Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek WHO: Klobase, šunke in slanina povzročajo raka
Strani: 1
sporočil: 48.253
Prvo vprasanje, ki ga sporocilo ne naslavlja. A gre za ugotovljen
vzrocno-posledicni mehanizem, ali pa samo za korelacijo?
sporočil: 2.073
torej naj jem zelenjavo, polno pesticidov in sadje prešpricano do
polic v štacuni vsaj 7x in pijem sladke vode,sokove polne
konzervansov...
sporočil: 1.218
čas vnosa: 26.10.15 13:48
Kolorektalni rak pri moških je večkrat tudi posledica
homoseksualnih aktivnosti moških, samo tega nočete napisati.
Zelenjava pa je vsa prepojena s škropivi, uničevalci plevela itd,
isto kot sadje. A naj potem samo orehovo potico jemo?
sporočil: 346
Torej, nikakor ne smemo jesti kot kar so jedle naše babice in dedki
ampak tisto kar ostane ....torej zelenjavo ...
Nekako mi raziskava ne diši po dimljenih klobasah ampak po Monsantu ...
Nekako mi raziskava ne diši po dimljenih klobasah ampak po Monsantu ...
sporočil: 4.602
Zadnja sprememba: dronyx 26.10.2015 14:00
Sponzor raziskave je perutninska industrija, ki krmi kokoši s fino
mletimi ostanki zaklanih kokoši in predelanimi iztrebki?
sporočil: 4.602
Upam da ne bodo še na krvavice in kranjske klobase napisali
"Minister za zdravje opozarja, bla bla bla".
sporočil: 8.635
................ tudi prav!pa povejte še ali je tudi goveja in
kokošja pamet nevarna za zdravje?
sporočil: 83
Zadnja sprememba: anon-369358 26.10.2015 15:00
To sporočilo je izbrisal avtor (26.10.2015 15:00)
sporočil: 1.741
Inventor of jogging - died while jogging at 52
Montignac - dead at 66
Inventor of nutella - dead at 89
Hefner - 89 - still alive
Montignac - dead at 66
Inventor of nutella - dead at 89
Hefner - 89 - still alive
sporočil: 30.415
Jejmo kar nam je všeč in kar finančno zmoremo. Ugotovitve Svetovne
zdravstvene organizacije (WHO) jemljimo z rezervo, kajti za WHO so
vsi mesojedci potencionalno bolni in veliki farmacevti že imajo
pripravljena čudežna zdravila. Tudi vegeterijanci bomo kmalu dobili
»porcijo« iz WHO, kajti tudi za nas so že pripravljena zdravila.
sporočil: 9.333
Je širiti strah in zmedo, za svetovno
organizacijo, res nujno in koristno delo ?
[Soodvisnost dejavnikov vpliva na zdravje je vendar dosti bolj zapleteno, kot je za to kampanjo enostransko prirejeno.]
Sodražan
organizacijo, res nujno in koristno delo ?
[Soodvisnost dejavnikov vpliva na zdravje je vendar dosti bolj zapleteno, kot je za to kampanjo enostransko prirejeno.]
Sodražan
sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 26.10.2015 19:11
Steak je zdrav, berem v eni ameriški zdravstveni reviji. Medium.
Železo in še veliko stvari. Nič nimam proti njemu, sploh če je T
bone in tudi če ni. Občasno seveda. Zorjena govedina,pripravljena v
Souse vidu pri nizki temperaturi v vakumu in potem popečena kot se
po ameriško spodobi, na visoki vročini minutko na vsaki strani. To
človek mora sprobat, da sploh ve o čem to. Lep dan.
sporočil: 1.476
S šunko - hren.
S klobaso - zauerkraut ajde kislo zelje.
S špehom mlada čebula in česen.
S salamo - paradižnik, čebula, paprika in še kaj z vrta in deci ali dva vina.
Ponovite študijo idioti pri WHO...ebote!!!
Koliko je v študiji zajeta hamburger populacija, ki se nažira s kokakolo in čipsom. Kaj je rio mare ali perutnina tuj plačala študijo? Domicljevo si poslušajte "kaj naj še jem - je v vsaki stvari en problem - najbolje bo da travo jem". Nebuloza par excellence.
S klobaso - zauerkraut ajde kislo zelje.
S špehom mlada čebula in česen.
S salamo - paradižnik, čebula, paprika in še kaj z vrta in deci ali dva vina.
Ponovite študijo idioti pri WHO...ebote!!!
Koliko je v študiji zajeta hamburger populacija, ki se nažira s kokakolo in čipsom. Kaj je rio mare ali perutnina tuj plačala študijo? Domicljevo si poslušajte "kaj naj še jem - je v vsaki stvari en problem - najbolje bo da travo jem". Nebuloza par excellence.
sporočil: 3.698
Skratka, po WHO metodi umreš zdrav.
Se pa spomnim, da je pred leti paradajz tudi veljal za kancerogenega...
Se pa spomnim, da je pred leti paradajz tudi veljal za kancerogenega...
sporočil: 18.363
Tule je link, da je steak zdrav.
www.theguardian.com/...ak-for-you
90% govedine se uniči s pripravo do neužitnosti zaradi nevednosti. Poizkusite prav pripravljen steak in videli boste kaj je specialiteta. Lep dan.
www.theguardian.com/...ak-for-you
90% govedine se uniči s pripravo do neužitnosti zaradi nevednosti. Poizkusite prav pripravljen steak in videli boste kaj je specialiteta. Lep dan.
Strani: 1