Strani: 1

0126Bacis sporočil: 1.224
[#2720475] 29.06.18 06:41
Odgovori   +    2
Na ministrstvu ni sogovornika, ki bi lahko razložil, zakaj niso v osmih ali desetih letih vzpostavili javne službe
To bo sedaj uredil Serpentinšek s svojo "drema team" ekipo, po projektnih načelih.
Vse za krožno gospodarstvo z blockchain tehnologijo :=)))

Da bi zmanjšali število eko-uradnikov, ki se zamozadovoljujejo za naš denar, to pa ne???
tone30 sporočil: 251
[#2720808] 02.07.18 07:30
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: tone30 02.07.2018 07:35
Sedaj pa gremo lepo po vrsti. Včasih se je dovoljevalo otrokom, da so zbirali papir v svojem kraju. V krajih, kjer je staklarstvo so zbirali steklo in ga prodajali za siruvino za predelavo. Prav tako bi lahko zbirali pločevinke od pijače in jih vračali v predelavo. Pa tudi plastenske in jih vračali v predelavo.
Pri toliko centrih za zbiranje smo naredili samo štalo, kjer smo otrokom prepovedali zbiranje in jih uničili z blesavim DDV in nevem z čim še vse.

Sočasno pa tukaj vidimo, da so to delali takrat ljudje, kateri nimajo pojma o pojmu in so lobirali za zakonodajo samo za svojo korist in ne za družbeno korist.

Zato menim, d aje potrebno preiti nazaj na zbiranje plastenk, pločevink in zbiranje papirja za ponovno predelavo. Glede plastike pa je smiselno narediti plan in plastiko predelati. Mislim, da so tukaj vsi z dvema levima rokama.
Pa še.

Ostale smeti, katere so neuporabne pa se preda v sežigalnice in tukaj se naredi poseben projekt glede na količino smeti in na količino zmogljivosti teh sežigalnic. Spet vidim, da se gredo obdelovat vsak svoj vrtiček. Tukaj pa mora udariti država po mizi in določiti kje bodo sežigalnice in za kaj se bo uporabljala energija. Nadzor pa prevzame država nad delovanjem.

Če tega ne bomo naredili gremo lepo po časi proti beraški palici.

Strani: 1