Strani: 1

kren sporočil: 344
[#2748624] 18.12.18 09:45
Odgovori   +    1
Za vstop v to trgovsko verigo so morali vzorec sladkega krompirja dati v analizo na Dunaj, kjer so potrdili, da je pridelan v Sloveniji in da ne vsebuje ostankov fitofarmacevtskih sredstev.
Kako so lahko pa z analizo potrdili, da je pridelan v Sloveniji? A ima slovenska zemlja drugačne kemične lastnosti od avstrijske, ali madžarske?
Tonja1 sporočil: 325
[#2749478] 22.12.18 21:23 · odgovor na: kren (#2748624)
Odgovori   +    0
V vsakem primeru, čestitke. Razmišljajo, se prilagajajo spremembam in delujejo, ne čakajo na subvencije ali kake druge denarje. Če je podnebje vedno toplejše, je treba spremeniti kulture.
FIN-311684 sporočil: 16.455
[#2749481] 22.12.18 22:27 · odgovor na: Tonja1 (#2749478)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: FIN-311684 22.12.2018 22:39
[Tonja1]
V vsakem primeru, čestitke. Razmišljajo, se prilagajajo spremembam in delujejo, ne čakajo na subvencije ali kake druge denarje. Če je podnebje vedno toplejše, je treba spremeniti kulture.
Danes sem v Hoferju kupil sladki krompir po 1,99 evrov za kilo, priporočajo ga za vzpostavitev ravnovesja zaradi histaminske intolerance (npr. ženska ali moški se zbudita rdeča in zabuhla, kot da sta se sončila brez zaščite, lahko sta tudi tamala ali tamali rdeča, tudi rit in do riti, prsi, komolci, ušesa...)...jaz preprosto ta krompir imam rad. Kje je največ histamina? Stari rakci, školjke, zorjeni siri, vino, soja, sojine omake iz fuj soje, joj joj tudi kislo zelje...

Strani: 1