Strani: 1

jani1974 sporočil: 3.691
[#2781115] 26.06.19 08:55
Odgovori   +    6
Če se po celi Sloveniji na prostem kurijo gore odpadkov in po novem cele tovarne, pa ni nobenih emisij, jih bo v Šoštanju v kontroliranih pogojih še toliko manj.
Zna celo dišati ven iz dimnikov.
FIN-311684 sporočil: 18.740
[#2781129] 26.06.19 09:55
Odgovori   +    3
Dost je tega sranja s CO2, ki ga potrebujemo za življenje. Klima se tako in tako spreminja v nekakšnem naravnem ciklu brez omembe vrednega ljudskega vpliva. Rastline potrebujejo CO2, gozdovi potrebujejo CO2, ljudje potrebujejo CO2...Bojujmo se proti onesnaženosti, gorami smeti in plastike v oceanih, moramo pa vedeti, da CO2 ni onesnaževalec, pišejo italijanski znanstveniki v članku "CLIMA, UNA PETIZIONE CONTROCORRENTE" na: www.opinione.it/cult...-zichichi/
pobalin sporočil: 12.553
[#2781146] 26.06.19 11:38 · odgovor na: FIN-311684 (#2781129)
Odgovori   +    0
[FIN-311684]
Rastline potrebujejo CO2, gozdovi potrebujejo CO2, ljudje potrebujejo CO2...
Ljudje potrebujeJo ali potrebujeMo CO2? Menda nisi bot? :-P

In zakaj ljudje potrebujemo CO2 - za švasanje? J€ba je, če je gozdov vedno manj, oljne palme in soja in krma za govedo pa ne pogoltnejo toliko ceodvaja za toliko časa kot tropski pragozd. Ko je "blagodejnega" ceodvaja za vedno večjo populacijo vedno več, je vprašanje "le kam bi del".
Bojujmo se proti onesnaženosti, gorami smeti in plastike v oceanih, moramo pa vedeti, da CO2 ni onesnaževalec, pišejo italijanski znanstveniki v članku "CLIMA, UNA PETIZIONE CONTROCORRENTE" na: www.opinione.it/cult...-zichichi/
Hvala ti za tole. Ne samo zato, da vidim, na katero stran se postavljajo geologi, ki imajo najbrž več skupnega z ENIiji kot s klimatskimi revolucionarji. Še bolj zato, ker si mi pomagal vpogledati v eno od plasti italijanake millefoglie demokracije.
AUTORE: Lei sa se ci sono quotidiani finanziati dallo stato e quali sono?
UOMO 1: No no non lo so.
UOMO 2: Non ne sono al corrente.
DONNA 1: Mi sembra che quelli dipartito abbiano una sorta di finanziamento, non so quanto incida sul loro bilancio.
GABRIELE POLO-DIRETTOREā€œIL MANIFESTOā€: Essere formalmente giornali di partito quando non lo sono ed essere finanziati per questo mi sembra un poā€™un piccolo imbroglio.
ITALO BOCCHINO-EDITORE: Ci sono giornali veri dipartiti veri, giornali veri di partiti falsi, giornali falsi di partiti falsi.
PIETRO SANSONETTI-DIRETTORE DI ā€œLIBERAZIONEā€: PerĆ² voi sapete che i giornali di partito sono cinque e io vi dico senza tema di smentita che, adesso non so la cifra esatta, sono decine e decine quelli finanziati, che roba ĆØ truffa no.
...
AUTORE (VOCE FUORICAMPO): Usufruisce di un contributo di due milioni e 179 mila euro, esce con quattro pagineĀ e qualche volta otto. Poi cā€™ĆØ Lā€™opinione quotidiano fondato da Cavour oggi diretto da Arturo Diaconale, a quale parlamentare si ĆØ agganciato?
ARTURO DIACONALE-DIRETTORE Lā€™OPINIONEĀ: Ai parlamentari di cultura liberale, riformista che sono stati eletti dentro Forza Italia.
EDICOLANTEĀ 1: Lā€™opinione ha detto?
AUTORE: Ma non lo ha mai sentito?
EDICOLANTE 1: No, se ĆØ un quotidiano qua non arriva.
AUTORE: Quante copie vendete?
ARTURO DIACONALE-DIRETTORE Lā€™OPINIONEĀ: La diffusione diciamo ĆØ una diffusione limitata, noi siamo sulle tre quattro mila copie.
web.archive.org/web/...27,00.html
notomi sporočil: 693
[#2781306] 27.06.19 13:20
Odgovori   +    0
Na Dunaju se krasno grejejo z sešigalnico in marsikje drugje tudi. Samo pri nas se naprimer ptiči ne znajo izogniti vetrnicam. Ko smo to pravili ljudem na Norveškem so se kar smejali!

Strani: 1