Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bratuškova: Med slabimi rešitvami smo našli najmanj slabe
sporočil: 1.384
[slorevez]
Ha ha hhhahahahaha aahhhaaa grem srat ker sem dobil drisko od tele Boratkinje
Pa ne pozabite vodo potegniti!
sporočil: 3.051
Tudi partizane sta na njihovi pravični poti držala pokonci vera ter upanje, in zaradi tega, da imajo svoj moralni prav, so na koncu tudi zmagali, je opozoril predsednik.še vedno zmagujejo. in podpirajo kriminalce.
sporočil: 4.807
"Med slabimi rešitvami smo našli najmanj slabe"......tudi slep je
reku - bomo vidli....
[FIFIFINANCE]
> [FIFIFINANCE]
> > [0329Softb]
> >
> > V 2 WW se jih je nekaj borilo proti okupatorjem, nekaj jih je delalo revolucijo.
>
>
>
> Nekaj pa jih je sodelovalo z okupatorjem.
Nisem vedela, da jih je toliko sodelovalo z okupatorjem, verjetno smo jih nekaj uvozili po osamosvojitveni svetovni vojni.
Ne vem, ali nisem na liniji?
sporočil: 16.531
[Florenca]
Premierka je še poudarila, da smo na ta način vsi spoznali, kako resne so razmere, pri tem pa je vlada našla med slabimi najmanj slabe rešitve v tem trenutku.
Sedaj priznava, da so bile rešitve Janševe vlade, ki si jih prilašča, najmanj slabe. Ko je bila v opoziciji, jih je ves čas torpedirala kot najslabše rešitve.
Tudi nezaslužene pokojnine bodo prišle na vrsto za rez!Bodo, ampak vse, enako kot vse plače.
10% pod takoj.
sporočil: 661
Bodi malo bolj natančen. Katerim okupatorjem? Tistim, ki je izgubil
2 WW ali tistim, ki je zmagal 2 WW?
Verjetno misli na Protiimperialistično fronto
Verjetno misli na Protiimperialistično fronto
sporočil: 1.886
ker svojih dobrih nimajo ... so pa JJ & dr.JŠ manj slabe ...
kjut --- take vlade se strelja brez sojenja
sporočil: 13.178
[bpmsi2]A je jajotova vlada pripravila zpiz2 al je tudi samo naredila plagiat od borata?:) Toliko o tem kdo pri nas ni plagiator;)
emmm ... od vsega nakladanja, šinfanja, biti proti ... ste uporabili vse, kar je vlada JJ pripravila ... plagiatorji & Co.
[čarli]Kontrolna dividenda je zaščiten original.
> [bpmsi2]
> emmm ... od vsega nakladanja, šinfanja, biti proti ... ste uporabili vse, kar je vlada JJ pripravila ... plagiatorji & Co.
A je jajotova vlada pripravila zpiz2 al je tudi samo naredila plagiat od borata?:) Toliko o tem kdo pri nas ni plagiator;)
[FIN-366791]
Samo besede laži ne bo dovolj, da pridemo iz krize.
Laž ima kratke noge.
sporočil: 13.178
[sstanislav]Seveda, saj komunajzerji vedno radi zaščitite (s pomočjo državne represije kakopak) "intelektualno lastnino" nda:)
> [čarli]
> > [bpmsi2]
> > emmm ... od vsega nakladanja, šinfanja, biti proti ... ste uporabili vse, kar je vlada JJ pripravila ... plagiatorji & Co.
>
> A je jajotova vlada pripravila zpiz2 al je tudi samo naredila plagiat od borata?:) Toliko o tem kdo pri nas ni plagiator;)
Kontrolna dividenda je zaščiten original.
sporočil: 450
...v tem trenutku. Izgleda, da Alenka Bratušek živi samo za
trenutek. Namesto da bi gledala naprej.
sporočil: 634
[FIFIFINANCE]pojma nimam zakaj je FIFIFI... doletelo toliko minusov. o.O
> [0329Softb]
>
> V 2 WW se jih je nekaj borilo proti okupatorjem, nekaj jih je delalo revolucijo.
Nekaj pa jih je sodelovalo z okupatorjem.
[čarli]Gre za zaščito lastnikov kapitala vseh podjetij, tudi lastnikov kapitala krovne gospodarske družbe država.
> [sstanislav]
> > [čarli]
> > > [bpmsi2]
> > > emmm ... od vsega nakladanja, šinfanja, biti proti ... ste uporabili vse, kar je vlada JJ pripravila ... plagiatorji & Co.
> >
> > A je jajotova vlada pripravila zpiz2 al je tudi samo naredila plagiat od borata?:) Toliko o tem kdo pri nas ni plagiator;)
>
> Kontrolna dividenda je zaščiten original.
Seveda, saj komunajzerji vedno radi zaščitite (s pomočjo državne represije kakopak) "intelektualno lastnino" nda:)
Me prav zanima, komu boš poklanjal denar iz tvoje kontrolne dividende, nda ;)
sporočil: 737
Sami sebi da smo "dokazali, da zmoremo brez tuje pomoči"???
Čak’te malo… kaj sem jaz te dni kaj zamudila?
KDAJ natanko so si pa to "dokazali"?
