Strani: 1

mlin987 sporočil: 369
[#2700643] 06.03.18 11:52
Odgovori   +    12
Razpustit vso ajzenpon bando in uvest kazenske postopke proti obema, kot v vseh normalnih družbah. Na Ajzenpon pa pod hitro in nujno dat v upravljanje v roke tujcu- avstrijcu, da se ne bo ta banda več zajebavala na davkoplačevalski račun in bodo videli kaj sploh delo je! Še Marija Terezija se v grobu obrača, saj je stanje tam pri njih kot ga je sama zapustila ! Pod nujno naj gredo vodilni malo čez Karavanke, ker očitno še niso dojeli in tudoi ne doživeli kaj pomeni moderni železniški transport v 21. stoletju!
skrabam sporočil: 150
[#2700698] 06.03.18 15:40 · odgovor na: mlin987 (#2700643)
Odgovori   +    1
No, vrli Mariji tudi Terezija imenovani lahko pripišemo marsikatero zaslugo za razvoj in napredek v naših logih. Ampak zgodovinskim dejstvom v prid je treba povedati, da je Marija svojo razsvetljeno dušo spustila k Bogu kar kašnih 30 let pred vožnjo prvega vlaka, pa še ta je bil takrat na konjsko vprego :).
Saj vem, da si mislil bolj sarkastično, ampak počasi se bodo tudi zgodovinska dejstva prijela, vsaj upam, pa ne bomo več omenjali vrle razsvetljene cesarice v povezavi z železnico v naših krajih.
tone45 sporočil: 389
[#2701344] 09.03.18 10:09 · odgovor na: mlin987 (#2700643)
Odgovori   +    2
Nič nebom nasprotoval tvojim navedbam. Namreč to, kar se dogaja zaradi koruptivnega delovanja BERDAJSA in PAVLIČA, ter njihovih podpornikov je milo rečeno kriminal brez primera. Drugje v+beremo, da izvajajo kriminal z tem, ko dajejo kredite sodelavcem in sočasno denar dobivajo tako, da isti ljudje vplačujejo skozi članarino. Potem pa tem istim, ki vplačujejo še dajejo obresti za posojen denar v obliki stroškov. Sedaj pa vodstvu pravi, da ni to njihov problem. Seveda je. Mar ne delajo to pod okriljem vodstva, katero potrebuje šah pozicijo.
Tukaj je potrebno pozapreti vse in prekiniti financiranje Slovenskih železnic. Ti očitno so mojstri ribarjenja v kalnem.

Sedaj pa se pošilja osebo, katera bo očitno še naprej držala svečo sistemski korupciji in kriminalu. Pred nekaj časa pa smo brali, da delavce za AZBEST pregledujejo z navadnim rengenom. Tako nočejo nič videti in tukaj se postavlja vprašanje kaj sta v tem prieru naredila SILVO in ALBERT.
Nič- nastavila sta lonček, kateremu se reče provizija za držanje štange. Če potegnemo črto pod vse skupaj vidimo, da vodstvu rabi nekoga, kateri jemahnjen na provizije in polnjenjelastnega žepa, saj tako imajo možnost goljufanja v tandemu.

Če pa še gremo globje je v interesu politike tako desne, kot leve, da imajo nekoga takšnega kova, da je pripravljen sodelovati pri kriminalu in da v javnost ne pride.

Tukaj je naredil PAVLIČ pravilno potezo, da je odstopil in pokazal, da njemu ni v interesu držanje sveče sistemski korupciji in kriminalu.

Tako se je Berdajs skupaj z svojim ozkim štabom ujel v lastno past.
BERDAJSU zapleniti vse in ugotoviti izvor premoženja.

To kar se dogaja je milo rečeno leglo kriminala in korupcije.

Strani: 1