Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Švicarji razvijajo robota, ki uničuje plevel
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#2717115] 07.06.18 12:02 · odgovor na: (# 2717109)
[rename]Ne gre samo za okus, ampak tudi za teksturo in druge parametre. Doma smo imeli te zverine:
Potem si očitno pozabil, kaj je to okus :-P
goo.gl/images/6jLGqd
(ponavadi so bile se vecje).
Paradiznik mora izgledati kot paradiznik, torej tako
goo.gl/images/Ltm6Ku
ali pa za mene ni paradiznik in ga ne jem.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2717115
Strani: 1
[#2717117] 07.06.18 12:04 · odgovor na: (# 2717115)
paradajzov je znj blj vrst, se najde za vsakogar kaj.
[#2717128] 07.06.18 12:17 · odgovor na: (# 2717115)
Zame pa je najboljši paradižnik Val:
"Slovenski paradižnik visoke in bujne rasti. Plodovi imajo značilno “srčasto” obliko in so mesnati, bleščeče rdeče barve. So zelo okusni in primerni za pripravo solat. Sorta val je izboljšana različica sorte volovsko srce, ki jo vsi dobro poznamo." www.semenarna.si/pod...diznik-val
Med sezono se Val včasih dobi v Hoferju za okrog 1,60 € kilogram.
Strani: 1