Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Krave in telički na kmetiji Flis-Četina poslušajo klasično glasbo
Strani: 1
sporočil: 14.456
[rename]www.youtube.com/watc...Pf_PJlJsJQ
Bolj kot tušev in robotov, bi se krave razveselile proste paše na travniku.
(Pa upam, da na sporedu nimajo Wagnerja in podobnih težakov :-P)
Zadnja sprememba: pobalin 29.07.2019 13:30
[rename]Sori, nisem pogledal vseh linkov, samo na hitro poiskal nekaj na asociacijo, ki se mi je porodila ob tem naslovu in tvoji omembi Wagnerja. :-)
Sej je iz istega filma, kot moj link....
P.S.: Spodobi se, da te opozorim, da sem te pred dnevi malo obrekoval, oz. sem obrekoval tvoj vir:
forum.finance.si/?m=...864&single
[rename]Ja, stari smo in dementni, ampak se vedno ne toliko debilni, da bi masovno podlegali raznim zlonamernim mrevljetovscinam. Hvala, ker si mi pomagal prepoznati njegovo motiviko in maniro, da sem ga lahko dal na vecno sit listo malih in zlih politikantov. Pa je fant toliko obetal... ;-)
To ni obrekovanje, tudi sam sem se spraševal, kje je Slovenija... pa nisem našel, potem pa pozabil, ker me je že drugam odneslo ;-)
Saj veš, kako je z leti, ko možgani začnejo po svoje pretikati sinapse :-P
sporočil: 13.528
[pobalin]Od vagnerja mi je najboljši Siegfriedov pogrebni marš:
> [rename]
> Bolj kot tušev in robotov, bi se krave razveselile proste paše na travniku.
> (Pa upam, da na sporedu nimajo Wagnerja in podobnih težakov :-P)
www.youtube.com/watc...Pf_PJlJsJQ
www.youtube.com/watc...Xh5JprKqiU
Krave bi najbrž padle v ekstazo in bi jih bilo treba po dvakrat na dan molsti ;)
[vickibedi]Kolikor vem, se krave tudi brez Wagnerja molze po dvakrat na dan. Vsaj pri moji daljni žlahti je bilo vedno tako - v socializmu in tudi zdaj v kapitalizmu. :-)
Krave bi najbrž padle v ekstazo in bi jih bilo treba po dvakrat na dan molsti ;)
sporočil: 13.528
[pobalin]Viš, tega pa jaz ne vem, ker sem mestni človek :)
> [vickibedi]
> Krave bi najbrž padle v ekstazo in bi jih bilo treba po dvakrat na dan molsti ;)
Kolikor vem, se krave tudi brez Wagnerja molze po dvakrat na dan. Vsaj pri moji daljni žlahti je bilo vedno tako - v socializmu in tudi zdaj v kapitalizmu. :-)
Mogoče pa lahko Wagnerja poskusijo tudi na kurah :)
[vickibedi]Kaj pa na medvedih in volkovih. :-)
Mogoče pa lahko Wagnerja poskusijo tudi na kurah :)
Strani: 1