Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Novi državni letalski prevoznik, za razvajene politike in profesorje
Strani: 1
P.S.: Kritičen prispevek, ni kaj!
[FIN-267544]Čemu potem potreba po državnem letalskem prevozniku, če je takšno močno povpraševanje?
Dajte no... primerjati LJ z Gradcem. Lj je glavno mesto članice EU! Samo v Bruselj, Frankfurt, Strassbourg se tedensko vozi vsaj tisoč Slovencev na delo (redno delo, sestanki, odbori, komisije inp.).
Česa ne vidijo drugi prevozniki, da ne ponudijo linij?
Če kaj, bi bilo smiselno subvencionirati linijo LJ-Bruselj. Na koncu vse te poti v ZG, Benetke inp. plačamo mi s povišanimi dnevnicami, potnimi nalogi inp.A ni bilo nekaj takega ravno pred kakšnim tednom sprejeto?
Aha, je bilo:
Sprejet zakon za subvencioniranje letalskih prevoznikov. live.finance.si/9008107
Upam, da bodo speljali do konca in uspeli subvencionirati kako destinacijo ali dve.
Ne sicer zato, ker menim, da je to potrebno, ampak zato, ker je pri teh jasno, da nekam bodo dali denar in ta alternativa je občutno cenejša od furanja letalskega prevoznika.
Ne bi se pa čudil, ce bi bile ideje o letalskem prevozniku namenjene lažjemu sprejetju subvencioniranih letov; češ, glejte, koliko smo privarčevali :)
[]Jaz zivim v Ljubljani in tudi razmisljam tako kot Petra.
Tako razmišlja lahko samo nekdo kateri je doma v Zabačenem.
Kaj pa zdaj?
Zakaj? Ker je bil v času Adrije let zjutraj, zdaj pa sredi dopoldneva! Isti dan ne opraviš nič! 100€ razlike na potovanje se hitro porabi.
Katera letališča že so od Ljubljane oddaljena 1 uro? Gospa očitno hitro vozijo.
Ampak ja. Ker bi bila nova, ali pa stara družba, spet popolnoma državna, bi bil to spet en hlev za pitanje goveda, iz leve ali pa desne partije.
[0220Agrok]
Odkar ni Adrije skoraj nikoli ne letim iz Brnika niti na destinacije, ki so pokrite.
Zakaj? Ker je bil v času Adrije let zjutraj, zdaj pa sredi dopoldneva! Isti dan ne opraviš nič! 100€ razlike na potovanje se hitro porabi.
Katera letališča že so od Ljubljane oddaljena 1 uro? Gospa očitno hitro vozijo.
Ampak ja. Ker bi bila nova, ali pa stara družba, spet popolnoma državna, bi bil to spet en hlev za pitanje goveda, iz leve ali pa desne partije.
Jaz uporabljam Trst in še posebej Zagreb. Še vedno tudi Brnik, predvsem navezavo z Varsavo.
Celovec, Gradec, Reka, Pula...to je bolj kot ne neuporabno.
Za kam dlje pa seveda Benetke/Treviso.
lp, p
[rame]a ne bi bilo bolj enostavno, da se ti umaknes, kot pa da se vsi drugi + avtorica :)
Bolje, če bi vsi prenehali komentirat članke ,ker je vse na nivoju gospe ki je ukinila slovensko letalstvo.Tudi avtorica članka bolje ,da se umakne iz te teme.
[Gustl]Jaz pa živim v Mariboru. Kraj je spoznan kot top 3 kulinarična destinacija v Evropi. Je bil kak članek o tem? Pridite enkrat, in obiščite top destinacije v bližnji Kungoti, pa v Svečini. Npr. pogooglajte vinarijo Vračko. Ni tega nikjer blizu, vsaj do Toskane. Maribor bi prej potreboval letalskega prevoznika kot LJ, ki, kot je povedano v članku, itak gravitira k Trstu in Benetkam. Od MB do Benetk, in obratno, pa ni ravno primerno potovati. Ampak smo primorani.
> []
> Tako razmišlja lahko samo nekdo kateri je doma v Zabačenem.
Jaz zivim v Ljubljani in tudi razmisljam tako kot Petra.
Kaj pa zdaj?
Strani: 1