Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek V podjetništvo zaradi stave, da bo shujšal

Strani: 1

Gustl sporočil: 12.316
[#2728753] 17.08.18 08:38
Odgovori   +    2
Pred kratkim sem gostil kolege iz tujine in sem jim na mizo postavil tole.

Pred vrnitvijo so si nabavili zaloge za domov.

Res je dobro.
anon-49383 sporočil: 3.465
[#2728765] 17.08.18 09:31
Odgovori   +    1
Zelo zanimiva poslovna zgodba, začel v kuhinji, pa ne sili v lastno proizvodnjo, v podjetje spustil solastnika.

Produkta pa ne poznam, zato komentiram podjetniško zgodbo.
Petunija1 sporočil: 779
[#2728770] 17.08.18 09:45
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: Petunija1 17.08.2018 09:54
Hvala za članek in priporočilo. Še nisem slišala za tega tipa in njegov izdelek pa kar redno brskam tudi po Hoferjevi stalaži z eko hrano. No, morda se ravno v tem skriva point, kolikor vidim njegov izdelek nima eko certifikata, naravno pa še ne pomeni tudi ekološko, čeprav vidim, da razmišljajo tudi v to smer.

Bi pa opozorila, da "organsko" ni ravno posrečen prevod angleške besede "organic", pri nas je uveljavljen izraz bio/eko arašidi. Ko preberem "organsko" mi je prva asociacija organska in anorganska kemija, vsi arašidi, ne glede na poreklo in način pridelave pa definitivno spadajo v prvo kategorijo.
FIN-311684 sporočil: 15.142
[#2728777] 17.08.18 10:21
Odgovori   +    5
Arašidovo maslo naredim sam. V manjšo posodico Nutribulleta dam cc. 20 dkg neslanih oluščenih arašidov iz Hoferja (dobra kakovost, ugodna cena), dodam bučinega ali olivnega olja (po želji), malo soli ali ne...dvakrat po minuto zvrtim na 25 tisoč obratov in je domače arašidovo maslo pripravljeno, po želji bolj gosto za namaze ali redko za omake.

Strani: 1