Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-317028 sporočil: 30.415
Zadnja sprememba: anon-317028 06.02.2020 08:08
[bc123a]
> [FIN-311684]
> > [bc123a]
> > > [robi2107]
> > > Dobro zgleda tisti kruh. Tvoj?
> >
> > Ja. 50% gluten, 50% ekstrudirani otrobi (enaki kot za testenine). Se finisiram recept, zato ga nisem še objavil.
> >
> > Holy Grail je sicer bel kruh brez OH...
> >
> > Jbg, malo različne ideje imamo o inovativnosti :)
>
> Tole pa so razni aditivi, dobri in strupeni, običajno napisani z majhnimi in premajnimi črkami na deklaracijah www.ninamvseeno.org/...?group=100

Poznam aditive. Ljudje so pa povecini butasti in jih ne.
Ne jem mesa, ljudje, ki ga imajo radi bi morali poznati vsaj strupene kalijeve in natrijeve nitrate in nitrite - E249, E250, E251 in E252, ki so npr. v raznih vrstah mesa, pršutih, paštetah in salamah ter kupiti nekaj dražjega brez tega. Brez skrbi, tudi mi nemesojedci, marsikaj slabega dobimo v "zdravi" zelenjavi in sadju.

Za tiste, ki ne verjamejo naj pogledajo kje se nahaja npr. E250 www.ninamvseeno.org/...00&id=E250

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2815493

Strani: 1

robi2107 sporočil: 4.272
Zadnja sprememba: robi2107 06.02.2020 09:18
[FIN-311684]
Ne jem mesa, ljudje, ki ga imajo radi bi morali poznati vsaj strupene kalijeve in natrijeve nitrate in nitrite - E249, E250, E251 in E252, ki so npr. v raznih vrstah mesa, pršutih, paštetah in salamah ter kupiti nekaj dražjega brez tega. Brez skrbi, tudi mi nemesojedci, marsikaj slabega dobimo v "zdravi" zelenjavi in sadju.

Za tiste, ki ne verjamejo naj pogledajo kje se nahaja npr. E250 www.ninamvseeno.org/...00&id=E250
Ne vem, kaj se ti kot vegi sekiraš za e250, ki se nahaja izključno v mesnih zadevah. Tudi jaz tega ne jem in me e250 nič ne zadeva. Jem pa ribe in me bolj skrbi vse več mikroplastike in druge svinjarije v morjih in posledično tudi v ribah. In na koncu v nas. Pa to, da je sanje in zelenjava vse bio špricano, trgovec pa lahko potem trdi, kar hoče. Da je torej vse tiste bioeko certifikate treba jemati z rezervo, ker je tudi na tem področju veliko natega.

Strani: 1