsemi kretenizmi, ki jih je uspel v kratkem času zapisati.
Vedno klamfaš o nekakšni podkupljenosti volilnih komisij, dokazov za to pa do sedaj še nisi predstavil. Se ne splača, boš odvrnil, vse je itak naštimano. Ja, super no.
Še dobro da je Janša lahko dobil prejšnje volitve. Pravi čudež ob vsej tej podmukli podkupljeni zatohli ortokomunistični vukojebini.
[Wobewt]1. Posekal je kar samega sebe. Če pa misliš, da bom zgubljal svoj čas s prepričevanjem prepričanih, me zelo slabo poznaš.
Žal te je aparatčik kontinuitete najobj posekal na celi črti, ne da bi se ti tega v resnici zavedal.
Vedno klamfaš o nekakšni podkupljenosti volilnih komisij, dokazov za to pa do sedaj še nisi predstavil.
2. Nič ne "klamfam". V tej državi bi mi v eni uri po objavi dokazov "sneli" policaji stanovanjska vrata (s kakšno "inovativno" obtožbo), najbrž bi prišli pome še s tanki. Dokaze pa bi skrili in razvrednotili. Bo še dovolj časa za to, ko se bo v tej državi čistilo nesnago zadnjih 70 let.
Če še nisi opazil, živimo v totalitarnem sistemu, ki ne prenese resnice ali svobode govora.
Strani: 1