Strani: 1

FIN-527377 sporočil: 971
[#2662075] 04.07.17 19:31
Odgovori   +    34
Lažniva, pardon, pozabljiva baraba bo lepo v miru počakal na Matildo, postlal tule si je odlično, s seboj ne bo odnesel ničesar. Hej, kako rad bi verjel v onostranstvo, da ga vidim tam nekje na toplem pri enonogem maršalu in njegovih....
vickibedi sporočil: 11.190
[#2662076] 04.07.17 19:31
Odgovori   +    14
Bilo kuda UDBA svuda.
www.portalplus.si/22...goslavija/
FIN-311684 sporočil: 18.425
[#2662077] 04.07.17 19:45
Odgovori   +    26
Nekaterim ne bo všeč in bi raje videli, da tega zaslišanja ne bi bilo. 89 letni Zemljarič je preprosto briljiral in pokazal, da je parlamentarna komisija prešibka za zaslišanje tega 90. letnika. V bistvu je Zemljarič vodil preiskavo samega sebe. Kako je mojstrsko pridobival na času...kako si je lepo počasi s svinčnikom zapisal Cupin, ne Zupin, ne ne dvakrat "p", torej Zuppin...Zagotovo ga za nastop ni pripravil piar, kajti ta je lahko direktor piarja. Na komisiji ni bil 90. letni starček, bil je mojster, kar je komisija prezrla.
bozo666 sporočil: 3.026
[#2662124] 05.07.17 09:12
Odgovori   +    11
Zemljarič je izredno delaven in dosleden človek......in če bi imeli v SLO nekaj takih, ne bi tako zavozili države kot smo jo.

Smešno je, ko se nabija, da je bil šef UDBE.....pa kaj....vsaka država ima takšno službo, ki jo vodijo najboljši kadri......bolj pomembno je, da je ta človek vodil gradnjo tako Kliničnega centra kot tudi Cankarjevega doma in bil nočna mora za izvajalce-ZATO SO BILI OBJEKTI ZGRAJENI V ROKU IN ŠE DANES DELUJEJO

Sestanki so bili tudi stoje....ti to, ti to, zakaj nisi, hočem do sedmih zjutraj na svoji mizi....RED IN DISCIPLINA.....tega manjka danes, ko vladajo leporečniki in demagogi in pohlepneži, ki bi radi do 40 leta imeli hišo, vikend jahto in dober avto, pa pše otroke šolat v tujini....tega včasih ni bilo, ker so bili ljudje pošteni in vladal je red.

Smešno je tudi nenehno povdarjanje, da je bil šef UDBE, kar seveda ni res, bil je načelnik SDV-ja....cca 3 leta.....bil pa je namestnik sekretarja za NZ, bil je sekretar ( MINISTER ) za NZ.....bil je predsednik slovenske vlade.....bil je podpredsednik jugoslovanske vlade......

Niko KAVČIČ je precej starejša generacija.......tudi poštenjak, ki je zgradil temelje slovenske ekonomije in bančništva......A ŽAL SO TO POTEM NASLEDNJE GENERACIJE ZAFURALE V VELIKI MERI.....in priodale celo letališče...dol padeš ob takšni neumnosti

Če bi imeli več takih starih kadrov, ki so bili pošteni in delovni.......ko sem se kdaj ponoči vozil mimo MNZ-ja je v njegovi pisarni dostikrat gorela luč do polnoči ali enih, mogoče pa še dlje

Ti današnji raziskovalci vse mešajo......zakaj.....zato, da je zgodba bolj zanimiva in da se knjiga lepo proda.....skratka , BIZNIS.

Dejansko pa je res, da je po vojni , ko smo bili v težki bedi, SLO rešila iz te bede tajna akcija slovenskih nacionalistov na čelu z Nikom Kavčičem, ki so pridobili devize res z švercom-uvozom cigaret iz Švice, ki so jih lifrali tajno v Italijo......z denarjem pa se je kupilo sttroje, tehniko , zdravila, prvo ladjo, letalo.....IN SLO SE JE ZAČELA NAGLO DVIGOVATI IZ PEPELA DRUGE VOJNE.

