Strani: 1

tone30 sporočil: 252
[#2720132] 26.06.18 16:24
Odgovori   +    3
Pravilno je, da se je direktor oglasil in opisal delo zdravnikov in osebja. Kdor vsaj malo vidi okrog sebe in pogleda kakšni primeri so na zdravljenju v tej ustanovi je nekorektno in nemoralno metati vse v isti koš. Če gledamo samo analizo koliko zdravnikov iz SOČE dela še v privat ambulantah bomo videli, da jih sploh ni. Če pa delamo priemrjavo z UKC-jem pa bomo videli, da so rekorderji celo z 8 ambulantami naenkrat. kdor vidi ljudi, kateri so na vozičkih in rabijo tujo pomoč za dvigovanje je potrebno za eno osebo res več ljudi. Zato ni korektno od ZZZS, da dela takšne analize.

JAz bi se raje vprašal zakaj podpira ZZZS konlikte pri delovanju zdravstvenih domov in zdravnikov. Samo poglejmo zgodovino, kjer so v določenih zdravstvenih domovih ob sodelovanju podjetij pregledovali ljudi z navadnim rengenom samo zato, da niso nič videli. Podjetje pa je prikrivalo osnovne probleme zdravja ljudi. Poglejmo recimo ANHOVO.

Zato bi bilo potrebno razčisititi to področje in prepovedati takšno prakso. Sočasno pa vidimo, da so vključeni v javno zdravstvo.

Zato menim, da je potrebno to področje že enkrat razjasniti in enostavno prepovedati delovanje takšnih spornih praks. SOČA pa je ednina ustanova v Sloveniji, kjer se ukvarjajo z najtežjimi primeri. Sam pravim samo kapo dol.
153 sporočil: 7.101
[#2720153] 26.06.18 21:22
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: 153 26.06.2018 21:24
Čestitke mag.Robertu Cuglju in njegovi ekipi za
dosedanje dosežke Soče in dobre želje za naprej !

[Na tehten odgovor URI-SOČE pa pričakujem javno objavo opravičila ZZZS in tudi Financ ter čimprejšnjo uradno uvedbo takih primerjav, ki bodo resnično povedale kaj je dobro in prav.]

Sodražan

Strani: 1