Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Kako dobro poznate butične domače sire?

Strani: 1

bc123a sporočil: 48.253
[#2737521] 12.10.18 08:48
Odgovori   +    1
V sosednji temi: Kako se izogniti holesterolu :)))
anon-186196 sporočil: 2.052
[#2737666] 12.10.18 23:09
Odgovori   +    0
tegale z "buticnim" oz. doma scopranim sirom sem precej studiral pa eksperimentiral, v kuhinji in v obicajnih loncih, iz radovednosti in ker ga imam rad. tehnolosko ni baubau, razen ce bi hotel recepturo za sveti gral od oslovskega sira zgruntat. so pa absolutno previsoki vhodni stroski za iz hobija biznis zalaufat.

glavni problem velike vecine obce dostopnih sirov je zorenje. pri trdih sirih naj bo vsaj eno leto, kar pa je v praksi zelo poredko. vcasih za hec vprasam lusno prodajalko 1. koliko casa je bil zorjen sir in 2. kaksne pospesevalce za zor vsebuje, samo da vidim kako zavije z ocmi.
153 sporočil: 9.333
[#2737732] 13.10.18 19:52
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: 153 13.10.2018 20:08
Ob dobrem siru gre v slast in za (na) zdravje
dobro vino, za ene belo, za druge črno, tudi rose
in orange, z natančnimi imeni, bodimo iskreni !

Sodražan

Strani: 1