5 ur
Siemens Energy čisti izgubarsko vetrno podružnico Gamesa in izboljšuje napovedi dobička
7 ur
Najbolj brani članki danes
9 ur
NLB z rekordnim rednim četrtletnim dobičkom, je pa na ravni zadnjega lanskega četrtletja 5
11 ur
Nove omejitve za Airbnb na Dunaju: kakšne so v primerjavi z načrtovanimi prepovedmi pri nas
12 ur
V ZDA preklicali izvozna dovoljenja za dobavo čipov kitajskemu Huaweiju 2
13 ur
BMW M4 CS prihaja z motorjem, ki izvira iz serije DTM 2
13 ur
Sistemska in interesna ksenofobija do tujih lastnikov ubija vrednost Slovenije 6
14 ur
Protiinflacijski boj: Korejci so dali fokus na skrčflacijo, Nemci na kebabflacijo 4
15 ur
Takšno naj bi bilo vprašanje na novembrskem referendumu o JEK 2 6
15 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
15 ur
Arbitraža: Republika Srbska mora slovenski družbi plačati 45 milijonov evrov 1
15 ur
Švedska centralna banka je znižala ključno obrestno mero 1
15 ur
Katere inovacije na področju energije navdušujejo v EU 3
16 ur
Tudi poštarji bodo stavkali 1
16 ur
Dvomesečno rast proizvodnje v nemški predelovalni industriji je marca prekinil nov upad
16 ur
Nasvet: na kateri upravni enoti se najmanj čaka na osebne dokumente 2
18 ur
Stroški oklestili dobiček BMW
18 ur
Poglejte, kako nove tehnologije in digitalizacija znižujejo stroške in zmanjšujejo ogljični odtis kmetij (PRO)
19 ur
Okusi Vipavske – poklon bogati vinarski in kulinarični tradiciji
22 ur
Z orodjem SMT strateško načrtovanje razvoja kmetije ni noben bavbav 1

Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: Od ponedeljka pisanje v forumu le še za naročnike

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-454644 sporočil: 10.900
[Servis] Tema: Od ponedeljka pisanje v forumu le še za naročnike
[#2980833] 05.12.21 11:17 · odgovor na: Gustl (#2980786)
Odgovori   +    1
Stik z realnostjo? Meni se zdi, da o avtorjih besedil, ki kakemu pomembnezu stopijo na zulj, izdajatelj lahko TAKOJ preda vse osebne podatke, ce so narocniki.Ker o narocnikih imate vse podatke. Brez gostiln nam pa itak ziveti ni. Ce se zapre gostilne je konc heca. Zato naj zivi gostilniski nivo.