Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Andrej7Golob sporočil: 3
Le, da v članku nikjer ni omenjen kruh z manjšo vsebnostjo ogljikovih hidratov, temveč z višjo vsebnostjo proteinov - beljakovin, zato se imenuje "Proteinc", kar ne pomeni manjše vsebnosti ogljikovih hidratov.

BTW hvala za recept :D

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2815413

Strani: 1

bc123a sporočil: 48.253
[Andrej7Golob]
Le, da v članku nikjer ni omenjen kruh z manjšo vsebnostjo ogljikovih hidratov, temveč z višjo vsebnostjo proteinov - beljakovin, zato se imenuje "Proteinc", kar ne pomeni manjše vsebnosti ogljikovih hidratov.

BTW hvala za recept :D
Hoferjev se tudi imenuje "beljakovinski".
www.goodlifestyle.si...UH_vse.jpg

Poanta je da ima manj OH, zakaj bi ga sicer kdo rabil?

Strani: 1