To, da smo bili dosti boljši od Hrvatov in Srbov, se imamo zahvaliti zvezam slovenske UDBE in njenim prvotnim akcijam.......potem smo dobili kup predstavništev, kar je šlo Beogradu zelo v nos, saj so po mercedes morali v Ljubljano.

Vse kar je bilo v tujini ustanovljeno je bilo v korist SLO in tudi naših zamejcev......samo tako se je dalo parirati Beogradu in za njegovim hrbtom graditi hrbtenico slovenskega gospodarstva, ki nam je omogočila izgradnjo dobrega TO-ja in MILICE, ki sta omogočila osamosvojitev.

Glede denarja v firmi ATKO......če bi bil Kavčič lump, bi bil tiho, pa ni bil, ker je hotel pred smrtjo vse urediti in se je ta udbovski denar, kar ga je še ostalo, dvignil.....šifro računa je poznal le on.....in pripeljal nazaj v SLO in dal v BS.

Od teh starih kadrov, ki so bili predani SLO se prav nobeden ni umazal rok s kakim denarjem, saj vsi živijo neko normalno življenje........vedno pa so problem mladi, ki so pohlepni....a to so druge zgodbe, ki z dogodki izpred 70 let nimajo nobene zveze.

Najboj bedno pa je nenehno nabijanje v stilu Reporterja in podobnih rumenih časopisov, da Zemljarič pošiljal morilce, ki so likvidirali nedolžne ljudi.....SMEŠNO.......še sama ekstremna emigracija piše, da sumijo , da je bilo v vseh letih likvidirano 28 ljudi, za katere sumijo , da jih je UDBA.

Največ je bilo srbsko -hrvaških medsebojnih obračunov, ki se jih je pripisalo UDBI........res pa je, da so se izvajale akcije kako jih skregati, da se bodo med seboj pobili.....tudi tako, da se je izdal kak lažen časopis itd.

Sicer pa bi vsem, ki nabijajo v stilu Reporterja, svetoval prebrati intervju z Ljeljakom....mislim da je Katedra,avgust leta 1991, kjer pove, da je 80% operativnih zadev v tujini pokrivala njegova vojaška obveščevalna služba...KOS....in da je SDV samo 20%.

Ha,ha...in kaj zadnjih 10 let nabija Ljeljak....dol padeš.....očitno je pozabil kaj je povedal v tistem intervjuju, ki si ga lahko vsak najde v digitalni knjižnici.

V SLO bi morali udariti po tistih , ki so kupovali predrage stvari in ne po tistih , ki so prodajali......in ti kupci so mladi ljudje tam med 40 in 50 let, zato je Zemljarič povedal prav.

Najbolj hinavsko pa je seveda vpiti češ, da je UDBA likvidirala Stjepana Crnogorca, pri tem pa zamolčati, da je bil soorganizator teroristične 19-članske grupe FENIKS, ki je 1972 vpadla v državo in ubila 13 naših pripadnikov varnosti oz. vojske.

In ta Crnogorac je za opozicijo nedolžen mlad fant, pripravljal pa je vpad nove grupe 32 ali 33 teroristov, ki bi prišli na pomoč prvi grupi....

Hkrati pa "demokratična" Amerika z enim samim dronom....zaradi enega samega terorista ubije celo poroko, vse svate, ker so odkrili preko signala teroristov telefon. ZDA , Izrael, Nemčija, Italija so demokratične države, naša SDV, ki je ugrabila terorista pa zločinska....dol padeš ob taki sprevrženi logiki......kot da naših 13 življenj ne pomeni nič.

In te manipulacije izvaja stranka, ki ima edina načelu bivšega zagrizenega komunista.
FIN223552 sporočil: 490
[#2662543] 07.07.17 09:46
Odgovori   +    1
»Ne morem reči, da je, ne bi pa rekel, da ni.«

Iz tega ne bodo več stisnili nič kaj niti z mučenjem, so prepozni, Alzheimer dela svoje (ker tak se pri 90 letih tudi ne zmore norca delat).

Strani: 1