Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek »Prevozniška podjetja se selijo na Hrvaško, kjer kvadratni meter zemlje stane 15, pri nas pa 200 evrov,« vladi sporočajo slovenski avtoprevozniki.
Strani: 1
[]Zakaj ne, le malo dlje traja.
Kdor ima proizvodnjo (tovarno), si selitve na Hrvaško ne more privoščiti.
Če se že odločijo, pa je najbrž bolje še kako državo dalj:).
[]Žito, droga Kolinska, dondon, Ormož sladkor
No, naštej, koliko slovenske proizvodnje se je preselilo na Hrvaško doslej. Gotovo to dobro veš.
Živilska je pač enostavna, za druge traja dlje.
Slovenija je majhna,jezik poznamo,sedaj so še v sengnu, poceni delavcev tule ni.
Meni se zdi to nek naraven proces.Enostavna dela bojo šla nižje po Savi.
[MAN-1465775]Sem prisoten v Sloveniji in na Hrvaškem. Popolnoma nobene razlike glede (potencialne) korupcije. Tam so bolj "odkriti", naši so bolj "zahrbtni".
Treba je vseeno upoštevati da je na hrvaškem stopnja korupcije med največjimi na Balkanu in da se lahko pogoji kar hitro spremenijo, potem ko je podjetje registrirano tam. Jaz osebno ne bi postavljal fabrike na hrvaškem samo zaradi finančnega vidika.
Na Hrvaškem pa lahko postavi fabriko samo tisti, ki ustvarja. Zato se ni potrebno izrekati, kaj bi "ti" (vi) postavil(i) na Hrvaškem :)).
Davčni predpisi so v primerjavi s slovenskimi tako ugodni, da se ti zdi, kot da si v davčni oazi. Edino kar je potencialno vprašljivo, je delovna sila ... vendar najdeš "mangupe" tako v Sloveniji kot na Hrvaškem.
Če poenostavim, na Hrvaškem se počutim bolj "svobodnega" :)).
In kakšne izjave ministrice so to?! Izsek iz članka: Ministrica je odgovorila, da je tudi to področje odvisno od več resorjev, da pa bi morali prevozniki znati tudi pohvaliti, ne samo kritizirati. »Za en most čakamo soglasje direkcije za vode. To ni v mojih rokah,« je pojasnila ministrica.
Kaj pa naj hvalijo prevozniki, saj pravzaprav ni kaj pohvalit. In to, da nekaj ni v njenih rokah?!
Ja pa hudiča no, pa kaj je tako težko povprašat svojega kolega ministra iz Ministrstva za naravne vire in prostor in tole pospešit?!
Bolj slabe primere si našel.
Za tegale Piška sm šel malo na ajpes jolp pogledat. 14,7 Mio prihodkov, 90 zaposlenih, in 1,377 Mio bruto plač letno.
Povprečna bruto plača v tej firmi je 1275€ na zaposlenega. Od 90 zaposlenih jih ima 7
zaključeno 5-o stopnjo izobrazbe, ostali manj.
Vir: revidirano letno poročilo družbe Frigotransport Pišek 2023.
Potem je še Pišek Logistika, ki je imela konec leta 2023 2,5 Mio prihodkov, od tega 40% s prvo omenjeno firmo. No tu je bilo pa 14 zaposlenih, in 277.000€ bruto plač. Kar znese 1650 bruto na glavo v povprečju.
Tudi ta podatek je z ajpes jolp. Za 2023.
Nakar je še podjetje NLMC, ki je spet povečini poslovalo s prvo, imelo 2 zaposlena in 34 jurjev bruto plač, ali 1500€ na glavo na mesec.
Kakšno davčno razbremenitev dela pričakuje gospod Pišek? Pri teh povprečnih plačah kot jih izkazujejo njegova podjetja, je manevrskega prostora navzdol malo ali nič.
Ko bi se ta Pišek malo bolje ukvarjal s svojim primarnim poslom, in malo manj s parceliranjem prihodkov med svojih 5 firm, bi najbrž bilo drugače....
Strani: 1