Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-193923 sporočil: 51
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 806536

Strani: 1

anon-177831 sporočil: 818
Zadnja sprememba: anon-177831 14.05.2010 00:13
[SeEn1APoznavalec]
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Khm, no ja...
Tomaž Sršen in njegovi jedci
Očitno je imel preveč pomagačev, in so preveč požrli ;)

Ponavadi so takšni ocenjevalci solo, ampak balkanci radi stišimo h koritu vsaj pol familije pa še vse ta boljše prjatle...
anon-171999 sporočil: 1.852
Zadnja sprememba: anon-171999 14.05.2010 09:58
[SeEn1APoznavalec]
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Škoda.
Občasno bi morali obiskati kak kmečki turizem-fabriko in pohvaliti njihovo pasjo hrano ( +odpreti rubriko za žganjeljube)... to bi vzbudilo zanimanje pri sofisticiranih bralcih financ!
anon-40290 sporočil: 113
Ne moreš verjeti. Priloga, ki ni govorila samo o denarju, pač pa je govorila tudi o tem, kako naj bi ljudje živeli, kdaj kaj dobrega pojedli, in kje to počeli.

Pa ste jo šli ukinit.

Ne moreš verjet.

Denarne težave?

Pa saj vaši jedci najbrž kaj tudi zaslužijo. Dobijo honorar za prispevke, ki jih naredijo, pa tudi drugače najbrž niso brez služb.

Skratka: lahko bi se zmenili za limit porabe, pa bi vseeno lahko kaj dobrega napisali, našli kakšno gostilnico, kjer še dobro kuhajo, pa ne nujno drago.

Ena redkih večjih napak uredništva.

Strani: 1