Strani: 1

Inside sporočil: 1.253
[#2719249] 19.06.18 14:29
Odgovori   +    2
Levosredinskega. :)
tone45 sporočil: 389
[#2719259] 19.06.18 15:35
Odgovori   +    0
Edino pravilno, da so zamrznili stavko in začeli vzpostavljati vladavino prava. Če gledamo zadnja dogajanja je ALBERT naredil pravilno potezo, da je odstopil in začel vzpostavljati pravni red. Samo poglejmo kaj je delal BERDAJS, k ose je kot sindikalist hvalil kako bo suspendiral drugega sodelvca. PA to lahko počenjajo samo mafijci.

Tukaj bi bilo potrebno narediti analizo poročila RAčunskega sodišča in ugotoviti kje so bile kršene pravice delavcev in jih upoštevati v novih dogovorih. Nedopustno je, da vidimo, da imajo svoj zdravstveni dom in sočasno vidimo, da imajo ogromne prejemke iz proračuna v povezavi z tem. Postavi se vprašanje ali proizvedejo zaradi koruptivnega delovanja zdravstva, uprave in sindikatov toliko invalidov. Ali pa namerno to počenjajo in prirejajo poročila, da dobijo čim več sredstev iz proračuna. Posledično pa zanemarjajo zdravje zaposlenih. ALi pa je to kanal za napajanje teh lumpov, da sodelujejo z roko v roki pri goljufanju proračuna, kar vidimo iz tega poročila.

Zato bi bilo dobro, da ALBERT se raje posveti vzpostavitvi vladavine prava na SŽ, kjer je v preteklosti sodeloval pri držanju sveče sistemski korupciji, ko je bil nas vodilnih mestih. ALi je sodeloval nevede ali vede pa bo pokazal čas.

Strani: 1