Strani: 1

slovenecnb1 sporočil: 2.930
[#2720467] 28.06.18 21:52
Odgovori   +    10
Dobro napisano žal smo daleč od teh vrednosst poitikov da bi delali v korist državljanov ki z žulji plačujemo davke zato da se oni delajo iz nas norce ko s enič ne zmenijo, še več delajo poslovno škodo državi z raznimi arbitražami in novimi in novimi pravnimi stroški kjer denar zapravljamo v prazno namesto da bi ga investirali v razvoj znanosti in gospodarstva, da bodo imeli naši otroci službe v Sloveniji in ne na Kitajskem ali še kje dle. Poitiki so kot v kavbojskih filmih nad vsemi in s svojim klanom šerifi ( župani) parazitsko izsesavajo delovno ljudstvo ki vsako leto več plačuje za te brezplodne igrice poleg tega pa jim še vsako leto naprtijo več represije da je mera polna da znoriš vsekakor smo na dobri poti da najprej zapravimo ekonomsko suverenost in potem še izumremo kot narod.
shevchenko sporočil: 17.238
[#2720474] 29.06.18 06:26
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: shevchenko 29.06.2018 06:40
Matej še ni slišal za rek: "Če bi volitve lahko kaj spremenile, bi jih prepovedali?". Mislim, da se ni potrebno prevec sekirati glede prihodnje vlade, stranka madzarskega cigana bo na neki tocki "ugotovila", da s šarcem iz nekega razloga ne more v koalicijo in bo nato presedlala v madzarsko koalicijo pod blagoslovom cesarja orbana in vojaka Janeza. Mogoce bi potem kaksna kolumna tudi o tem, kaksna banana drzava smo to mi, da si nas kapitalsko in politicno podredi vsaka tuja sila, ki si za to vzame pet minut casa. Pa o tem ali so se za to borili nasi predniki, da nam tujci danes predpisujejo zakonodajo in pravice, ki jih imamo, motene pijandure pa vodijo to karikaturo od evropske unije.
rename sporočil: 10.515
[#2720480] 29.06.18 08:46
Odgovori   +    5
Najprej sem nehal brati pri omembi Šaleharja.
Potem sem vseeno odprl še enkrat zaradi Akrapoviča.
Upam, da on ne rešuje problemov z žrebanjem in (samoupravnim) izbiranjem iz ožjega kroga (izžrebanih).

Just sayin'
schodr sporočil: 2.534
[#2720629] 30.06.18 09:26
Odgovori   +    6
Volilci smo aktualni samo pred volitvami v času,ko nas posamezniki nagovarjajo zato, da bi pridobili ali obdržali sinekure, ki pa so odvisne od ranga posameznika v politični stranki. Politično polje vedno bolj zavzemajo povzpetniki in nastopači vseh vrst večinoma brez strokovnih in osebnostnih kompetenc, ki so ali prej ali slej postanejo izvrševalci nalog stricev in tet iz ozadja . Povolilno dogajanje pa izkazuje, da je izvoljenim predstavnikom ljudstva malo mar za državljane in njihove interese in tako ideološki levi blok sestavlja projektno-razvojno koalicijo. Kaj je razvojnega npr. v zmanjševanju čakalnih vrst še ni pojasnjeno in kandidat za mandatarja ideološko levega bloka govori vedno bolj skozi zobe in vedno bolj počasi; razdelitev plena je pred vrati in plen očitno ne more zadostiti vseh apetitov levakov.
P.S. dolžina čakalnih vrst v zdravstvu je kriminal državljani, ki plačujemo in vzdržujemo zdravstveni sistem poln korupcije zdravstvene storitve dobivamo z nedopustno zakasnitvijo ali pa storitev plačamo zasebniku .
FIN-311684 sporočil: 16.936
[#2720739] 01.07.18 09:46 · odgovor na: schodr (#2720629)
Odgovori   +    4
[schodr]
Volilci smo aktualni samo pred volitvami v času,ko nas posamezniki nagovarjajo zato, da bi pridobili ali obdržali sinekure, ki pa so odvisne od ranga posameznika v politični stranki. Politično polje vedno bolj zavzemajo povzpetniki in nastopači vseh vrst večinoma brez strokovnih in osebnostnih kompetenc, ki so ali prej ali slej postanejo izvrševalci nalog stricev in tet iz ozadja . Povolilno dogajanje pa izkazuje, da je izvoljenim predstavnikom ljudstva malo mar za državljane in njihove interese in tako ideološki levi blok sestavlja projektno-razvojno koalicijo...
Vemo, da je za delovanje in obstoj političnega procesa odločilnega pomena nadzor. V naši Ustavi so res postavljene omejitve in naj bi zakonodajna, izvršilna in sodna veja kontrolirala ena drugo, žal dovzetnost slovenske politike za pokvarljivost to onemogoča, priznajmo, največji krivec je sodna veja, ki slabo deluje, če pa še namesto politike imamo estradništvo, smo kje smo.

Zanimivo je opazovati Šarca, ki je v oblikovanju koalicije popolnoma izgubljen in se zdi, da je že pred mandatarstvom na meji svoje nesposobnosti, ostane mu le delitev plena, kje pa vse kaže, da je plenilcev veliko in se ga ne da razdeliti. Kaj ostane Šarčevim? Sklenitev koalicije z Janšo in Toninom ali jezno opazovanje pogajanj o koaliciji »Janša, Cerar, Tonin, Bratuškova«, ki bo Šarčeve že na začetku plenilske poti pustila s suhimi »k.rci«.
rename sporočil: 10.515
[#2720915] 02.07.18 13:25 · odgovor na: FIN-311684 (#2720739)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: rename 02.07.2018 13:26
Pozabljaš, da Šarec sploh ne more in ne sme delovati samostojno, ampak samo igra vlogo, ki mu jo je dodelil scenarist, režiser in producent :-P
Če tega ne bi ali ne bo upošteval, bo glavni igralec zamenjan z drugim.

Strani: 1