Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Žagarjev nateg
Strani: 1
sporočil: 9
Vse vlade že od nekdaj skrivajo določene podatke novinarjem in
javnosti. To kar se dogaja zadnje čase pa je višek. Ali ni
delovanje vlade javno, razen če ne gre za zadeve državne varnosti?
Novinarji, se mi zdi, pa vedno bolj mlačno pritiskajo na vlado in
njene uslužbence pri iskanju informacij.
Moj predlog je vladna televizija. Vendar ne prenosi iz parlamenta (lahko tudi), ampak prenosi iz vseh prostorov vlade in parlamenta na željo gledalca. Tako bi prav gotovo zagotovili javnost delovanja vlade.
Moj predlog je vladna televizija. Vendar ne prenosi iz parlamenta (lahko tudi), ampak prenosi iz vseh prostorov vlade in parlamenta na željo gledalca. Tako bi prav gotovo zagotovili javnost delovanja vlade.
sporočil: 3
TA VLADA SAMO NATEGUJE. MI PA VESELO TIHO. kOGA BO BOLELA GLAVA,
NAS DAVKOPLAČEVALCE. jANŠA IN NJEGOVE OPRODE SI BODO POMAGALI Z
DENARJEM OD OROŽJA.
sporočil: 360
Pokrajinizacija je dobila zagon, ko nas je obiskala komisiji iz EU,
da si ogleda kako razdeljujemo EU sredstva. Skrata, bili so
zgroženi, da je sploh možno izumiti tako zbirokratiziran mehanizem,
ki povrh vsega ne funkcionira. V Evropi velja Bruselj za najbolj
zbirokratizirano okolje ... dokler ni prišla na sceno Slovenija in
smo takrat podrli vse norme in standarde.
Predlagali so rešitev: pokrajine in prepustitev EU sredstev guvernerjem pokrajin. Takrat je projekt dobil zagon a so ga takoj "ugrabile" politične stranke, ki v njem vidijo le lepo delovna mesta za svoje privržence, njihove otroke in odslužene funkcionarje. Zato je pokrajin tako veliko. Zato bo šla cela gora denarja in zato o tem nočejo govoriti dokler ni 100% sigurno, da bo šlo skozi parlament.
Slovenija je na poti dosanja pomenbnega mejnika; prva država v EU, ki je opravila tranzicijo iz socializma v fevdalizem.
Predlagali so rešitev: pokrajine in prepustitev EU sredstev guvernerjem pokrajin. Takrat je projekt dobil zagon a so ga takoj "ugrabile" politične stranke, ki v njem vidijo le lepo delovna mesta za svoje privržence, njihove otroke in odslužene funkcionarje. Zato je pokrajin tako veliko. Zato bo šla cela gora denarja in zato o tem nočejo govoriti dokler ni 100% sigurno, da bo šlo skozi parlament.
Slovenija je na poti dosanja pomenbnega mejnika; prva država v EU, ki je opravila tranzicijo iz socializma v fevdalizem.
sporočil: 720
Zadnja sprememba: anon-3306 29.08.2007 12:37
Ubogi dr. Žagar , ki je bil vedno pošten in deloven, sedaj
pa izpada bedak in tat.Torej bo res, kar je rekel nazadnje S (L) S -ovec, "neprofesionlni" župan Celja: politika je najkrajša pot, da postane človek iz poštenjaka baraba . Rekel je seveda v očeh ljudi, zanj pa velja kot je napisano.
Tipa sta v isti stranki, iz tega legla je še MB župan Kangler alias Kanglica. Ostale "(pod)poštenjake" ne bom omenjal...
Žagar, pobegni ven, dokler še lahko!
e-Šrot
Strani: 1