Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Uroš Jauševec, Pahorjev kadrovik
Strani: 1 2
sporočil: 416
Še eden genij iz Pahorjevih vrst!
Študiral je politologijo na FDV, a še ni diplomiral, ker je "formalno izobrazbo žrtvoval za delo v stranki".
genialen odgovor!!!
Predlagam da skočiš skozi okno,tako boš največ naredil za Slovenijo!(brez padala)
Študiral je politologijo na FDV, a še ni diplomiral, ker je "formalno izobrazbo žrtvoval za delo v stranki".
genialen odgovor!!!
Predlagam da skočiš skozi okno,tako boš največ naredil za Slovenijo!(brez padala)
sporočil: 1.963
"naravno zavezništvo ", sta morda v žlahti ali prijateljčka?
3x pijan??? mej, fantek... torej ga pije in neobrit vedno! Brez kravate!
3x pijan??? mej, fantek... torej ga pije in neobrit vedno! Brez kravate!
sporočil: 389
Zadnja sprememba: anon-1691 09.09.2008 07:50
Pri 14ih je vstopil v KP. Zgodaj je pričel misliti s svojo glavo. O
Marija naj mu pomaga, pri 14ih.
sporočil: 4.257
Jaušovec je na poti, da postane veliki voditelj. Začel je dobro:
šole ni končal, za velikega voditelja mu manjkajo še izkušnje v
zaporu (Tito, Causescu,...)
sporočil: 17.846
pingac23 je napisal(a):
Še eden genij iz Pahorjevih vrst! Študiral je politologijo na FDV, a še ni diplomiral, ker je "formalno izobrazbo žrtvoval za delo v stranki". genialen odgovor!!! Predlagam da skočiš skozi okno,tako boš največ naredil za Slovenijo!(brez padala)
Podpišem. Če bo kje predlog za ukinitev politologije (in obramboslovja) na ljubljanski FDV pa sploh.
Namesto obramboslovja naj gredo potencialni kandidati v konkretno vojaško izobraževanje v kakšno vojaško akademijo. Alternativno, če imajo na katedri za obramboslovje "jajca", naj katedro preoblikujejo v klasično vojaško akademijo in se nehajo ukvarjati s vojaštvom kot maček okrog vroče kaše.
Kar zadeva "politologijo", je to potrebno iz slovenskega prostora lustrirati za vsaj 20 let.
sporočil: 4.633
Pravi komunistek .
Sicer pa SD bo po namišljenih aferah izgubila volitve, sploh pa niso sposobni prevzeti oblasti , mogoče v socaializmu na Kubi.
Sicer pa SD bo po namišljenih aferah izgubila volitve, sploh pa niso sposobni prevzeti oblasti , mogoče v socaializmu na Kubi.
sporočil: 141
Kakšen kekec!
"Nekaj ljudi iz stranke ga je po naših informacijah že večkrat opozorilo zaradi alkoholnih ekscesov. "Letos sem bil pijan samo trikrat, ob pritiskih, ki so v mojem poslu, se mi to ne zdi veliko."
No, kakšen pritisk bo šele, ko bo moral priklicati vseh teh 600 ljudi, ki jih ima na USB ključku in jim povedati, da žal ne morejo sodelovati, ker niso zmagali...
Pol bo revež še na koki pristal :-)
"Nekaj ljudi iz stranke ga je po naših informacijah že večkrat opozorilo zaradi alkoholnih ekscesov. "Letos sem bil pijan samo trikrat, ob pritiskih, ki so v mojem poslu, se mi to ne zdi veliko."
No, kakšen pritisk bo šele, ko bo moral priklicati vseh teh 600 ljudi, ki jih ima na USB ključku in jim povedati, da žal ne morejo sodelovati, ker niso zmagali...
Pol bo revež še na koki pristal :-)
sporočil: 389
te7ran je napisal(a):
Pravi komunistek . Sicer pa SD bo po namišljenih aferah izgubila volitve, sploh pa niso sposobni prevzeti oblasti , mogoče v socaializmu na Kubi.
Pa Castro jih poje v 15ih minutah. Oni lahko prevzamejo oblast samo na kakšni primorski modni pisti. Že za šankom so nule.
sporočil: 27
Upam da ga bo Nataša Pirc Musar obvestila, ker to ni pravilna
shramba osebni podatkov (na usb ključu), kakor razumem so to
podatki ki so bili zbrani na podlagi strankinega delovanja, ne pa
njegovega osebnega.
Vabilo za Natašo Pirc Musar da obišče Borutovega kadrovnika.
Vabilo za Natašo Pirc Musar da obišče Borutovega kadrovnika.
sporočil: 18.121
Joj prejoj in miljauženkrat ROTFL :-)))))))))))
Tale volilna kampanija je pa najboljša.
