Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janković: Moj otrok odhaja
sporočil: 2.568
[Neuvrscen]Sej ta ququlele od Zokija, misli, da zdaj pa ker je bil tam par let nastavljen in sral z državnim denarjem, da pa brez njega ne gre. Zjahal je vse. Me zanima, če mu bo Debeljak poslal položnice za preživnino.
Kot nekdo pred mano, sem tudi sam najprej pomislil, da se Jurćek spet kam odseljuje. Na, zdaj bo pa še ljubosumen, ker ima oče raje nek Mercator kot njega.
Sicer pa, ali je Janković slučajno ustanovil Mercator, da ga ima za otroka? Eeee, pa sem mislil, da je šlo za uveljavljeno firmo že davno pred njegovim prihodom.
A je Zoki sploh kdaj kaj delal in ustvaril?
Razen pufov in propada, mislim da ne.
sporočil: 3.523
"Jemljem si pravico, da je Mercator moj otrok in zdaj moj otrok
odhaja.
Tukaj nekaj ne štima - Mercator in Zoki sta letnik 1953. Kako je lahko on oče Mercatorju? Brezmadežno spočetje?
Tukaj nekaj ne štima - Mercator in Zoki sta letnik 1953. Kako je lahko on oče Mercatorju? Brezmadežno spočetje?
sporočil: 26
čas vnosa: 18.06.13 20:22
Potrebno je gledati pozitivno in si reči,da nas čaka tak razcvet
Mercatorja,kot ga še ni bilo. Kot da bi že vsi vedeli, da je
prevzem sovražen...
sporočil: 48
čas vnosa: 18.06.13 18:56
Zoki si lahko vzame samo pravico, da Mercator imenuje megajoškato
dojiljo družinskega premoženja.
sporočil: 339
[pinpingvin]No , ne vedo pa tovariši komunisti,da je v Sloveniji več Janezov, kot na celem svetu skupaj.
> [MF-342817]
Vsaka čast šamanu - špica
Ti pa nikar ne tarnaj
Ko boš napisal tisto, kar ti tisti trenutek kapne v glavo bo vse OK
Ne prićakuj pa, da te bodo zaradi tega vsi častili
Bistvo je da poveš svoje mnenje, pa tudi če včasih ni všečno
Nikoli ne smeš mislit na to, da boš s tistim, kar napišeš, ugajal
Če malo bolje pogledaš komentarje, se tle gor pojavlja toliko polpismenih plačancev, da je včasih za bruhat
N pr. vseslovenska vstaja:
so vpili vse zamenjat
Zdaj so pa Janeza zrušli pa je vse OK
No , ne vedo pa tovariši komunisti,
da je v Sloveniji več Janezov, kot na celem svetu skupaj
Prjatu pinpingvin za tole ************.
Btw samo popravek v spolu, včasih sem bila bejba, zdaj prehajam v fazo baburetine.
LP M
sporočil: 7.023
[sekmet]Morda je tudi to del načrta... ;)
> [shampion]
> > [sloj]
> >... Jankoviću bi morali že davno soditi, pa zadeva še tiči..kje? Na policiji v Postojni? ...
>
> Za vsak slučaj, je LSD bjonda pozneje še ukinila PU Postojna, tako, da je zadeva morda zdaj v PU Koper, če se ni med selitvijo nehote izgubila ali vsaj založila. V najboljšem primeru, je na dnu spodnjega predala, že blizu 'koša'.
Baje se stavba PU Koper nagiba in pogreza. Morda je preveč papirjev v njej?
Ali pa je tam preprosto prevelika koncentravija zatežencev?