Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 2.791
[#2733668] 13.09.18 19:43
Odgovori   +    4
Prejšnjo krizo je pospravilo v predale dejansko slovensko podjetništvo, ki je btw dalo slovenskim političnim mutibarićem dovolj denarja v budžet, da se je reševalo, kar je javno.
Noben zaposleni v javni sferi ni toliko trpel zaradi krize kot slovenski podjetniki in njih zaposleni... izjemoma morda medicinske sestre v UKC in še kje.

Torej, prišla je Vlada, ki bi vlečnega konja za nagrado, ker je državo potegnil iz krize, odrla kože.

Narobe svet.

Aha, kako smo pripravljeni? Menim, da premoženjsko kar dobro, strukturno že precej slabše, mentalno stanje pa ni takšno, da bo na ladji Slovenija mir. Torej, slabo smo pripravljeni.
Gespud sporočil: 13
[#2733672] 13.09.18 20:04
Odgovori   +    7
zakaj pa je "predlog" mêsca lahko "dobronameren"? v čem bi lahko bil?

in zakaj se v liberalnem ekonomsko/poslovnem časopisu že nekaj časa pojavlja trend normaliziranja poskusov skrajnežev določene pasme, da bi ponovno vpeljali totalitarni sistem (najprej, seveda, v ekonomiji, kjer naj - po njihovo - z ustvarjenim upravljajo vladajoči, ne ustvarjalec)?

skrajneži vseh pasem so abotni. celo smešni - tako "če gevara" kot "štajerski panter" spravljata normalne ljudi v krohot. ko pa bosta ekononomsko-družbeni "levi" skrajnež in blut-und-boden "desni" skrajnež združila moči, pa bo res nevarno (in ne bo prvič).

in ne mislit, da si mêsec in šiško ne moreta biti bolj vsaksebi. nasprotno - ta dva se v resnici odlično razumeta (skrajneži so vedno bližje eden drugemu kot normalnim ljudem), in bosta odlično sodelovala v ustvarjanju novega družbenega reda. kar je super za vse tiste, ki niso ne "čefurji" niti "kapitalisti", in ki zlahka nasedejo "dobronamernim predlogom" o "spametovanju kapitalistov" in "prepovedi neslovenskih običajev".

taki bodo - ob nadaljnjem držanju štange s "saj so čisto dobronamerni" - kmalu določili zmagovalca na volitvah. takrat pa bo ostalo samo še vprašanje, ali bodo "akrapoviće" razlastili (in še kaj) zaradi "pohlepnega kapitalizma" ali zaradi "neslovenskih prednikov"; se pravi, ali bo močnejši kordiš kot finančni minister, ali šiško kot notranji - v brščič-mêščevi vladi.

v čem je torej predlog mêščevih skrajnežev "lahko dobronameren"?
anon-411409 sporočil: 5
[#2733701] 14.09.18 09:28 · odgovor na: Gespud (#2733672)
Odgovori   +    0
[Gespud]
...
in ne mislit, da si mêsec in šiško ne moreta biti bolj vsaksebi. nasprotno - ta dva se v resnici odlično razumeta (skrajneži so vedno bližje eden drugemu kot normalnim ljudem), in bosta odlično sodelovala v ustvarjanju novega družbenega reda.
...
Se mi je včeraj zdelo, da je tale komentar vseeno malo pretiran. Ampak ... sem se spomnil, da so vsi poslanci Levice strumno glasovali za nacija Jelinčiča (ko je ta postal podpredsednik parlametnarnega odbora za zunanjo politiko), češnjica na torti pa je današnja novica: za državnega sekretarja v kabinetu premierja "Šarec-Mesceve" vlade je imenovan - naci Damir Črnčec.

No, kaj pa vem. Vsa ta glasovanja in imenovanja so gotovo povsem dobronamerna.

Strani: 1