Pa saj skoraj ne morem verjeti, da je takšne izjave dajal.
Pahor gre ekstremno hitro na smetišče zgodovine.
Ekstremno hitro in zanesljivo.
Z USB ključkom vred :-)))
Tale volilna kampanija je pa najboljša.
Pa saj skoraj ne morem verjeti, da je takšne izjave dajal.
Pahor gre ekstremno hitro na smetišče zgodovine.
Ekstremno hitro in zanesljivo.
Z USB ključkom vred :-)))
sporočil: 1.473
fak prefak o fak(sorry za kletvice) sam a je možn da taki bedaki
špilajo na slovenski politični sceni....ne sam da je prva politična
opcija gnila, še tole kar od mladih gor prhaja je
groza.....sfaliran študent k ma višjo plačo kot en diplomiran
ekonomist.....bravo slovenija...in vi(komentatatorji tega članka)
boste resno šli na volitve?
sporočil: 5.777
0902ISXdX je napisal(a):
Joj prejoj in miljauženkrat ROTFL :-))))))))))) Tale volilna kampanija je pa najboljša. Pa saj skoraj ne morem verjeti, da je takšne izjave dajal. Pahor gre ekstremno hitro na smetišče zgodovine. Ekstremno hitro in zanesljivo. Z USB ključkom vred :-)))
Ja, ona o alkoholiziranosti je najboljša.
Še metle ne bo treba. Sami sebe porivajo med smeti.
sporočil: 1.473
0219K21 je napisal(a):da ne bom reku kake o teh kekcih k na FDV politologijo študirajo.....ene par gnojev kot je tale model se fajn prešlepa v strankarske vrste ostali bodo pa socialno breme gospodarstva, tko kot je socialno breme gospodarstva politika, penzjonisti, šolarji, študenti......skratka rabmo FDVjevske kadre, predvsem politologe k prićajo in prićajo in prićajo in prićajo pa prićajo ter prićajo.....čas pa teče, obresti se kopičijo, folk lastnini....oni pa prićajo in prićajo in prićajo......vmes se zgodi hipotekarna kriza, banke dvignejo obresti na dobre 7%, cene nepremičnin se ustavjo, surovine se počas začnejo umirjat, doživimo nenaden dnevni odboj na ameriških borzah(finančna podjetja in banke) ampak oni prićajo in prićajo in prićajo in prićajo......in preden se zavedo dobr kaj se je zgodl so pogruntal da prićajo že 50 let in da s svojo glavo nimajo kaj delat več v tem času in prostoru.......sramota
Podpišem. Če bo kje predlog za ukinitev politologije (in obramboslovja) na ljubljanski FDV pa sploh.
Namesto obramboslovja naj gredo potencialni kandidati v konkretno vojaško izobraževanje v kakšno vojaško akademijo. Alternativno, če imajo na katedri za obramboslovje "jajca", naj katedro preoblikujejo v klasično vojaško akademijo in se nehajo ukvarjati s vojaštvom kot maček okrog vroče kaše.
Kar zadeva "politologijo", je to potrebno iz slovenskega prostora lustrirati za vsaj 20 let.
sporočil: 450
Zadnja sprememba: anon-128335 09.09.2008 10:49
A to so kvalitetni Pahorjevi kadri?FDV so v mojih časih dokončali vsi, ki so se tja prepisali iz obupa, ko jim je postalo jasno, da na drugih fakultetah ne bodo nikoli dokončali prvega letnika. Ta pa ni sposoben narediti niti FDV. Tovrstni kadri lahko preživijo izključno in samo v politiki, kjer se redijo na naših denarnicah z mešanjem megle.
Pahor ima očitno resne probleme s svojimi kadri. V obupu v svoje vrste sprejema največje luzerje iz LDS (ki so že pripomogli k uničenju ene stranke), na ključna ministrska mesta (n.pr. zdravstvo) predlaga odcvetele kadre, ki jih je v preteklosti sam miniral :)))
Človek ne more verjeti, toda Pahor očitno dela politični samomor . Imam občutek, da ga bo na ta način likvidirala njegova lastna stranka.
sporočil: 1.715
Halo! Koji butl! Pero Gnus je nekoč pel 17 17 mlad perspektiven
kader namesto glave radar.Zajebu je tekst 14 14..... Sej človek ne
more verjet,da se ta KP ni premaknla naprej niti za ped.Nekoliko
starejši se še spomnite kdo je bil v
partiji:netalentirani,neinteligentni faliranci in po karakterju
zahrbtna bitja(ovaduhi).
sporočil: 2.361
Seveda bodo sledili demantiji, zato je treba članek vzeti malo z
rezervo (UPAM !!!). Ampak nasmejali smo se pa pošteno!
