Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Gostilna pri Lojzetu - Dvorec Zemono: Razvajanje na dvorcu
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#806536] 13.05.10 23:37
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 806536
Strani: 1
[#806561] 14.05.10 00:12 · odgovor na: (# 806536)
[SeEn1APoznavalec]Khm, no ja...
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Tomaž Sršen in njegovi jedciOčitno je imel preveč pomagačev, in so preveč požrli ;)
Ponavadi so takšni ocenjevalci solo, ampak balkanci radi stišimo h koritu vsaj pol familije pa še vse ta boljše prjatle...
[#806797] 14.05.10 09:48 · odgovor na: (# 806536)
[SeEn1APoznavalec]Škoda.
Info
Zaradi umika pokrovitelja rubrike in težavnih razmer na trgu se Radosti za dobrojedce poslavljajo. Nadaljevanje bo jeseni v reviji Dolce Vita, ki kot priloga Financ izhaja enkrat na mesec.
...
Enostavno ne morem verjeti, da v dolini Šentflorjanski, vsi v žepu premožni in razvajenih riti po svetu nesoči Slovenceljni, tako zelo ljubijo svojo govejo s fritati in mešano ploščo ob nedeljah, (s taščo in tastom na drugi strani mize), da ne premoremo NEODVISNEGA medija, kjer bi brali naj neodvisnejše in najbolj objektivno mnenje pri nas o tem, kam za koliko in kaj - pojesti. Fej in fuj, tudi PF.
Občasno bi morali obiskati kak kmečki turizem-fabriko in pohvaliti njihovo pasjo hrano ( +odpreti rubriko za žganjeljube)... to bi vzbudilo zanimanje pri sofisticiranih bralcih financ!
[#894884] 16.08.10 21:50 · odgovor na: (# 806536)
Pa ste jo šli ukinit.
Ne moreš verjet.
Denarne težave?
Pa saj vaši jedci najbrž kaj tudi zaslužijo. Dobijo honorar za prispevke, ki jih naredijo, pa tudi drugače najbrž niso brez služb.
Skratka: lahko bi se zmenili za limit porabe, pa bi vseeno lahko kaj dobrega napisali, našli kakšno gostilnico, kjer še dobro kuhajo, pa ne nujno drago.
Ena redkih večjih napak uredništva.
Strani: 1