Ne, resno… ta folk potrebuje nujno psihiatrično pomoč. Drugače bodo KOMPLETEN NAROD spravili v norišnico!
Zdravstveno naj jim plača kolektivni pregled pri NEODVISNI ustanovi (v tujini)!
Potem pa vsi na zdravljenje!
P. S.
Plačajo naj si ga SAMI!
Tudi MI si moramo SAMI finansirati toplice in razne tečaje relaksacije, ko postanemo le preveč utrujeni od njihovega teženja in izposojanja milijonov v našem imenu!
Milijonov, ki jih bodo zapravili ONI (zase in za svoje ljubljeno volilno truplo, javni sektor) , vrniti jih pa mi ne bomo mogli nikoli.
Morda so jih napadle neke vrste možganske uši. :D
Čak’te, kako se jim že reče?
Čak’te malo… kaj sem jaz te dni kaj zamudila?
KDAJ natanko so si pa to "dokazali"?
Ne, resno… ta folk potrebuje nujno psihiatrično pomoč. Drugače bodo KOMPLETEN NAROD spravili v norišnico!
Zdravstveno naj jim plača kolektivni pregled pri NEODVISNI ustanovi (v tujini)!
Potem pa vsi na zdravljenje!
P. S.
Plačajo naj si ga SAMI!
Tudi MI si moramo SAMI finansirati toplice in razne tečaje relaksacije, ko postanemo le preveč utrujeni od njihovega teženja in izposojanja milijonov v našem imenu!
Milijonov, ki jih bodo zapravili ONI (zase in za svoje ljubljeno volilno truplo, javni sektor) , vrniti jih pa mi ne bomo mogli nikoli.
Morda so jih napadle neke vrste možganske uši. :D
Čak’te, kako se jim že reče?
sporočil: 7.885
[0329Softb]
V osamosvojitveni vojni, vsaj tako so nam rekli, smo bili pripravljeni umreti za odcepitev Slovenije od Jugoslavije. Slovenijo smo spravili iz Jugoslavije, vendar nismo spravili Jugoslavije iz Slovenije tako, da je vprašanje ali smo 1991 res zmagali.Ha, ah ta je dobra. So vam rekli, da ste bili pripravljeni umreti za odcepitev, seveda sami tega niste vedeli, pa so vam morali povedati... :)
Ja ne vem če ste zmagali, zmagali so tisti ki so potem pobrali vojni plen.
sporočil: 2.146
Teli naši "wana be" voditelji že 22 let uporabljajo iste
izgovore... ker pojma nimajo kaj in kako. Razen krasti itak nič ne
znajo !!!
sporočil: 98
V Mariboru so ji pozabili povedati, da imajo boljši program za
ugotavljanje plagiatov, kot v Ljubljani.
sporočil: 2.185
veste samo to da morate krčevito branit pozicije pri koritu za vse
ostalo vas boli qrac.
sporočil: 615
Temu pa težko verjamem. Sama si najslabša rešitev in sem prepričan,
da tvoje znanje ne omogoča takšne diferenciacije. Če si sam
najslabši, ne veš kaj je lahko boljše. Da o sodelavcih ne govorimo.
sporočil: 1.284
Financni strokovnjak
www.news.com.au/mone...6496064311
In tisti ,ki potegne na mesec 100 % polozenega kapitala.
Seveda tega ne dosezes niti z magisterijem, niti v 2 niti v 5 letih.
Me prav zanima koliko minusov bo.
www.news.com.au/mone...6496064311
In tisti ,ki potegne na mesec 100 % polozenega kapitala.
Seveda tega ne dosezes niti z magisterijem, niti v 2 niti v 5 letih.
Me prav zanima koliko minusov bo.
sporočil: 371
ko bodo JJ zaprli smo odrešeni, "pečeni piščanci" bodo začeli z
neba leteti, vse napake, ki so jih "tardečei" v 15 letih naredili,
ko so vladali, bodo izginile, skratka prešli bomo v komunizem, kjer
bo imel vsak po svojih potrebah,
HURA, bo že videla Europa
HURA, bo že videla Europa
sporočil: 560
"Pahor: Partizane sta pokonci držala vera ter upanje"...dokler bodo
vodilni politiki iskali navdiha v partizanih in nagovarjali
ljudstvo, potem nam ni rešitve...res bolano...zjebali ste tri
generacije, zdej je pa dost...naj o tem pišejo in govorijo
zgodovinarji...
sporočil: 888
Tvoj komentar popolnoma drži.
Pri nas pa mislimo, da nas bodo iz slabe finančne situacije reševali tisti, ki imajo sami ogromne minuse na svojem transakcijskem računu.
Navadili so se na svoje dobre stalne za večno zagotovljene plače, na kako krizo še pomislili niso, zdaj nas bodo pa reševali. Te prosim, le še bolj potunkajo nas lahko ob reševanju svojih riti.
Tvoj komentar popolnoma drži.
Pri nas pa mislimo, da nas bodo iz slabe finančne situacije reševali tisti, ki imajo sami ogromne minuse na svojem transakcijskem računu.
Navadili so se na svoje dobre stalne za večno zagotovljene plače, na kako krizo še pomislili niso, zdaj nas bodo pa reševali. Te prosim, le še bolj potunkajo nas lahko ob reševanju svojih riti.