sporočil: 6
seveda lahko članek vsak popljuva in se kot je v navadi za
simpatizerje desne strani z žaljivimi opazkami spravi nadenj. sam
pa v članku vidim dobre stvari in prva od teh je, da se brez laži
in olepševanj predstavi takega kot je. marsikateri politik v
sloveniji bi se lahko zgledoval po njem in priznal tudi kakšno
neprijetno resnico o sebi, a to storijo le veliki in gospodič brez
dvoma sodi med njih. veseli me dejstvo, da mladim ni vseeno za
slovenijo in komaj čakam, da pride njihov čas. in če se dotaknem še
ključka... edino pravilno je, da ga vedno nosi pri sebi, mogoče ga
je kdo že iskal (nočno pregledovanje skb trezorjev, za katere še
vedno niso našli krivcev in jih po mojem prepričanju tudi ne
bodo...mogoče so slediže takrat pripeljale do "J"..., neraziskane
kraje računalnikov, katerih lastnike so kasneje pripirali...).
sedanja vlada je tako dotolkla pomen pravne države, da resnično
nikomur ne gre zaupati. glede alkoholizma pa je fant še daleč od
slovenskega povprečja in domnevam da ga tudi župniki, ki zlivajo
vase po službeni dolžnosti krepko nesejo... in navsezadnje: MOJ
GLAS GRE PO ZASLUGI TAKO NESKORUMPIRANIH LJUDI DEFFINITIVNO SD-ju!
ne daj se jim in ostani nepokvarjen tudi po ZMAGI!
mar kot na novo registriran ne bi smel komentirati? g.jaušovec ima
po mojem mnenju v teh dneh preveč dela, dvomim pa, da bi se spuščal
na našo raven debate tudi če bi imel čas. mogoče pa te le moti, da
vsi ne pljuvamo po vsem kar ni desno? sicer pa je samohvala veliko
bolj prisotna pri dosedanji vladi. bubamala si ti mogoče urška
bačovnik ali janez janša?
sporočil: 545
PolarBear je napisal(a):
A to so kvalitetni Pahorjevi kadri?
FDV so v mojih časih dokončali vsi, ki so se tja prepisali iz obupa, ko jim je postalo jasno, da na drugih fakultetah ne bodo nikoli dokončali prvega letnika. Ta pa ni sposoben narediti niti FDV. Tovrstni kadri lahko preživijo izključno in samo v politiki, kjer se redijo na naših denarnicah z mešanjem megle.
Pahor ima očitno resne probleme s svojimi kadri. V obupu v svoje vrste sprejema največje luzerje iz LDS (ki so že pripomogli k uničenju ene stranke), na ključna ministrska mesta (n.pr. zdravstvo) predlaga odcvetele kadre, ki jih je v preteklosti sam miniral :)))
Človek ne more verjeti, toda Pahor očitno dela politični samomor . Imam občutek, da ga bo na ta način likvidirala njegova lastna stranka.
v današnjih časih (ne vem ,kateri letnik si) je malo drugače - mnogo jih želi iti na fdv, pa je premalo vpisnih mest..več žensk, kot moških seveda..a o kvaliteti in prihodnosti teh kadrov žal ni izgubljati besed..niso pa vsi tepci, ki hodijo in končajo FDV.
Tudi zame je bila danes tole prva objava na forumu pa sem
registrirana že več kot pol leta. Menim, da vsak da komentar točno
takrat ko to želi, tj. ko želi posredovati lastno mnenje. Menda si
tudi ti, bubamala, nekoč dal/a svoj prvi komentar?
se podpišem pod tale odgovor. Sama menim da je fdv obup od
fakultete, ampak poznam dosti ljudi ki tam z veseljem študira, ker
jih pač zanima določena tematika s tega področja. Pa zaradi tega
niso nič manj vredni.
me prav zanima, če bi si borut petek upal priznati koliko zasluži
on...ubistvu sploh ni važno kaj v članku piše, z vsake podrobnosti
delate kaos in v ta konflikten in zamerljiv odnos vas ni pripeljal
nihče drug kot g.janša...njemu gre zahvala, da brez obtoževanj in
žaljitev niste več sposobni kumunicirat...pa vam je tak način res
všečen? meni absolutno ne
sporočil: 2.482
zerima je napisal(a):
me prav zanima, če bi si borut petek upal priznati koliko zasluži on...ubistvu sploh ni važno kaj v članku piše, z vsake podrobnosti delate kaos in v ta konflikten in zamerljiv odnos vas ni pripeljal nihče drug kot g.janša...njemu gre zahvala, da brez obtoževanj in žaljitev niste več sposobni kumunicirat...pa vam je tak način res všečen? meni absolutno ne
A ti si pa nov na forumih, internetu, a?
Strani: 1 2