Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek V začinjenih piščančjih zrezkih Perutnine Ptuj odkrili salmonelo
Strani: 1
sporočil: 498
Naslov in en stavek o salmoneli, nato pa stara zgodba o prodaji?
Resno? Kakšno vezo ima to?
sporočil: 13.528
Piščanca je treba samo dobro prepeči in ni panike. Enako velja za
ribe. Govedina če je zorjena je lahko tudi rare, samo osebno
preferiram dobro prepečeno meso.
sporočil: 31.920
Zadnja sprememba: najobj 20.03.2019 10:11
... V začinjenih piščančjih zrezkih Perutnine Ptuj odkrili
salmonelo ...... OK, ker piščancev ne jem, sam nisem v nevarnosti, ampak kdor začinjene piščančje zrezke Perutnine Ptuj je surove, si v bistvu zasluži, da faše salmonelo ...
P.S.: ne vem, če bi Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin to morala vedet, ampak salmonela se uniči pri temperaturi nad 70 stopinj celzija in je po pečenju ni več, kdor pa si ne umiva rok, pa je itak svinja, svinje pa pečenih piščančjih zrezkov Perutnine Ptuj običajno nimajo na jedilniku ...
Strani: 1