Strani: 1

FIN-311684 sporočil: 15.742
[#2741455] 08.11.18 16:33
Odgovori   +    3
Kaj je zdaj to, saj je otroški srčni program že bil na UKCL, kje so ga dolga leta uničevali in ga na koncu uničil!!!??? Kaj bi ga radi še enkrat uničili? Spomnimo se, lani smo izvedeli za 42 napačno zdravljenih otrok na UKCL.

"Čeprav se je medijski vihar že umiril, mi še zdaj ne gre iz glave neverjetna neumnost, ki so jo vodilni UKC naredili s tiskovno konferenco, na kateri so svojemu sotrudniku prof. dr. Rajku Kendi naravnost v glavo spustili raketometno salvo 22 napačno zdravljenih otrok. Na to se je dr. Kenda odzval z enako mero in iz svojih »Stalinovih orgel« spustil protiudarec v obliki baterije 20 napačno zdravljenih otrok..." je pisal zdravnik Alojzij Ihan.

UKCL bi morali priključiti npr. Dunajskem kliničnem centru, kajti vodenje UKCL dokazuje, da Slovenci nimamo niti znanja, niti sposobnosti za upravljanje z velikimi zdravstvenimi sistemi. Še enkrat, kaj bi še radi? Napačno so zdravili 42 otrok, nekateri so verjetno umrli, kar to ni dovolj za ugotovitev, da otroke moramo spraviti ven iz UKCL?

Strani: 1